personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

İMREN ' Alıntı:
balance ' Alıntı:
ben vergiyi tek seferde verdim ve üstüne basa basa kazım yılmaz çalışın diyorum.çok ii bir kaynak hiç atlamadan konu ayırmadan ezberleyin.Birde özbalcının ciltleri vardı onlar da elinizin altında olsun.Bahsettim kitap çaok kalın ezberlenmicek bir kitap değil.kazım yılmaz türk vergi sistemi.
odalardan alabileceğimiz bir kitapmı kazım yılmaz

vergi konusunda herkesin belli bir bilgisi vardır. vergi biraz fazla abartılıyo gibime geliyor. ben çıkmış son 6 yılın sorularını çalıştım bir hafta hemen hemen tüm soruları yaklaşık olarak öğrendim. ve ilk girişte 67 alarak geçtim. kapkalın kitap ezberlenirmi yaw. eziyet etmeyin kendinize. benim çalıştığım notlar en fazla 40 sayfa bilemedin 50 sayfa.Allah kolaylık versin

Bende 7-8 yılın sorusunu ezberledim. Ama sınavda hiçbiri çıkmadı:( Soru ezberlememek lazım aslında.

deeper blue arkadasım sen hangi dersten kaldın...arkadaslar ben kasımda ilk defa girdim 6 aten verdim bir tek finansal analiz kaldı malum trend falan cıkınca afalladım...vergiye istanbul odasının kursuna gitmişti.hocamız ateş oktar ın verdiği talimatlar doğrultusunda calıştım.son 5 yılın sınav sorularını virgilüne kadar ezberledim..sınavda 65 puanlık 2 soru yaptım ve 64 aldım..benım tavsiyem son 5 yıla bakın demek olucak ama son mart sınavı oyle demıyor...bu yuzden kımseyıde yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum..

soylu ' Alıntı:
İMREN ' Alıntı:
balance ' Alıntı:
ben vergiyi tek seferde verdim ve üstüne basa basa kazım yılmaz çalışın diyorum.çok ii bir kaynak hiç atlamadan konu ayırmadan ezberleyin.Birde özbalcının ciltleri vardı onlar da elinizin altında olsun.Bahsettim kitap çaok kalın ezberlenmicek bir kitap değil.kazım yılmaz türk vergi sistemi.
odalardan alabileceğimiz bir kitapmı kazım yılmaz

vergi konusunda herkesin belli bir bilgisi vardır. vergi biraz fazla abartılıyo gibime geliyor. ben çıkmış son 6 yılın sorularını çalıştım bir hafta hemen hemen tüm soruları yaklaşık olarak öğrendim. ve ilk girişte 67 alarak geçtim. kapkalın kitap ezberlenirmi yaw. eziyet etmeyin kendinize. benim çalıştığım notlar en fazla 40 sayfa bilemedin 50 sayfa.Allah kolaylık versin

soylu ne mutlu sana ben vergiye gnlerce çalıştım.cidden ezberledimde.Ama her dersin bazı şanslı dönemleri var.örneğin geçen temmuz ve ondan önceki 2 dönem ben ce vergi için fırsattı neredeyse 3 sınavda aynı sorular tekrarlandı.Ama örneğin geçen dönem vergi soruları bir önceki dönemlerden farkılı geldi aslında zor değil farklı.Ama sadce çıkmış soruları çalışmak bir çok kişiyi yarı yolda bıraktı.Bu riski almaya değmez bence.Ama seni gerçekten tebrik ediyorum...

gülümse1907 ' Alıntı:
Bende 7-8 yılın sorusunu ezberledim. Ama sınavda hiçbiri çıkmadı:( Soru ezberlememek lazım aslında.

