personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaslar saat 17:00 itibariyle tekirdağ odasını aradım tesmerle yeni görüşülmüş ses seda yokmuş..açıklayıcı bir bilgi, zaman vermiyorlarmış...tek dersi kalmıs(finansal analiz) biri olarak bende sabırsızlıkla bekliyorum...midem mahvoldu stres ve sıkıntıdan 2 gundür..hayırlısı artık nöbete devam..

Kimse nezaman nerde, kim sorularının cevabını bilen kimse yok...olan bizi oluyor..kadir murat arkadaşımız gibi mideler delinip ızdırap çekiliyor....

Her şey olacağına varır..su akar yolunu bulur...unutmayalım bizden başka biz yok...

bu arada kadir murat gel tek dersleri değişelim...:)

ben de kırklareli odayı aradım onlarda yeni görüşmüşler tesmer derin bir seslik içinde.önümüzdeki haftaya da sarkabilirmiş.Temerin gündemi yoğunmuş bu hafta ;D

arkadaşlar , geçtiğimiz sınavlarda vergi dışında tek dersten giripte kalan oldumu ?
???

kıvanç ' Alıntı:
arkadaşlar , geçtiğimiz sınavlarda vergi dışında tek dersten giripte kalan oldumu ?
???

arkadaşım tek kalınacak ders vergi mi?geçen dönemde bir sürü kişi tek ders maliyet ile kaldı.Ama senin mücadelen o konuda olduğu için sana en aşılması zor o geliyor.Benim en rahat geçtiğim dersti vergi... ;D meslek hukuku bile tek ders olup kalan kişiler biliyorum

balance ' Alıntı:
kıvanç ' Alıntı:
???

arkadaşım tek kalınacak ders vergi mi?geçen dönemde bir sürü kişi tek ders maliyet ile kaldı.Ama senin mücadelen o konuda olduğu için sana en aşılması zor o geliyor.Benim en rahat geçtiğim dersti vergi... ;D meslek hukuku bile tek ders olup kalan kişiler biliyorum
Al işte banada maliyet sor sabaha kadar. İşte herkezin bir tersi var...

tabiki değil fakat genelde en çok zorlanılan o olduğu için onu ayırdım . benim tek dersim denetim

vergiyi 2.de verebildim ama hatim indirdim de diye biliriz vergiden .
bende maliyeti 1 seferde verdim :)

kıvanç ' Alıntı:
vergiyi 2.de verebildim ama hatim indirdim de diye biliriz vergiden .
bende maliyeti 1 seferde verdim :)
Kıvanç hatim ettiğiniz kaynak kanun mudur direk değilse hangi kaynaktan çalıştınız yada bu hatim etme direk oturup tek tek ezbermi yoksa 3-5 sefer hepsini okumakmı biraz tavsiyeye ihtiyacım var zaten daha önceki günlerde benim vergi çalışma yöntemimi baya bir tartışmıştık ama geçenlerin tavsiyesini dinlemekte fayda var.

ben vergiyi tek seferde verdim ve üstüne basa basa kazım yılmaz çalışın diyorum.çok ii bir kaynak hiç atlamadan konu ayırmadan ezberleyin.Birde özbalcının ciltleri vardı onlar da elinizin altında olsun.Bahsettim kitap çaok kalın ezberlenmicek bir kitap değil.kazım yılmaz türk vergi sistemi.

kanunu olduğu gibi ezberledim (noktası virgülüne ), tabi hepsini değil çok gereksiz olanları ve hiç çıkmamış soruları ezberlemedim. 6183 e hiç çalışmadım (kurumlar,gelir,kdv) yani tüm konuların toplamda % 70 ini tamamen ezberledim .

kaç aldın diye sorarsan !
50 ;D

balance ' Alıntı:
ben vergiyi tek seferde verdim ve üstüne basa basa kazım yılmaz çalışın diyorum.çok ii bir kaynak hiç atlamadan konu ayırmadan ezberleyin.Birde özbalcının ciltleri vardı onlar da elinizin altında olsun.Bahsettim kitap çaok kalın ezberlenmicek bir kitap değil.kazım yılmaz türk vergi sistemi.
odalardan alabileceğimiz bir kitapmı kazım yılmaz

Arkadaşlar az önce Tesmer'i aradım ve malum soruyu sordum.

komisyondan henüz bir bilgi gelmediğini söyledi. bende dedim ki:

-diyelimki yarın komisyondan sonuçlar geldi ne olacak??
- aynı gün kargoyla odalara yollayacağız ve ertesi gün sitemizden açıklayacağız

dedi.

- peki dedim komisyondan bir haber alınamıyor mu veya kendilerine sorulamıyor mu ne zaman göndereceksiniz diye
- hayır öyle bir şey söz konusu değil dedi.

- nasıl yani bir ay daha göndermezse yinede soruşturmayacak mısınız.
- orasını bilemem dedi.

- peki dedim siz tecrübelisinizdir, tahmininiz nedir dedim

- aslında her an gelebilir bilinmez ama benim tahminim en az bir hafta 10 günü bulur dedi.

