personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

sürekli birileri var nöbette ;D gece sessizleşiyor burası

gece 12den sonra açıklanır mı acaba

artık bundan sonra saat kaçta hangi gün açıklanırsa şaşırmamamız lazım.

Bu gün kimse aranmadığına göre yarın açıklanacaksa önce aramalar yapılır akşama doğru da yayınlanır herhalde...

e-use sınavlarını gece 2 ' de vermişlerdi . ben her ihtimale karşı gece yatmadan önce bi de sabah daha yüzümü yıkamadan bakıyorum bu aralar.

arkadaşlar ben baya
bunaldım
bunların niyeti sanırım meslekten soğutmak ama
yılmıcam
hepsinin topunun
bize yaptıkları başlarına gelsin
pazartesi açıklanmazsa kaç gün oluyor rekor çarşamba mı kırılıyor

Hımm ama bizde önce kazananlar aranıyormuş ...E-use de böyle bir şey varmı ki?

nisan ayındaki a ve b grubu SM
sınavları açıklandı
biz neciyiz niye açıklanmıyor
dertleri ne bunların yahu
yarın ankaraya faks göndericem tekrar ama
en az 50 kişi aynı anda göndermemiz lazım
başka türlü umursamıyorlar

bugünkü 60+? şeklindeki faks eylemimize eşim de 25 kez faks çekerek katkıda bulundu sağolsun ;Düstelik tesmerin toneri bitsin diye siyah zemine beyaz yazı ile yollamış ;D ;D

arkadaşlar keşke olsa ama bence bu çabanın onlar için hiçbir önemi yok bence faksların hepsi toplanıp çöpe atılıyordur.Ya zor ama gerçekten beklemekten başka çare yok.Geçen sefer neler yaptık bişey olmadı.Belki okadar tepkiye bir dahaki dönem daha hassas davranırlar dedik.Ama sonuç ortada yani artık bu sistemin bu potansiyeli kaldırmadığı ortada.Eskisi gibi bir avuç insan girmiyor artık sınavlara....Artık sonuçların en azından iyi olmasını bukadar bekledikten sonra hüsran yaşamamayı dileyeceğiz....

balance ' Alıntı:
arkadaşlar keşke olsa ama bence bu çabanın onlar için hiçbir önemi yok bence faksların hepsi toplanıp çöpe atılıyordur.Ya zor ama gerçekten beklemekten başka çare yok.Geçen sefer neler yaptık bişey olmadı.Belki okadar tepkiye bir dahaki dönem daha hassas davranırlar dedik.Ama sonuç ortada yani artık bu sistemin bu potansiyeli kaldırmadığı ortada.Eskisi gibi bir avuç insan girmiyor artık sınavlara....Artık sonuçların en azından iyi olmasını bukadar bekledikten sonra hüsran yaşamamayı dileyeceğiz....

o zaman
dönemin şartları madem böyle ona göre yeni
bir düzenleme yapsınlar
19 temmuza ne kaldı

Gözleri görmeyen, bekar ve fakir kayseriliye bir cin çıkagelmiş.
Benden bir şey dile yerine getireceğim demiş.

" Kayserili düşünürken cin sormuş:

"Gözlerini mi istersin, zenginlik mi istersin, evlenmek mi istersin?

Kayserili: Oğlumu altınlarımı sayarken görmek istiyorum!

Bende sınav sonucunu telefonda öğrenmek istiyorum!!

ya ben bu tesmere içimi nasıl boşaltacam ya, yani böle sevgi şükran vs vs. gece gece oturdum bunun planlarını yapıyorum. çiçek ? yok bu olmaz. buket? yok yok buda olmaz. çelenk? yok yok buda az kalır. ağaaç? yok buda olmaz.. biraz daha düşüneim.

ALEX_06 ' Alıntı:
ya ben bu tesmere içimi nasıl boşaltacam ya, yani böle sevgi şükran vs vs. gece gece oturdum bunun planlarını yapıyorum. çiçek ? yok bu olmaz. buket? yok yok buda olmaz. çelenk? yok yok buda az kalır. ağaaç? yok buda olmaz.. biraz daha düşüneim.

kına ağacına ne dersin ;D

ALEX_06 ' Alıntı:
siyah çelenkk

ıı ııhh. daha etkili bişey olmalı. mesleki sınav yapan kurumların sınavlarını, sınav yapılış biçimlerini, sınavların açıklanma tarihlerindeki belirginliği biraz inceleseler, nedemek istedigimizi anlayacaklar. Keşke OSYM yada benzer bir kurum bu sınavları devralsa. Yada benzer bir yapı TESMER e adapte edilse. Onca para akıyor. her ders için para sınav başına bilmem kaç lira para. yok cd siydi yok bilmem nesiydi. arkadaş geri dönen hizmete bakın yaa.

Atatürk orman çiftliğini hediye etseniz hikaye bence :)