personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

en iyisimi biz kendimize başka meşgaleler bulalım ki tesmer aklımıza gelmesin...şöyle eğlenceli bir şey olsun... :'(

sürekli tesmerin sayfasına baktan bi iş yapamaz oldum artık patronlarda işi dalgaya döktü şu tesmerin yüzünden alay konusu oldum vallahi yeter artık tesmerr yeterrrr >:( >:(

dalga geçilmesi gerekenler biz değiliz

odalar her zaman açıklanması bekliyor 10 gundur bugun yarin diye aciklama yapiyorlar.ben demisdim sizlere perşembe veya cuma gunu açıklanacak diye..onceden açıklanma ihtimalleri zayif:(

zamanında alanlar şimdi öle bi güzel dalga geçiyorlarki ilerde bizde böyle olurmuyuz korkuyorum :-X

ya böyle saçmalık olurmu yaaa bu saate sınav sonucumu kalır ne yapmaya çalışıyorlar smmm olamadan delirtmekmi istiyorlar bunca insanın hakkına giriyorlar

ayrıca ben tesmere hiç inanmadım halada inanmıyorum

arkadaşlar yeni faxımız "70 + ?"

90 a kadar yolu var.

tesmer de haklı adayları kalpten götürsünki adayları aza indirsin daha az kağıt okusun adamlar akıllı vallaaa......

bu bilinmemezlikten ölüyorum ölürsem kabrime tesmere inandı o zaten bir tesmerzedeydi diye yazarsanız iyi olurrrrrrrrrrrr

bu hafta ortası açıklanır
ama bi sınav yapılıp da bu kadar resmiyetsiz davranılması başka yerde görülmemiş bi şeydir. insanlar için ne kadar önemli olduğu ne arzettiğinin bi anlamı yok bu kurum için. madem bu kadar lakayıt davranıyorlar konuyla ilgili, bizi de bu kadar zorlamasınlar... ruhsatı verirkende rahata bağlasınlar... bizi de kasmasınlar :)

bu ne ya
..

daha önce hangi sınavda görülmüştür..?

bu lakayıtlık..

tesmeri arayan varmı arkadaşlar.......

laçkalık almış başını gitmiş arkadaşlar sınavlardan belli olmuyormu.bilgilendirme toplantısında bile geçmiş yıl sorularına çalışın diyorlar ne geliyor hiçbişey niye insanları kandırıyorsunuz.bide sınavın açıklanması cabası

biraz sabredin daha once okuduklarında herkes kaldı galiba puanlamayı degısdırdıler sımdı tekrar okuyorlar sabredenleri gecireceklermis:)

Bugün aramalar olursa öğlen gibi başlarlar sanırım

bunlarda ne iş ahlakı denen bişey var , ne şahsiyet var , ne kişilik var , ne onur var , bunlar kadar bencil birileri daha yoktur herhalde sadece kendilerini düşünüyorlar becerip okuyamıyorsanız defolun gidin bu ne ya çocuk oyuncağımı bu işler allah belalarını versin ben başka bişey demiyorum.

hala siz umut mu ediyorsunuz acıklanmayacak diyorum hala bekliyosunuz persembe veya cuma gunu acıklancak

yaaa abicim olur olur olur da bu kadarı olmaz ya bu sınava 100 bin girmiyo toplasan 5 bin kişi girer nasıl iş anlamadım

öldük bittik biz yaaaaa