balance ' Alıntı:arkadaşlar keşke olsa ama bence bu çabanın onlar için hiçbir önemi yok bence faksların hepsi toplanıp çöpe atılıyordur.Ya zor ama gerçekten beklemekten başka çare yok.Geçen sefer neler yaptık bişey olmadı.Belki okadar tepkiye bir dahaki dönem daha hassas davranırlar dedik.Ama sonuç ortada yani artık bu sistemin bu potansiyeli kaldırmadığı ortada.Eskisi gibi bir avuç insan girmiyor artık sınavlara....Artık sonuçların en azından iyi olmasını bukadar bekledikten sonra hüsran yaşamamayı dileyeceğiz....
ALEX_06 ' Alıntı:ya ben bu tesmere içimi nasıl boşaltacam ya, yani böle sevgi şükran vs vs. gece gece oturdum bunun planlarını yapıyorum. çiçek ? yok bu olmaz. buket? yok yok buda olmaz. çelenk? yok yok buda az kalır. ağaaç? yok buda olmaz.. biraz daha düşüneim.
siyah çelenkkALEX_06 ' Alıntı:ya ben bu tesmere içimi nasıl boşaltacam ya, yani böle sevgi şükran vs vs. gece gece oturdum bunun planlarını yapıyorum. çiçek ? yok bu olmaz. buket? yok yok buda olmaz. çelenk? yok yok buda az kalır. ağaaç? yok buda olmaz.. biraz daha düşüneim.