Maliyette hezimete uğrayanlar ve çözüm önerileri

Ynt: Maliyette hezimete uğrayanlar ve çözüm önerileri

Arkadaşlar, tek maliyet kalmıştı, 3.girişimdi, bu sınavdan önce 10 dakika efsane hocanın okul önünde çözdüğü soruları dinledim ve sınavı geçtim. Bu hoca gerçekten de efsane.. Kazanamasaydım bu defa ondan ders alacaktım. maliyette takılan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim

arkadaşlar benimde tek ders maliyet kaldı, daha önce girmemiştim maliyete, önce diğerlerini halledeyim dedim, keşke girseymişim :((temmuz sınavına girmiycem büyük ihtimalle, iki hakkım kaldı zaten :(

Arkadaşlar benim de tek ders maliyet kaldı, burdan okuduğum kadarıyla sınava kadar birlik olmamız gerekiyor. Efsane hocanın notlarına da ulaşmamız lazım, bu sayfa sadece tek dersi maliyet kalanlara özgü olursa paylaşımlarımızı burdan devam ettiririz ve daha sağlıklı olur düşüncesindeyim.

stonhand bu maliyetçi kendinden fazla bileni sevmiiii heralde . Sana manidar bir not vermiş . bunada şükür Rabbim emeğini zayi etmedi.

benim de tek ders maliyet kaldı 20 vermiş 2 sayfa yazdım sonuç doğru değil ama gene de 47 .50 gidiş yolundan puan verebilirdi çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum ve allaha havale ediyorum itirazımı da yapıcam tabi ama maliyet ten efsana hocadan ders almam lazım ki şehir sorunu var kütahyadan istanbula gelip gidemem ki ne yapacağım bilemiyorum bu konu da bi fikri olan varsa yardımcı olabilirmi.?

SEDEM ' Alıntı:
benim de tek ders maliyet kaldı 20 vermiş 2 sayfa yazdım sonuç doğru değil ama gene de 47 .50 gidiş yolundan puan verebilirdi çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum ve allaha havale ediyorum itirazımı da yapıcam tabi ama maliyet ten efsana hocadan ders almam lazım ki şehir sorunu var kütahyadan istanbula gelip gidemem ki ne yapacağım bilemiyorum bu konu da bi fikri olan varsa yardımcı olabilirmi.?

Benim durumumda farklı değil , ders alma imkanım yok ama ders alan arkadaşların yardımına , paylaşımına ihtiyacımız var, inşallah ders alanlar bizede yardımcı olur.

maliyetten 2 sayfa cevabım vardı çoğu kayıtlarım ve 1.dağıtım doğruydu 22 aldım...
iki hakkım kaldı bunlar psikolojimi iyiden iyiye bozdular.

temmuz sınavında ne sorabilirler.bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.

istatistiklere bakılırsa soru sırası matematiksel dağıtımda...en azından iki sorudan biri o olacak gibi geliyor bana ama mart sınavında sorulan soru istatistikleride alt üst etti beni de.....

valla hepimiz aynıyız desenize. benim de 3. hakkımdı 60 70 beklerken 25 geldi. ve tek dersim. bugün itiraz için para yatıracağım. inanamıyorum hala daha...

sayın stonhand ,
efsane hoca nın son hafta hızlandırılmış kursu mu açılıyor ? saatleri ve günleri nasıl oluyor ?bilgi verebilmeniz mümkün mü ?

stonhand ' Alıntı:
3 sayfa önlü arkalı 6 sayfa cevap kağıdı verdim adama ve ciddimiyim vallahi ciddiyim ve hala şoktayım. Notumun yüksek olacağından o kadar emindim ki büro işlemlerine ben çoktan başladım tadilat yaptım kredi çektim yani not 51 gelince çok büyük badire atlattığımı anladım ne diyeyim.

Maliyette bu yapılan sınav kötü niyetliydi nasılki sürmende bunu yaşadık martta aynısını maliyette yaşadık. Bazıları ne kadar sevmesede ben son hafta efsanenin hızlandırılmış kursuna gitmeseydim bu sınavı kesinlikle veremezdim.

Ha bu arada Efsane hoca bize sınav öncesi O soru adı altında 6 çeşitmi ne soru tipi çözdürdü arasında bu sınavda gelen sorunun benzeride vardı. Adam reklam peşinde olsa sınavdan önce sorunun benzerini istanbulda cafe önünde çözüp saatlerce anlatmazdı.

Vallahi diyecek birşey yok gitti sürmen geldi maliyet finansal bu kadar kolay oldukça bir yerden kısmalılar şimdilik kısılacak yer maliyet görünüyor Allah herkese sabır versin.

4.hakkımdı 20 vermişler bende maliyet zede arkadaşlar gibi 20 vermişler diyorum çünki 3,dağıtımı ve 3 tane yevmiye kaydını yetiştiremedim bu kadar vicdandan uzak kağıt okunmamalıydı.
itiraz ücretini yatırdım ama şunu söylemek gerekirse sadece tepki olsun diye itiraz edeceğim sonuç aynı olacağından eminim.çalışmalarıma başladım inşallah son hakkımda tewk dersim olan maliyetide alıp bu vicdansızlardan kurtulacağım ..
tüm arkadaşlara başarılar

laurama ' Alıntı:
maliyetten 2 sayfa cevabım vardı çoğu kayıtlarım ve 1.dağıtım doğruydu 22 aldım...
iki hakkım kaldı bunlar psikolojimi iyiden iyiye bozdular.

temmuz sınavında ne sorabilirler.bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.

