Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
vergi konusunda herkesin belli bir bilgisi vardır. vergi biraz fazla abartılıyo gibime geliyor. ben çıkmış son 6 yılın sorularını çalıştım bir hafta hemen hemen tüm soruları yaklaşık olarak öğrendim. ve ilk girişte 67 alarak geçtim. kapkalın kitap ezberlenirmi yaw. eziyet etmeyin kendinize. benim çalıştığım notlar en fazla 40 sayfa bilemedin 50 sayfa.Allah kolaylık versin
İMREN ' Alıntı:odalardan alabileceğimiz bir kitapmı kazım yılmazbalance ' Alıntı:ben vergiyi tek seferde verdim ve üstüne basa basa kazım yılmaz çalışın diyorum.çok ii bir kaynak hiç atlamadan konu ayırmadan ezberleyin.Birde özbalcının ciltleri vardı onlar da elinizin altında olsun.Bahsettim kitap çaok kalın ezberlenmicek bir kitap değil.kazım yılmaz türk vergi sistemi.
vergi konusunda herkesin belli bir bilgisi vardır. vergi biraz fazla abartılıyo gibime geliyor. ben çıkmış son 6 yılın sorularını çalıştım bir hafta hemen hemen tüm soruları yaklaşık olarak öğrendim. ve ilk girişte 67 alarak geçtim. kapkalın kitap ezberlenirmi yaw. eziyet etmeyin kendinize. benim çalıştığım notlar en fazla 40 sayfa bilemedin 50 sayfa.Allah kolaylık versin