personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

WÖBER ' Alıntı:
bunlarda ne iş ahlakı denen bişey var , ne şahsiyet var , ne kişilik var , ne onur var , bunlar kadar bencil birileri daha yoktur herhalde sadece kendilerini düşünüyorlar becerip okuyamıyorsanız defolun gidin bu ne ya çocuk oyuncağımı bu işler allah belalarını versin ben başka bişey demiyorum.

al bendende o kadar

zaten böyle giderse küfüre de başlıyacağız.

barıss senin duyumların ii yerden galiba olmazsa sana verelim isimleri sen bi araştır bakalım ne alemdeyiz ;)

kimi diyorki ben mayısın ikinci haftası öğrendim, kimi diyorki ben smmm oldum be ne yav kurallar delik deşik ediliyor gerçi bu ülke artık muz cumhuriyeti anasını satıımm adamı olan istediği gibi oynuyo

fazla bir bilgim yok sadece komisyon carsamba gunu bitirecegini solemis bu durumda persembe cuma acıklanır

adam veya bayan bilerek yaptıysa beklemez bende daha onceki sınavlarda geectim derdim hic bakmazdim sonuclara

temmuz ayındada bole olursa komisyon uyelerinin telefon numaralarını acıklayacam:))

biliyosanız hemen açıklayın

komisyon uyelerinden 2 si msn de titrettim birini..

acıklasam sımdı birsey olmayacak ki birkac kısı arayınca telini kapatacak ocunude birkacgun geciktirerek bizden cıkaracak olan gene bıze olacak.

ısmını komısyona verdım ozgezer35 senınle ozel olarak ılgılenecekler.sen ruhsat ıcın hazırlıklara basla:)

noluyor anlamadım siz komisyandakileri tanıyomusunuz

bole durumlarda salak rolunu oynayacaksın.kısaca adamın komısyon uyesı oldgunu bıleceksın ama bılmıyormus gıbı davranacaksın.yoksa adamıın ne yuzunu nede sesını bır daha duyarsın.

evet kanka olduk onlarla artık.gecen macı beraber seyrettık ozgezer ben komısyon

bela okumayalım arkadaşlar lütfen ;D