personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

vergiden yoklamanın cevabını bilen varmı . internnette yayınlar cevaplarda yetkide yazılmış 127 madde aynen yazılmış.o çok kafa karıştırıcı

vergi olarak nurettin bilici vergi hukuku (kitaplari tesmer tarafindan tavsiye ediliyor) kazım yılmaz eski hesap uzmani yeminli mali müsavir sınava yonelık bu kitapda.bu kitaplar yeterli olur.vergide degisen konular varsa mutlaka soruluyordu mesela benim zamanimda ortulu kazanc degismisdi 2 sınav donemi sordular

bu gün 68. gün bu gün ve haftasonu açıklanmayacağına göre
komisyon rekorunu egale ediyor

aklımdan 11 haziran geçiyor 73. gün

benim en çok şaşırdığım şey, o kadar çok spekülasyon yapıldı ki, sınavların açıklanma süreci ile ilgili.herkes sağlam yerden bişiler duyduğunu sölüo.hele bi arkadaş vardı, yarın açıklanıo die bi platform dahi açmıştı.yani amaçları bizimle dalga mı geçmek, çok merak ediorum doğrusu

bariss ' Alıntı:
vergi olarak nurettin bilici vergi hukuku (kitaplari tesmer tarafindan tavsiye ediliyor) kazım yılmaz eski hesap uzmani yeminli mali müsavir sınava yonelık bu kitapda.bu kitaplar yeterli olur.vergide degisen konular varsa mutlaka soruluyordu mesela benim zamanimda ortulu kazanc degismisdi 2 sınav donemi sordular

Barış p.tesi bütün derslerle ilgili çalıŞtığın kaynak kitapların ismini bildirirsen sevinirim.

bunlar varmısın yokmusun yarışmasındaki gibi rekor kırarlar 73.günde açıklarlar nede olsa rekor 72 gün değil mi ama

KAPDAN ' Alıntı:
benim en çok şaşırdığım şey, o kadar çok spekülasyon yapıldı ki, sınavların açıklanma süreci ile ilgili.herkes sağlam yerden bişiler duyduğunu sölüo.hele bi arkadaş vardı, yarın açıklanıo die bi platform dahi açmıştı.yani amaçları bizimle dalga mı geçmek, çok merak ediorum doğrusu

çok haklısın bazıları özellikle bu konuyu eğlence malzemesi yapıyor.Ben o arkadaş yarın açıklanıyor diye yazdığında geçen seferde böyle dedin 15 gün sonra açıklandı dedim diye bana herkes vardır bir bildiği üsütüne neden gidiyosun demişti.ben de zamanla göreceksiniz demiştim.İşte ozaman nedemek istediğimi bugün herkes görüyor.Ama bugün herkes gözünü açtı herşeye kolay kolay inanmıyo önceki mesajları varmı diye değerlendirme yapıyo.Bende o gün sadece önceki mesajlarını değerlendirmiştim....artık sonuçların haftaya kaldığı kesin.Umarım bukadar bekledikten sonra sonuçları bizleri memnun eder ve artık önümüze bakarız...

gülümse1907 denetim haric yazabilirim pazartesi bilgilendiririm.denetimde türkiyede iki üstad var nejat bozkurt digerini hatirliyamadim bakarim.ama denetimde fazla bir bilgi sahibi degilim.

bariss ' Alıntı:
gülümse1907 denetim haric yazabilirim pazartesi bilgilendiririm.denetimde türkiyede iki üstad var nejat bozkurt digerini hatirliyamadim bakarim.ama denetimde fazla bir bilgi sahibi degilim.

Ok.Çok sevinirim. Denetimi geçmiş olabilirim zaten:)

diğeri hocaların hocası ersin güredin

evet ersin güredin bende ondan calismisdim.:) ilk komisyon hocasi tesmerin.

umarim gecmissindir gülümse1907:)) her isimiz hayra kaldi:)hadi hayirlisi

gülümse1907 ' Alıntı:
bariss ' Alıntı:

Ok.Çok sevinirim. Denetimi geçmiş olabilirim zaten:)

Ömer Duman

Adana odayı aradım en erken pazartesi açıklanır dediler.Sabırla ve kızmadan bekliyorum çünkü bu ikinci deneyimim:)geçen sefer kızdık ,bağırdık,söylendik elimize birşey geçmedi.Haftasonu yine beklemeyle geçecek.Pazartesi görüşmek dileğiyle,herkese iyi hafta sonu diliyorum.

vergi ateş oktarın kıtabı ve seçkin yayınevıne ait vergi kanunu (en son guncel)..temel hukuk klasık zaten arif kocaman...denetim ersin güredin...malıyet kendı notlarım (ismmmo odasının hocası oktay bey)...finansal muhasebe yıne kendı notlarım...analiz ismmmo ince bir kıtap..meslek hukuku farketmez..

ömer duman da tavsiye ediliyor ozellikle son iki sinavdır onun kitabindan ciktigina dair rivayetler duydum ama dersi geectigim icin kapsamli bir arastirma yapmadim.ersin güredin ve nejat bozkurt( tütüniçmeyi cok sever agzinda hep pipo:) hocalarin hocasi olarak tabir edilir iki isim...

bu arada komisyon isimleri gormuyor diye bir dusunce var evet kapalı okuyabilirler kagitlari ama tutanaklara geciren kendileri o zaman isimleri goruyorlardir vede son hakkı kalıp 40 45 civari olanlara bir iyilik dusunebilirler ..

kadir murat istanbuldansin dimi

bariss ' Alıntı:
ömer duman da tavsiye ediliyor ozellikle son iki sinavdır onun kitabindan ciktigina dair rivayetler duydum ama dersi geectigim icin kapsamli bir arastirma yapmadim.ersin güredin ve nejat bozkurt( tütüniçmeyi cok sever agzinda hep pipo:) hocalarin hocasi olarak tabir edilir iki isim...

bu arada komisyon isimleri gormuyor diye bir dusunce var evet kapalı okuyabilirler kagitlari ama tutanaklara geciren kendileri o zaman isimleri goruyorlardir vede son hakkı kalıp 40 45 civari olanlara bir iyilik dusunebilirler ..

O tutanakda son hakkımız olup olmadığına dair bi bilgi varmı ki acaba