nane ' Alıntı:eskiden şöyle bir söylenti vardı; devlet daha az kişiye emekli maaşı ödemek için kuyruklarda bekletir, hani olur ya bir kaç kişi ölürde maaş ödemekten yırtarız diye. sizlerede aynı takdik uygulanıyor olmasın! Kazansın kazanmasın bir kaç kişiyi bertaraf edebilir miyiz diye.
-/-
Öneri -> Pazartesi sabah saat 9'a kadar hiç kimse buraya yazı yazmasın. Belki "noluyor bunlara üzerimize çullanmaya mı geliyorlar" diye düşünüp sonuçları açıklayıverirler.
deniro ' Alıntı:arkadaşlar.feryal orhon basık ın maliyet muhasebesi kitabı varmı..bilgisi olan..
Linde ' Alıntı:Valla aslında Tesmer de çalışan arkadaşlarada üzülüyorum sadece ben günde 2 kez arıyorum. Bu kadar telefona cevap vermekte zor. Aslında hem kendileri hemde bizim için yapmaları gereken tek şey o meşhur sitede sonuçlar ..../..../.... tarihinde açıklanacaktır demek.
gulsevdam ' Alıntı:Maliyet Muhasebesi
Feryal Orhon Basık, İdil Kaya, Serhat Yanık
Nobel Yayın Dağıtım
Kitabı öneren Arkadaşım içeriği hakkında bilgin var mı? Araştırdım epey sitede satılmakta, 3 bilinmeyenli denklem var mı mesela bu kitapta... 474 sayfaymış baya kapsamlı gibi...
Yurdakul çaldağdan çalıştım ama ümitli değilim, bu seferde bu kitaptan çalışmayı planlıyorum...