personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

myrose58 deha mail atmıştır önemsiz maillere bak oraya geliyo

250. sayfayıda geçeriz cumaya kadar.Geçen sınavdaki rekoruda kıracaz bu gidişle

önemli olan onlar 72 günlük rekoru geçmesinler

Benim güzel anadolu insanım nice mevzular için derin sözler söylemiş, anonim olarak yaşatmış ve bizlerde bunları gunumuze kadar taşımışızdır. Şimdi "Kanun Ezberleten" ve ezberlettiği kanunlardan "sınav" yapan bir kurum düşünün. Ve düşününki sevgili arkadaşlarım bu kurum kendi uygulaması şart oldugu kanunlara aykırı hareket etsin. Bir sefer olur, sıkışıklık olur, yığılma olur vs kabul edilebilir. Alışkanlık halinde yıgınları hiçe sayan kanunu tanımayan bir yönetim tarzı... şimdi laf salatası yapmadan konuya geleyim , atasözü dedim , anonim dedim vs vs "İmam öksürürse, cemaat" diye bi söz var :) sen benim tabi oldugum kurum kanunu hiçe sayarsan ben neden uyayimki senin bana ezberlettiğin kanunlara. haa cezasımı var, ben bi açıgını bulur yine kanuna uymam.

Siz nekadar düzgün, ülkesini seven, kanunlara riayet eden insanlar olmaya çalışırsanız çalışın, sizi zıvanadan çıkaran bu memleketin kurumları olmamalı. Bide işin şu kısmı var, muzdarip oldugunuz konu ile alaklı kurumu şikayet edebileceginiz hiç bi yer yok. Ben böyle uygun gördüm bu saatte açıklarım. Varmı itirazı olan ? VAR MI? olamaz. Ağanız dayınız varsa işiniz görülür. Aksi takdirde ne konuyorsa önünüze onu yemek zorundasınız yada masadan kalkmak zorundasınız.

yaptım onları 1.ve özkaynaklı soruyu ..2.soru iptal olandı..3.soruyuda yaptım onların verdiği kriterlere gore yorumda yaptım tahsil süresi 45 gun demislerdi ya sorular ve verdıgım cevaplar dun gıbı aklımda..en son sozel soruyuda 5-6 madde yazdım herkes gıbı..

Arkadaşlar YMM Abdullah Keskin bi arkadaşımın patronunun samimi arkadaşıymış, haber bekliyorum. Her yere haber saldım. Bi tanıdık buldum sonuçta oh be

arkadaş emeklerine yazık yuvarlak bi cevap verir kurtulur bence

gülümse1907 ' Alıntı:
Arkadaşlar YMM Abdullah Keskin bi arkadaşımın patronunun samimi arkadaşıymış, haber bekliyorum. Her yere haber saldım. Bi tanıdık buldum sonuçta oh be

Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini ama cumaya açıklanacak bu sınav bencee

Yuvarlak cevap veremezki. Sadece tesmere yollamışlarmı sonuçları onu sölücek. Yani onu soracak tanıdık olan YMM.

hadi bakalım inşallah yanıtlar

balance ' Alıntı:
arkadaşlar artık buna gerek yok.Tesmer cuma günü diyor.Bunu çok kişiye telafuz etmiş.Bence hocalara bu derece ulaşmaya çalışmak boşuna.Ulaşınca ne öğrenebileceğimizi sanıyorsunuz.Adam sınavların ilanından sorumlu değil.İşini yapar tesmere teslim eder.Size telefonda gerçekten net bir tarih vermesini bekliyormusunuz.Farazi tarihse zaten onu tesmer de söylüyor.artık sabredicez beklicez çok az kaldı.

Arkadaşım tesmere yolladıkları gün yada diğer gün açıklanıyor hemen ya dün yolladılarsa tesmere yada bugün yani cumaya kalmadan da açıklanabilir. ÖNEMLİ OLAN KOMİSYONDAN ÇIKMIŞ OLMASI. Biz onu öğrenmeye çalışıyoruz.

ya şu uğraşıya bir üniversite daha bitirirdik

Zaten karar verdim seneye ÖSS sınavına bende gircem avukat olmak istiyorum. İkisini bi arada yapamıyoruz değil mi:)

öğrencilik yapamazsın diye bi kural yok bildiğim kadarıyla
zaten kendi kanunların kendileri uymuyorlarki

önceki gün aramalarda tesmer belli değil diyordu. Şimdi cuma günü diyıor.Burdan anlaşılıyorki komisyondan çıktı.Çıkmadıysa da çıkacak nasılsa :) ben bu husuta hocaları mesai saatelerinde telefonla rahatsız etmek daha negatif bir durum.Öylese ismlerinin bizlerden saklanması doğru bir uygulama.Her tanıdığı arayıp sorsa verdiniz mi tesmere diye hoş olmaz ;D artık birbirimizi bu straten uzaklaştırmaya çalışalım.biraz rahatlayalım.Az kaldı..ben tecrübemden söylüyorum eğer tesmer gün söylemeye başlamışsa sona yaklaşılmıştır

ben iiyice karamsarlığa düştüm.bu hafta içinde açıklanmayacakmış gibi geliyor.haftaya salı, çarşamba bekliyorum...yani kendime öyle telkinde bulunuyorum... ::)cuma olursa süpriz olacakmış gibi. ???

dede 66 ' Alıntı:
öğrencilik yapamazsın diye bi kural yok bildiğim kadarıyla
zaten kendi kanunların kendileri uymuyorlarki

Öğrencilik değil yaa avukatlık ve smmm ikisi yapılabilir mi?