- peki ben komisyonu kime şikayet edeyim dedim.

- sitemizden mail aracılığı ile şikayet edebilirsiniz dedi.

- şikayetleri siz mi okuyorsunuz dedim
- güldü tabi - hayır okuyan ve ilgilenen arkadaşlar var dedi.

fakat geçen sınavlarda da aynı şeyleri yaşadık ve bir çok şikayetler oldu zannedersem sizi size şikayet etmenin faydası yok dedim. ve iyi günler diledim.

Sonuç: sınavın ne zaman açıklanacağı bilinmiyor

Elden edilen Bulgular: sınav sonuçları komisyondan gelmediğine göre en erken yarın komisyondan gelse çarşamba aranırız ve akşamına veya Perşembe sabahına internetten yayınlanır. bu en erken açıklanma olasılığı tabi. telefondaki bayanın beyanatına göre bu sınav en erken haftaya açıklanır gibi geliyor.

1 hafta 10 güne kadar açıklanır ne demek yaaaa. Manyak mı bunlar. İyice abarttılar. Yazık....

İMREN ' Alıntı:
balance ' Alıntı:
ben internetten aldım.burda site ismi veremediğimden yazamıyorum site adını ama bir araştırma yaparsanız kolayca temin edebilirsiniz hatta kitabın 2008 yeni basımı çıktı. Bu arada kazım yılmaz eski baş hesap uzamanı,ymm.Kitabının üzerinde smmm sınavlarına hazırlanmak için yazar.

seyyah100 ' Alıntı:
Arkadaşlar az önce Tesmer'i aradım ve malum soruyu sordum.

komisyondan henüz bir bilgi gelmediğini söyledi. bende dedim ki:

-diyelimki yarın komisyondan sonuçlar geldi ne olacak??
- aynı gün kargoyla odalara yollayacağız ve ertesi gün sitemizden açıklayacağız

dedi.

- peki dedim komisyondan bir haber alınamıyor mu veya kendilerine sorulamıyor mu ne zaman göndereceksiniz diye
- hayır öyle bir şey söz konusu değil dedi.

- nasıl yani bir ay daha göndermezse yinede soruşturmayacak mısınız.
- orasını bilemem dedi.

- peki dedim siz tecrübelisinizdir, tahmininiz nedir dedim

- aslında her an gelebilir bilinmez ama benim tahminim en az bir hafta 10 günü bulur dedi.

- peki ben komisyonu kime şikayet edeyim dedim.

- sitemizden mail aracılığı ile şikayet edebilirsiniz dedi.

- şikayetleri siz mi okuyorsunuz dedim
- güldü tabi - hayır okuyan ve ilgilenen arkadaşlar var dedi.

fakat geçen sınavlarda da aynı şeyleri yaşadık ve bir çok şikayetler oldu zannedersem sizi size şikayet etmenin faydası yok dedim. ve iyi günler diledim.

Sonuç: sınavın ne zaman açıklanacağı bilinmiyor

Elden edilen Bulgular: sınav sonuçları komisyondan gelmediğine göre en erken yarın komisyondan gelse çarşamba aranırız ve akşamına veya Perşembe sabahına internetten yayınlanır. bu en erken açıklanma olasılığı tabi. telefondaki bayanın beyanatına göre bu sınav en erken haftaya açıklanır gibi geliyor.

bence yanlış bilgi verilmiş size internete verildikten 2 gün sonra bizim odaya gelmiş kargolar kasım sınavında,sabah sonuçları gördüm odayı aradım evet bizde internetten bakıyoruz daha sonuçlar gelmedi dedi.kargo bildiğim kadarıyla ertesi gün ulaşıyor yerine.demekki sisteme girildikten sonra kargoya verilmiş.

Türk Vergi Hukuku Kazım Yılmaz Fiyatı: 20,00 YTL (KDV Dahil) Meslek Sınavlarına Hazırlık \ SMMM Bitirme Sınavı. Basım Yılı : 2008 Sayfa Sayısı : 316 ...
bu kitapmı bunu alalım diyosun

balance ' Alıntı:
İMREN ' Alıntı:
balance ' Alıntı:
ben internetten aldım.burda site ismi veremediğimden yazamıyorum site adını ama bir araştırma yaparsanız kolayca temin edebilirsiniz hatta kitabın 2008 yeni basımı çıktı. Bu arada kazım yılmaz eski baş hesap uzamanı,ymm.Kitabının üzerinde smmm sınavlarına hazırlanmak için yazar.
teşekkürler..sonuçlar açıklansın hemen temin edeceğim.

ben bunu tavsiye ediyorum benim kaynağım buydu ama tek başına bu değildi bahsettiğim ciltlerden de çok faydalandım.Ama gördümkü sınavdan sonra tek başına bu kaynak yeterli olacakmış.Siz yine kitabı inceleyin çıkmış sorular ile karşılaştırın.Öyle karar verin..