Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

AYŞEMiN ' Alıntı:
[Merhaba;

Daha önce tarafınızla yapmış olduğum görüşme sonucu 2008/1. dönem yeterlılık sınav sonuclarının acıklanması için kanunu suresının 60 gun oldugu belırtılmıstı. 60 gun geldı gectı sonuclar acıklanmadı. Açıklanmadıgı gıbı ne zaman acıklanıcagına dair bır bılgıde sıtenızde yayınlanmadı. Durum nedir acaba bilgi verir misiniz? ]

Umarım sınav sonucumu etkılemez ;D

:)) Merhaba diye başlamışsın bence kesin etkiler sınav sonucunu:)) Slm nbr? felan diye başlasaydın samimi bi ortam oluşurdu:))

vaybe 390 sayfa olmuş bizde çok hararetli yazmıştık ama bu kadar olmamıştı inş. puanlarınızda aynı paralelde olur...

umutburcak ' Alıntı:
bariss ' Alıntı:
arkadaslar artik su aranma olayina aciklik getirim persembe cuma netten acıklanacak ve telle arayacaklar..tesmeri arayip sormayın onlarda bana soruyor ne zaman aciklancak diyee

barış böyle kaybolup çıkan cüceler filan da görüyo musun ;D ;D ;D
Siz beni güldürdünüz Allah da Hepimizi güldürsün inşallah.İnanın Güldüm ya bu stresin içinde

arkadaslar bu arada ben de 2 yıldız oldum tebrık yokmu? bende üst teğmenim...terfi ettim..bunun orgeneralliğe kadar yolu var...boyle giderse..cumaya kadar surda ne var...:-P

ne kadar atan tutan var böyle ya ... >:(

alex_06 sen kendini ne zannediyorsun..bu bilgiyi odalarda veriyor benim solediklerimin aynısını soluyenler var.

bariss ' Alıntı:
o cevabi ben ogrenmedim arkadasim ogrendi.msn nesini titrettigimde onun komisyon uyesi oldugunu benim bildigimi bilmiyor.bir arkadasim bır sorunu cozmek ıcın vermisdi.sabah titrettim zaten beni engelledi galiba online degil..ama birine msj attim doner birazdan size bilgi veririm..

gülümse1907)cok silmissim kagidi burusmus.iyiki sure bitmis yoksa kağidin yarisini okuyamayacaklardi..

Seni engellememiştir bence tamamen silmiştir:)

açıklanana kadar 700 oluruz arkadaşlar

ubuz ' Alıntı:

400 de bakalım ne konuşuyor olacaz demiştim sabah.Malesef hala aynı şeyleri konuşuyoruz :'(

malesef dön dolaş aynı yerdeyiz.elde var sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anammmmmmm 3 yıldız olmuşummm

Komisyonun tembelliğini 400 sayfa boyunca konuşa konuşa bitiremedik.Onlardan hala daha bi tepki yok bu nasıl bir tembellikmiş böyle yaa:)

bariss ' Alıntı:
alex_06 sen kendini ne zannediyorsun..bu bilgiyi odalarda veriyor benim solediklerimin aynısını soluyenler var.

;D ben kendimi bişi zannetmiyorum, ama sen kendini komisyon üyesi zannediyosun. bak bu senin mesajın :

"arkadaslar artik su aranma olayina aciklik getirim persembe cuma netten acıklanacak ve telle arayacaklar..tesmeri arayip sormayın onlarda bana soruyor ne zaman aciklancak diyee"

(edebinle konuşmassan özelime o titreşimli msn i ni at da bide ben bakim o titreşime.)

bugün açıklanması lazım yoksa eczaneden ilaç alıp 2 gün uyuyacağım dayanamıyorum artık bu rezilliğe.....çarşambaya kadar nasıl geçer zaman ya...ZOR DOSTUM ZOR...

gülümse1907 ' Alıntı:
star ' Alıntı:
ubuz ' Alıntı:

400 de bakalım ne konuşuyor olacaz demiştim sabah.Malesef hala aynı şeyleri konuşuyoruz :'(

Yok cnm daha 391 deyiz. 400 de başka şeyler konuşacaz lütfen bi yere ayrılmayın arkadaşlar:))

400ün gelişi 391 den belli oluyor gülümsecim:)

ALEX_06 ' Alıntı:
bariss ' Alıntı:

;D ben kendimi bişi zannetmiyorum, ama sen kendini komisyon üyesi zannediyosun. bak bu senin mesajın :

"arkadaslar artik su aranma olayina aciklik getirim persembe cuma netten acıklanacak ve telle arayacaklar..tesmeri arayip sormayın onlarda bana soruyor ne zaman aciklancak diyee"

(edebinle konuşmassan özelime o titreşimli msn i ni at da bide ben bakim o titreşime.)

Arkadaşlar lütfen yaaa ortamı germeyin.

Barış ve alex lütfen....

Datlı datlı konuşuyoruz şurda yaa:)

anammmmmmmmmm 1.5 yıldız olmuşum da haberim yok...........burada gök gürlüyor.....yüreğimde ise ne fırtınalar kopuyor bir bilse tesmer.......

benim biraz isim var bana bisey yazmayın cvp hakkı dogmasın:)) benim icin biri cvp yazsın rica etsem

yazarken burda hemde neselenelim diye degisik tarzda yazıyoruz ..burda son msj ım bu kimseyi tartısacak degilim.umarim herkes gecer.