ASLAN35 ' Alıntı:aokten ' Alıntı:En kolay dersler en çok çalışılan dersler ,sayısal ve sözeller bi şekilde bu sınav sisteminde kabusa dönüşebiliyo,sınav içeriği kabus olmasada sonuçlar geç açıklanıyor insanlar çalışamıyor yine kabusa dönüyor ,,
en felaket dersi en kolay zamanda vermişsin ,vergi,
çok doğru...ama analizden ters köşe yaptılar kasımda. gerçi herkes vergi yerine analizden kalmayı tercih eder heralde.gerçekten şanslıydım.inşallah bu sınavdada devam eder.herkes için tabii.
keşke ben vergiyi verseydim de başka dersten kalsaydım bu vergi ne zormuş offfff offf
dede 66 ' Alıntı:zaten problemde bir standart olmaması bence
kusura bakmayın ara ara elektrik kesintisi yaşıyoruz şuan sistemden çıkmak zorunda kalıyorum.ymm lerin tel nosunu ozan bana iletince aratıcam yeminlimize ama birisinin numaraları bulması lazım önce ben bulamadımgülümse1907 ' Alıntı:YMM ler ne oldu yaaaaaaa. İmrenden haber bekliyoruz. Bi umut. En azından ne zaman tesmere yollayacaklarını yada yolladıklarını söylerler.
Evet, aynen öyle...dede 66 ' Alıntı:arkadaşlar bence vergi maliyet dışındaki derslerde puanlama da biraz bonkör davranıyorlar tabi mart ı bilmiyorum ancak öncekilerde genelde öyle olmuştu
İMREN ' Alıntı:kusura bakmayın ara ara elektrik kesintisi yaşıyoruz şuan sistemden çıkmak zorunda kalıyorum.ymm lerin tel nosunu ozan bana iletince aratıcam yeminlimize ama birisinin numaraları bulması lazım önce ben bulamadımgülümse1907 ' Alıntı:YMM ler ne oldu yaaaaaaa. İmrenden haber bekliyoruz. Bi umut. En azından ne zaman tesmere yollayacaklarını yada yolladıklarını söylerler.
dede 66 ' Alıntı:akşam acıklanacaksa ya odalar artık nezaketen aramaları bıraktı yada yine kaldık dersten
gülümse1907 ' Alıntı:Arkadaşlar umutlanmayın ama size bişey sölücem. Bi arkadaşımın arkadaşı Ymm yanında çalışıyor arkadaşıma bugün akşam yada yarın siteye eklencek demiş bende sordum nerden öğrenmiş diye odadan bilgi alıyorlar onlar dedi. Bu arada internete verilecek diyen kişi Ankaradaki seçimlerde Oda Başkanı adayı Meslekte Birlik Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Filiz'in elemanı.
ozankeskin ' Alıntı:arıyoruz numaraları ama bu iki kişi yeminli odalarına kayıtlımı ki bi tanesi baş denetçi diğeri gelirler genel müdürlüğünde müdür
seyyah100 ' Alıntı:Söylentilere göre hareket etseydik 1 haftadır açıklanmıştı. dedikodular başladı yine. benim ismmmo da bilgi işlemden arkadaşım var onla irtibat halindeyim. hiçbir şey bilmiyor. gerçi geçen sınavda ondan önce öğrenmiştim. oda ayrı konu.