istatistiklere bakılırsa soru sırası matematiksel dağıtımda...en azından iki sorudan biri o olacak gibi geliyor bana ama mart sınavında sorulan soru istatistikleride alt üst etti beni de.....

birkaç konu varki üzerinde sürekli duruyorlar mesela safha maliyet bu konuyu çok iyi özümseyin değişik sorular bulup çözmeye çalışın bunun dışında dağıtımlar (kademeli ve matematiksel) ayrıca sipariş maliyet bu konular çok iyi özümsenmeli diğerleri kolay zaten

maliyet ten sıfır alan yokmu? acaba boş kağıt verip çıkanlar çoktu yoksa onlara da 10,20 vermişler yapmaya çalışanla hiç bi şey yapmayan aynı mı stonhand 6 sayfa kağıt verip 51 aldığına göre bunlar cevapları nasıl değerlendiriyor hiç mi okumuyorlar ki okusalar da o cevaplardan bi şey anlamak çok zordur diye düşünüyorum eee öyle soruya öyle cevaplar olacak tabi herkez aşağı yukarı aynı şeyleri yapmış kimi ni 50 ile geçirmişler işte 1.2. dağıtım falan kimi leri 20 hiç 30 falan alan varmıdır bilemiyorum bu nasıl bi adaletsizlik bence itirazımızı başbakan a yada her yere yapalım.varmı böylebirşey ya

soran ' Alıntı:
stonhand bu maliyetçi kendinden fazla bileni sevmiiii heralde . Sana manidar bir not vermiş . bunada şükür Rabbim emeğini zayi etmedi.

Aynen öyle akıllı ol sen istersen 20 sayfa yazsanda al sana 51 demiş adam. O kadar emek ettim o kadar borca harca girdim 2 puanla hayatım kurtuldu.
Efsanene hoca ile alakalıda gerçekten bir bilgim yok ben sadece son haftadaki hızlandırılmış kursuna gittim onuda allah razı olsun bu forumdaki bir arkadaş ayarladı yoksa ben efsaneyi ne bilirim ne tanırım. Adamın son hafta yaptığı öğrencilerine topluca bir anlatımla günde nerdeyse 10 saat civarı soru çözdürmek oluyormuş bende o sorulara katıldım durum bundan ibaret.

arkadaslar bu sayfayı güncel tutalım..

maliyet mağdurları olarak paylaşımlarımızı burada yapalım....

ben stonhad (hüseyin) gibi 6 sayfa yazmadım 4 sayfa yazdım kağıdımı çok düzenli kullandım birim ölçülerine kadar yazdım1.2.dağıtımı yaptım, ücret hesaplamaları ve yevmiye kayıtlarını yaptım son olarak 3.dağtımda birleşik ürünleride yaptım ama son satış kaydını felan yapmaya sürem yetmedi ve sonuçta 80 aldım ve kurtuldum darısı tüm arkadaşlarıma.

taşkın06 ' Alıntı:
ben stonhad (hüseyin) gibi 6 sayfa yazmadım 4 sayfa yazdım kağıdımı çok düzenli kullandım birim ölçülerine kadar yazdım1.2.dağıtımı yaptım, ücret hesaplamaları ve yevmiye kayıtlarını yaptım son olarak 3.dağtımda birleşik ürünleride yaptım ama son satış kaydını felan yapmaya sürem yetmedi ve sonuçta 80 aldım ve kurtuldum darısı tüm arkadaşlarıma.

1,5 saat içinde bu saydıklarının hepsini başarabildi isen gerçekten 80'i fazlası ile haketmişin gerçekten

bir sonraki sınavın bu kadar zor olmayacagını düşünüyorum bir sınavda zor digerinde kolay soruyorlar. bunda da öle olacak inşallah... endişelenmeye gerek yok hepimiz geçeecez ve belgelerimizi alacaz...

taşkın06 ' Alıntı:

Tebrik ediyorum sizi..
peki bizimle çalışma şeklinizi , nasıl bu sınava hazırlandığınızı ve kaynaklarınızın ne olduğunu paylaşabilirmisiniz ?

arkadaşlar çoğunluk maliyetten 4. hakkına girecek sanırım
hepimizin bir olup motive olarak bu sınava hazırlanmamız lazım
inşallah Allah herkesin emeğinin karşılığını verir..

1)EN FAZLA20 SAYFALIK iyi bir özetiniz varsa (tabi bu özet çeşitli kaynaklardan çalıştıktan sonra oluşturulmuş olacak)
Hangi soruyu sorarsa sorsunlar kalmazsınız.

Son hakka kadar neden birşeyler yapmadınız ve beklediniz ?
2) Soruları Ezberlemeyin. Ve de Kalın kitaplardan konulara çalışmayın. 10 sayfa verdim 5 aldım ya da ucu ucuna
geçtim diyenler mutlaka soruyu hatalı cevaplamışlardır.maliyet öyle bir derski bir yerdeki küçüçük bir hata '0'
almana neden olur.
3) Son iki hafta konuları ve soruları sürekli tekrar edin. Ezberlemeyin .Yazarak çalışın. Sorunun farklı çözüm yollarına da bakın.
4) Bu dönemki soruların zorluk derecesi daha az olacaktır.
BAŞARILAR...

arkadaşlar bende maliyetzedeyim.üniversitede maliyet dersi görmedim.ondanmısır bilmiyorum ama maliyette çok zorlanıyorum.bu dönem odanın kursuna yazıldım bakalım ne olacak.umarım faydasını görürüm.