Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

işi gücü bıraktık burdayız artık...sınav sonuçlarında da tık yok...amacım 2 yıldız almak...benim neyim eksik bende nişantaşı çocuguyum :P

arkadaşlarrrrr analizle alakalı yapılacak olan açıklama nedir...biri beni aydınlatsın yawwwww ....

Komisyon, Tesmer, Turmob, Odalar, Bakanlık bunların hepsi masanın diğer tarafında. Dolayısıyla bu organlardan herhangi birine yapılan şikayetin bir anlamı yok. Şikayet makamı son günlerde moda olan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi olur ancak. Çünkü artık bunların yaptıkları insan haklarına aykırı

:) ben de artık hiç istek falan da kalmadı. Yani geçsem gerektiği kadar sevinemicem.

ercandream ' Alıntı:
Tesmer bukadar sınava giren insanları merakta bırakacağına bir açıklama yaparak demeliydiki sınav sonuçları .../06/2008 Tarihinde açıklanacaktır diye... bizde her saniye her dakka tesmerin sitesine girmek zorunda kalmaz meraktan sabırsızlıktan stresten mahvolmazdık gerçekten bu yapılanı kabullenemiyorum bu haksızlık.. Tesmerdeki komisyon üyelerimiz sınavları okuyan üyelerimiz meslek mensuplarımızda bizim bu durumumuzu bilmesi gerekirdi..
site ne kadar çok tıklanacak diye sayıyorlar sanırım

gülümse1907:) şişsst şisst sakin ol

cuma günü bi arkadaş izmir odayı aramıştı.büyük ihtimal pazartesi en kötü ihtimal salıya kalablir diyorlardı.Arayan arkadaş kimdi

analizle ilgili açıklama yapılacağını nereden çıkardınız, yoksa bu da ortaya atılan diğer tahminler gibi birşey mi?

kadir murat ' Alıntı:
işi gücü bıraktık burdayız artık...sınav sonuçlarında da tık yok...amacım 2 yıldız almak...benim neyim eksik bende nişantaşı çocuguyum :P

Valla bende iş yapamıyorum.Birisi aranmıştır belki diye sürekli gözüm forumda.
Sabah gelir gelmez önce FORUM, sonra MSN, ondan sonra FACEBOOK, en son muh.Programını açıyorum:))

Kesin kovulurum ben:)

kadir murat ' Alıntı:
al benden sana 5 yıldız

arkadaşlar ben resmen hasta oldum ya.. Tesmerin sitesini tıklamadan yaşayamıyorum yemin ederim sanki bende bağımlılık yarattı.. her iki dakikada bir siteyi tıklıyorum.. Kendimden korkar oldum. Sınav açıklansa bile inanın bana sanki yine ben siteyi tıklamadan yaşayamayacağım.. KOrkuyorum kendimden ;))

ercandream ' Alıntı:
arkadaşlar ben resmen hasta oldum ya.. Tesmerin sitesini tıklamadan yaşayamıyorum yemin ederim sanki bende bağımlılık yarattı.. her iki dakikada bir siteyi tıklıyorum.. Kendimden korkar oldum. Sınav açıklansa bile inanın bana sanki yine ben siteyi tıklamadan yaşayamayacağım.. KOrkuyorum kendimden ;))

senin sayende desene:)

korkma yanlız değilsin :)

arkadaşlar ben kasım sınavında mali müşavir oldum. sizlerin sıkıntıları bizlerde çektik. hatta o gün kaza bile yaptım. sınav sonuclarını düsünmekten kırmızıda gecim kaza yaptım. takmayın kafanıza fani dünyanın bir eğlencesi bence ama gerekli bence bu sınav bir gösterge değil olamazda o yuzden kalan arkadaşlar sıkılmasın sadece rahat olsunlar bir sonraki sınavda verirler inş. şimdiden hakeden herkesin geçmesini diliyorum.

gülümse1907) yakismadi ne demek o sımdı

serkanaltınok ' Alıntı:
arkadaşlar ben kasım sınavında mali müşavir oldum. sizlerin sıkıntıları bizlerde çektik. hatta o gün kaza bile yaptım. sınav sonuclarını düsünmekten kırmızıda gecim kaza yaptım. takmayın kafanıza fani dünyanın bir eğlencesi bence ama gerekli bence bu sınav bir gösterge değil olamazda o yuzden kalan arkadaşlar sıkılmasın sadece rahat olsunlar bir sonraki sınavda verirler inş. şimdiden hakeden herkesin geçmesini diliyorum.

tebrikler arkadaşım darısı başımıza

Bende merak ediyorum Analizle ilgili bir açıklama yapılacağını nereden duydunuz? Açıklamanın konusu ile ilgili bir şey söylendi mi?? Sınav iptal edilebilir diye düşünüyorum ama çok düşük bir ihtimal bence.

arkadasların mazkarası oldum durmadan 533 numara ile ariyorlar beni aramiza hosgeldin dıyorlar

Arkadaşlar azıcık konu değişikliği yapıcam. ŞU SSK primlerindeki 5 puanlık indirirm ne zaman yürürlüğe girecek bilen var mı?