personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

analizle ilgili yapılacak olan açıklamadan bende korktum demesınler sımdı sınav hakkınız baki ama mart da sınava giriceksiniz diye..derlerse bende hiç şaşırmam..ne yaptıklarını onlarda bilmiyorlar...kasımda tek dersim kaldı sınava girdim marta ondada soru iptal edildi..muhabebete bak ya..buna sansmı denir?ne denir bilemicem artık...

ogün bey ...bi açıklama yapar mısınız finansal tablolar hakkında sitede bi açıklama yapacakmış tesmer..hiç bişey anlamadım ???? bilginiz var mı??? ve sınav sonuçlarının açıklanmasıyla alakalı bi bilgi alabildiniz mi teşekkürler

Eğer sınav iptal olursa bu sınav hakkımızı kullanmamış oluruz oraya kadar tamam da süre ne olacak bu durumda 2 yıllık süresi temmuzda dolanlar olabilir...

kadirmurat benim de tek dersim analiz. Umarım iptal olmaz ve geçeriz.

sorunun iptal edilmesi son hakkı olanların avantajına bir durum yaratacaktır.zorunlu sınava girenlerin ve ilk hakkı olanlarıın buyuk bir kısmı bos kagıt veriyor.son hakkı olanlar ve diger soruları dogru cevaplar lehinde olacaktır iptal soru.

arkadaşlar bende tesmerin sitesi açılmıyor

sitede mi yazlıyor analiz ilgili açıklama yapılacak diye

stajerler olarak bir dernek kurmaliyiz

Jet jet:))

Ya arkadaşlar bu adamlar cuma diyorlarsa kesin p.tesine sallarlar yaaaaa

Tesmer bukadar sınava giren insanları merakta bırakacağına bir açıklama yaparak demeliydiki sınav sonuçları .../06/2008 Tarihinde açıklanacaktır diye... bizde her saniye her dakka tesmerin sitesine girmek zorunda kalmaz meraktan sabırsızlıktan stresten mahvolmazdık gerçekten bu yapılanı kabullenemiyorum bu haksızlık.. Tesmerdeki komisyon üyelerimiz sınavları okuyan üyelerimiz meslek mensuplarımızda bizim bu durumumuzu bilmesi gerekirdi..

izmir tesmerden sonra ankarayı aradım arasıda bu hafta açıklanacak ama gün veremiyoruz dedi.

ASLAN35 ' Alıntı:
izmir tesmerden sonra ankarayı aradım arasıda bu hafta açıklanacak ama gün veremiyoruz dedi.

Açıklanmazsa bu lafı yediririm size deseydin...

bu arada bırsey sormak ıstıyorum....kac mesajda 2 yıldız olunuyor...

Yanılmıyorsam 40