personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bu gün hiç ümit yok demi arkadaşlar

6 yıllık emeğimide sadece bu meslek uğruna harcadım yani sıfıra sıfır elde var sıfır çok kazandığımızda yok.

ben de inanmıyorum.Son viraja döndüğümüzü artık hepimizi biliyoruz bu süreçte. bu hafta herkes sonucunu öğrenecek.Şimdi bakıyorum herkesin eteklerinde ne çok şey varmış bir anda dökülmeye başladı.ben burda ilk kez bişeyler yazan ve bu doğrultudaki yorumlara kesinlikle inanmıyorum.Bu benim düşüncem...

kadir murat ' Alıntı:
..yanlıs soruyu bıle yaptım..

;D ;D ;D

seni o kadar iyi anlıyorum ki ... elinde neyim varsa veririm, yeterki bu lanet işten bi kurtulayimm.

Anladığım kadarıyla odalardan her hangi bir aranma olmamış...Bende bu gün açıklanmasına ihtimal vermiyorum..

burda birçok arkadaş eminim mide ve baş ağrısı rahatsızlığı geçiriyordur geçirmeyende emin olun az zamanın kaldı önlemini alsın

mayrose ticaret mezunuyum staj sınavı yoktu o zaman.üniv.okuyayımda smmm olayım dedim 2 yıllığa gittim bitirdim aöf girdim intibak var inekledim geçtim. öbürsen intibağı kaldırdılar.yedikmi bir darbe. ben üniversiteyi bitirdim şimdi smmm belgesini bekliyorum. yasaya bak sm leri smmm yapıyolar hangi adalete sığarkı gelde kafayı yeme. şartlarada uymuyor.bunların hepsi müfteri.

dilem.tamam ogrenen vardir 1 ay evvelden bile onu kabul ediyorum ama bir elin parmaklarını gecmez turkiye genelinde.son uc gundur buraya yazan 10 kisi dedi ogrendim ogrenipde yazmayan 10 kisi daha olsa yalnız bu forumda 20 kısı eder.türkiye genelini ile bir 3 denklem orantısı kurarsam ogrenmeyen bir biz kaldik:)

myrose58 ' Alıntı:
burda birçok arkadaş eminim mide ve baş ağrısı rahatsızlığı geçiriyordur geçirmeyende emin olun az zamanın kaldı önlemini alsın

bir kağıt parçası için değmez.

myrose58 ' Alıntı:
sinirden ağladım valla

bunlar hep var. bizim zamanımızda üniversite giriş sınavları çok adil olurdu. aptallar ayıklanırdı. şimdide öyledir tahmin ediyorum. kpss dede ağası dayısı olanlar bişey yapamıyodur. olsada çok azdır. ama işte kurum sınavları memlekette malesef böyle. sakin olmakta, karşılarında güçlü olmakta yarar var. senin benim üzüldügümüzü görmeleri onları dahada mutlu eder.

bariss ' Alıntı:
dilem.tamam ogrenen vardir 1 ay evvelden bile onu kabul ediyorum ama bir elin parmaklarını gecmez turkiye genelinde.son uc gundur buraya yazan 10 kisi dedi ogrendim ogrenipde yazmayan 10 kisi daha olsa yalnız bu forumda 20 kısı eder.türkiye genelini ile bir 3 denklem orantısı kurarsam ogrenmeyen bir biz kaldik:)

öğrenilmemeli sayın hocam ... öğrenilmemeli. sınavları ösym yapsın, yada tamamen maliye bakanlığı yapsın.

bir kağıt parçası dediğiniz yıllarımın karşılığı çok ezilerek geldim ben buralara açık öğretimdeyim neyse ya hatırlayıp sinirlenmek istemiyorum sağlıktan öte hiçbişey yok ama insanın elinde değil

Sınavların 1 ay önceden öğrenilmesi demek , diğerlerinin sonuç bekleyerek geçirdiği süreyi hazırlanarak geçirmek demek oluyor. Bu da büyük haksızlık...

vya 20 kişilik bi komisyon yapsınlar
o kadar para alıyolar
1 ayda açıklanma zorunluluğu olsun

ALEX_06 ' Alıntı:
bariss ' Alıntı:

öğrenilmemeli sayın hocam ... öğrenilmemeli. sınavları ösym yapsın, yada tamamen maliye bakanlığı yapsın.

bi an maliye bakanlığıda yapmasın diye düşündüm ;D ;D yağmurdan kaçarken doluya yakalanmayalım ...

kim yaparsa yapsin sinavi buna benzer soylentiler cikacaktir.ösym yaptigi sınavlarda daha once sorularin bazı kesimler tarafindan bilindigine dair rivayetler baasına yansımızdi.belki cok zorlasam bende ogrenebilirim sonucları veya sorulari.ama hem kendimi kandırmıs hemde kendime saygımı kaybetmis olurum.amac bu meslegi ogrenip durust ahlaklı bir sekilde emegimizin hakkıyla bir hayat surebilmek

Sonuçları beklerken 400 dedik...500 demeyiz inşallah..

Yani neredeyse....