Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

kadir murat ' Alıntı:
bugün açıklanması lazım yoksa eczaneden ilaç alıp 2 gün uyuyacağım dayanamıyorum artık bu rezilliğe.....çarşambaya kadar nasıl geçer zaman ya...ZOR DOSTUM ZOR...

bugünn geçti arkadaşım.eczaneler kapanmadan yetiş bence

arkadaşlar kanun filan mı değişti.artık tesmer 70 güne göre şartlandırıyor da kendini. galiba kanun değişti bizim haberimiz yokkkk........

değişmedi ama yakında tüm kanunlar değişecek ,,

Hergün bi arkadaşım arıyor açıklandı mı diye.... Yaw benden çok çevremdekiler merak ediyor:))

gülümse1907 ' Alıntı:
Hergün bi arkadaşım arıyor açıklandı mı diye.... Yaw benden çok çevremdekiler merak ediyor:))

AL BENDE DE O KADAR

gülümse1907 ' Alıntı:

insan daha da kötü oluyor insanlar sorunca.açıklanması gerektiğini herkes anladı bi açıklayacak olanlar fakında değil yaa:)

benide smmm olan kayınpederim arıyor noliiiiii diyee

arkadaşlar ilk girişte 5/5 yaptım 4.girişim vergi ve denetim kaldı ve hale sonuçlar açıklanmadı benim suçum ne

sözün bittiği yerdeyiz. >:(

bende diyom nette sörf yapıyommm

şuraya bakın yaa geçen forumda bu sayfalarda insanlar ruhsat parasını yatırmayı falan konuşuyorlardı.Biz hala yerimizde sayıyoruzz.Aranan varmııııı diye :'(

semill ' Alıntı:
arkadaşlar ilk girişte 5/5 yaptım 4.girişim vergi ve denetim kaldı ve hale sonuçlar açıklanmadı benim suçum ne

Senin tek suçun şimdiye kadar foruma sadece 1 tane mesaj atışından kaynaklanıyor:))

Olmuyor böyle hadi bakiyim bi kaç espri bi kaç söylenti felan bul öyle yaz bişeyler:)

sınav sonuçları açıklandı diyelim. itiraz ettik desek bu itirazın sonuçları ne zaman açıklanır bilen varmı?

size yazmamıştım ben aslında....ilk mesajı atan arkadaşa yazmamıştım...