personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

artık komisyon klasik çıkan sorulara yönelmiyor orjnal 0 km sorular buluyorlar onun için bir sonraki sınavın ne olacağını kimse tahmin edemiyor

ASLAN35 ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:
En kolay dersler en çok çalışılan dersler ,sayısal ve sözeller bi şekilde bu sınav sisteminde kabusa dönüşebiliyo,sınav içeriği kabus olmasada sonuçlar geç açıklanıyor insanlar çalışamıyor yine kabusa dönüyor ,,

en felaket dersi en kolay zamanda vermişsin ,vergi,

çok doğru...ama analizden ters köşe yaptılar kasımda. gerçi herkes vergi yerine analizden kalmayı tercih eder heralde.gerçekten şanslıydım.inşallah bu sınavdada devam eder.herkes için tabii.

keşke ben vergiyi verseydim de başka dersten kalsaydım bu vergi ne zormuş offfff offf

dede 66 ' Alıntı:
zaten problemde bir standart olmaması bence

gerçi nasıl standart olsun ki
ben analiz dersinden finansal tabloların niteliksel özelliklerini araştırdım her kaynak farklı kimisi önemliliği eklemiş kimisi anlamlı yı orada bile net bi cevap bulamadım ki.
ben ihtiyaca uygun, güvenilirli, zamanında hazırlanmış, anlamlı, anlaşılabilir ve karşılaştıralabilir yazdım 20 punalık soruda acaba not kırarlarmı diye endişedeyim

gülümse1907 ' Alıntı:
YMM ler ne oldu yaaaaaaa. İmrenden haber bekliyoruz. Bi umut. En azından ne zaman tesmere yollayacaklarını yada yolladıklarını söylerler.
kusura bakmayın ara ara elektrik kesintisi yaşıyoruz şuan sistemden çıkmak zorunda kalıyorum.ymm lerin tel nosunu ozan bana iletince aratıcam yeminlimize ama birisinin numaraları bulması lazım önce ben bulamadım

arkadaşlar bence vergi maliyet dışındaki derslerde puanlama da biraz bonkör davranıyorlar tabi mart ı bilmiyorum ancak öncekilerde genelde öyle olmuştu

dede 66 ' Alıntı:
arkadaşlar bence vergi maliyet dışındaki derslerde puanlama da biraz bonkör davranıyorlar tabi mart ı bilmiyorum ancak öncekilerde genelde öyle olmuştu
Evet, aynen öyle...

İMREN ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
YMM ler ne oldu yaaaaaaa. İmrenden haber bekliyoruz. Bi umut. En azından ne zaman tesmere yollayacaklarını yada yolladıklarını söylerler.
kusura bakmayın ara ara elektrik kesintisi yaşıyoruz şuan sistemden çıkmak zorunda kalıyorum.ymm lerin tel nosunu ozan bana iletince aratıcam yeminlimize ama birisinin numaraları bulması lazım önce ben bulamadım

Ok. Ben ozanı cepten arayıp dönüyorum sizlere hemen.

buarada geçenleri arıyorlar sadece demişsinizya bizim oda b.esir odası.kalanlarıda arıyor.geçen yıl şahit oldum arkadaşım kalmıştı odadan aradılar yıkıldı resmen.belki öncelik geçenlerdir ama kalanlarda aranıyor en azından bizim oda arıyor.

üç büyük ilin dışındaki illerde az olduğu için arayabilirler tabi bu tahmin

Arkadaşlar umutlanmayın ama size bişey sölücem. Bi arkadaşımın arkadaşı Ymm yanında çalışıyor arkadaşıma bugün akşam yada yarın siteye eklencek demiş bende sordum nerden öğrenmiş diye odadan bilgi alıyorlar onlar dedi. Bu arada internete verilecek diyen kişi Ankaradaki seçimlerde Oda Başkanı adayı Meslekte Birlik Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Filiz'in elemanı.

Bu söyleyen kişi odayla sürekli iç içeler hatta bazı adamları odada çalışıyor. Ve ben o çocuklada tanıştım yalan söyleyeceğini sanmıyorum. Oda girdi sınava çünkü

akşam acıklanacaksa ya odalar artık nezaketen aramaları bıraktı yada yine kaldık dersten

dede 66 ' Alıntı:
akşam acıklanacaksa ya odalar artık nezaketen aramaları bıraktı yada yine kaldık dersten

Arkadaşım umarım geçmişsindir ama aramayı bırakabilirler dediğin gibi olumlu düşünmeye çalış.

arıyoruz numaraları ama bu iki kişi yeminli odalarına kayıtlımı ki bi tanesi baş denetçi diğeri gelirler genel müdürlüğünde müdür

Yok öyle düşünme,
Daha evvel önce site sonra arama gibi, yer değiştirmeler olmuştu...

gülümse1907 ' Alıntı:
Arkadaşlar umutlanmayın ama size bişey sölücem. Bi arkadaşımın arkadaşı Ymm yanında çalışıyor arkadaşıma bugün akşam yada yarın siteye eklencek demiş bende sordum nerden öğrenmiş diye odadan bilgi alıyorlar onlar dedi. Bu arada internete verilecek diyen kişi Ankaradaki seçimlerde Oda Başkanı adayı Meslekte Birlik Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Filiz'in elemanı.

umutlanmsakda tesmere dakikada 4 sefer tıklıyoruz alışkanlık yaptı.biraz unutuyo gibi olup sonra ,ya bişey yapmam gerekiyordu deyip tesmere giriyorum.sonra hemen arkasından foruma.inşallah bu durumdan en kısa zamanda kurtuluruz.dediğin olur.

ozankeskin ' Alıntı:
arıyoruz numaraları ama bu iki kişi yeminli odalarına kayıtlımı ki bi tanesi baş denetçi diğeri gelirler genel müdürlüğünde müdür

Ozancım bende Ogün beyden öğrendim. Ama googledan baktığımda Sanki YMM olarak okudum bi tanesinin biografisini

birçok kişi biliyorum ki maliyetten benimle aynı durumda
birinci soru tam ikincisi ise yarım yamalak
umuda gelince ben çok tan kaybettim onu

Söylentilere göre hareket etseydik 1 haftadır açıklanmıştı. dedikodular başladı yine. benim ismmmo da bilgi işlemden arkadaşım var onla irtibat halindeyim. hiçbir şey bilmiyor. gerçi geçen sınavda ondan önce öğrenmiştim. oda ayrı konu.

seyyah100 ' Alıntı:
Söylentilere göre hareket etseydik 1 haftadır açıklanmıştı. dedikodular başladı yine. benim ismmmo da bilgi işlemden arkadaşım var onla irtibat halindeyim. hiçbir şey bilmiyor. gerçi geçen sınavda ondan önce öğrenmiştim. oda ayrı konu.

Valla arkadaşım ne desen haklısın. Bildiğim bi konu hakkında sizide bilgilendirmek istedim. Umarım söylenti olarak kalmaz