Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim aklımda başka bir şey var .Diyelim ki sonuçlar açıklandı ve biz analizi verdik...Ama mutlaka geçemeyenler de olacaktır ve o arkadaşlar sonuçları aldıktan sonra sınavın iptali için dava açarlarsa büyük olasılıkla kazanırlar...O zaman bizim halimiz ne olur ??
arkadaşlarım ayrı dalga geçiyor müşteriler ayrı..çoluk çocuga ise ayrı mazkara olduk..eşim de sınavlar açıklandı senmi bana soyelıyorsun dıyor..su dustugumuz duruma bak ya...gülermisin aglarmısın?.. :-[
arkadaşlarım ayrı dalga geçiyor müşteriler ayrı..çoluk çocuga ise ayrı mazkara olduk..eşim de sınavlar açıklandı senmi bana soyelıyorsun dıyor..su dustugumuz duruma bak ya...gülermisin aglarmısın?.. :-[
arkadaşlar tesmeri aradım...analizle alakalı hiçbir açıklama yapılmayacak öyle bişey yok...herşey yolunda ve sonuçların bize ulaşmasını bekliyoruz dediler..az önce konuştum .......zaten analizle alakalı açıklama yapıldı iptal edilen soru eşit olarak dağıtıldı diğer şıklaraaaaaa.......gereksiz yere sıkıntı yapmayalım analizle alakalı ortda bişey yok ......
beni ariyan cok cep telin sarji bitecek nerdeyse ama arkadaslarin maskarası olduk durmadan aramiza hosgeldin diyorlar oda aradiği zaman ilk cumlesi bu oluyorda
arkadaslar artik su aranma olayina aciklik getirim persembe cuma netten acıklanacak ve telle arayacaklar..tesmeri arayip sormayın onlarda bana soruyor ne zaman aciklancak diyee
zaten analizle alakalı açıklama yapıldı iptal edilen soru eşit olarak dağıtıldı diğer şıklaraaaaaa...sevgili zeynep cumlelerınde hep dili geçmiş zaman var demekkı komısyondan cıkmak uzere değilmi? ınsallah oyledır arkadasım..inşallah..
ne ılgınc adamlar ya ymm ler yılda 2 kez sınav oluyor bız 3 kez once bızı acıkla onları sonra acıklarsın onların bır sonrakı sınavı 04-13 ekim 2008 ona gore mıllet ders calışır..ama nerdeeee....