çıkmadı olurmu kasım sınavında iki veya üç soru geçmiş sınav sorularında vardı diye hatırlıyorum

haklısın ben de onu diyorum kasım sınavını incelemdim demek kasım da buna dahildi.Ama geçen dönem sorulara baktım.Klişeleşmis soru tarzından uzaklaşmışlar biraz.

balance ' Alıntı:
haklısın ben de onu diyorum kasım sınavını incelemdim demek kasım da buna dahildi.Ama geçen dönem sorulara baktım.Klişeleşmis soru tarzından uzaklaşmışlar biraz.

balance vergi ile maziniz eskimi yoksa. inşallah bu dönem halledersiniz. belkide hallettiniz kim bilir:)

ben vergiyi ilk girişimde temmuzda verdim benim belam maliyet...inşallah onu halletmişimdir bu dönem. 2 dönemdir sadece ona giriyorum. :(

29-30 MART SINAV SONUÇLARININ NE ZAMAN AÇIKLANACAĞI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI? 60 GÜN İÇİNDE AÇIKLANMASI GEREKİYORMUŞ...!!
TEŞEKKÜRLER

Not: Konu başlığı açarken ve mesaj içeriğinde büyük harf kullanılmamalıdır.

EROGLU ' Alıntı:
29-30 MART SINAV SONUÇLARININ NE ZAMAN AÇIKLANACAĞI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI? 60 GÜN İÇİNDE AÇIKLANMASI GEREKİYORMUŞ...!!
TEŞEKKÜRLER
hoşgeldin eroğlu bizde günlerdir bunun peşindeyiz.Tesmerden henüz bir açıklama yok. :(

soylu ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:

çıkmadı olurmu kasım sınavında iki veya üç soru geçmiş sınav sorularında vardı diye hatırlıyorum

Arkadaşım martta girdim vergiye ve çıkmadı martta. Kasımda çıktı ama ben ilk sınavda vergiye bakmadım hiç. Komisyon değişmiş olabilir mart döneminde. Çünkü derslerdeki soru tarzı farklıydı. Kolaydı ama farklıydı. Alıştığımız sorular çıkmayınca cortladık:)

odanın kursuna denetlemeye gelen oda saymanı, sizleri müşavir olarak seçime yetiştirmek lazım diyodu:)) herhalde 2011 seçimlerinden bahsediyodu :'( bu kadar zamandır açıklanmadığına göre bunu kasdetmişlerdir. :-\

gülümse1907 ' Alıntı:
soylu ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:

Arkadaşım martta girdim vergiye ve çıkmadı martta. Kasımda çıktı ama ben ilk sınavda vergiye bakmadım hiç. Komisyon değişmiş olabilir mart döneminde. Çünkü derslerdeki soru tarzı farklıydı. Kolaydı ama farklıydı. Alıştığımız sorular çıkmayınca cortladık:)

bu da demek oluyo ki, konu ayırt etmeden çalışın. biz soru hazırlarken dersimize çalıştık, konu ayırt etmedik anlamına geliyo..

sonuçlar 6 HAZİRAN CUMA günü açıklanıcak arkadaşlar bilginize.. Tesmerdeki kadın yalan söylemiyordur inşallah bıkmış bir hali vardı ;D Haydi bakalım.

artcrimes ' Alıntı:
sonuçlar 6 HAZİRAN CUMA günü açıklanıcak arkadaşlar bilginize.. Tesmerdeki kadın yalan söylemiyordur inşallah bıkmış bir hali vardı ;D Haydi bakalım.

nasıl öğrendin bunu arkadaşım

saat 20:13 tesmerde ses seda yok tamam..nöbete devam tamam..

artcrimes ' Alıntı:

Yeni üye olmuş ve bir tane msjı olan bu arkadaş ortalığı karıştıran ve "Sonuçlar Yarın Açıklanıyor" başlığı ile konu açan arkadaş "iasonion" olmasın sakın

beklemekten başka çare yok her yeni gün yeni ümit kim ne derse desin

bekliyoruz bakalım ne zaman bitecek çile valla işte iş yapamaz evde de hiiç bişey yapamaz olduk.

hergün açıklanıyor abi hangisine inanacaksın umut kapısı hepsine inanıyorsun