Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Kursa gitmeye karar versem bile asla odanınkine gitmem yeterince sömürüyorlar zaten birde ordan para kazandırmam onlara

komisyon tesmeri tınlamıyomuş öle dedi valla ;D

myrose58 ' Alıntı:
bak yine bana geldilerrrrr.. zaten hiç gitmiyorlarda neyseeee.. sakşn sakinim sakineyimmmmmmmmmmmm ;D

Sakinleş myrose:) İnşallah verirsin vergiyide.

takım elbise lacoste gümlek baska secenek yok mu secim hakkı bana tanınmali. ;D myrose54 sen bosuna bekleme senin icin haberler cok hayırlı:)

janset16 temmuz sınavına kurslarımız acılmıstır.hızlandırılmıs.diplama garantidir.:)

gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
bak yine bana geldilerrrrr.. zaten hiç gitmiyorlarda neyseeee.. sakşn sakinim sakineyimmmmmmmmmmmm ;D

sağol canım sende herşeye cevap verme yaww. anladın sen onuuu ;)

bariss ' Alıntı:
takım elbise lacoste gümlek baska secenek yok mu secim hakkı bana tanınmali. ;D myrose54 sen bosuna bekleme senin icin haberler cok hayırlı:)
biliyorummm inş. hayırlı olacak

bariss ' Alıntı:
janset16 temmuz sınavına kurslarımız acılmıstır.hızlandırılmıs.diplama garantidir.:)

sınav sorularını veriyorsan hemen kayıt yaptırabilirim
komisyonu msn den bir titretirsin soruları gönderir sana nasılsa

insallah herkes icin myrose54.ama gülümseye satasma cok cadoloz herseye cvp veriri banada simdi yazar biseyler:))

myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:

sağol canım sende herşeye cevap verme yaww. anladın sen onuuu ;)

:))) Özelden yazıyo bu sefer:) Ordan cevap vermesi daha zor kitleniyo hata veriyor:))

arkadaşlar

bu kadar kızıyoruz ama şöyle tesmere açık tavırda alamıyor kimse. Nedenide; aman bana kafayı takarlar neme lazım diyor herkes. Öyle de olur, ara tesmeri yetkili birisiyle görüş, yada yazılı olarak.. sonuç ne olur biliyoruz; oğlum sen bittin, senin tahsil (meslek) hayatın bitti... herkes hayırlısıyla bir geçeyim diye düşünüyor.
ve hayatımızın her aşamasında böyle... bankada, vergi dairesinde vsvs.. aman bana kafayı takmasın işim bitsinde.....

bizi kanundan, yönetmelikten sınav yapanları bunu ne kadar uyguluyor görün işte....

Ağlarım ağlatamam, hissederim, söyleyemem

Dili yok kalbimin ondan ne kadar bîzârım...

furki ' Alıntı:
arkadaşlar

bu kadar kızıyoruz ama şöyle tesmere açık tavırda alamıyor kimse. Nedenide; aman bana kafayı takarlar neme lazım diyor herkes. Öyle de olur, ara tesmeri yetkili birisiyle görüş, yada yazılı olarak.. sonuç ne olur biliyoruz; oğlum sen bittin, senin tahsil (meslek) hayatın bitti... herkes hayırlısıyla bir geçeyim diye düşünüyor.
ve hayatımızın her aşamasında böyle... bankada, vergi dairesinde vsvs.. aman bana kafayı takmasın işim bitsinde.....

bizi kanundan, yönetmelikten sınav yapanları bunu ne kadar uyguluyor görün işte....

Mesela nasıl tavır alalım arkadaşım. Bir örnek verebilecek misin?

janset16 bir insanin en onemli ozelliigi durust ahlaklı yardımsever olmasidir.özellıkle smmm olmanun sartları arasına koyulmalı.sen o zaman sınavlara gırmeyı bırak derim sorular alma gıbı bır dusuncen varsa:))

gülümse1907 :) ozelden kim yazıyor kimi cekistiriyorsun myrose54 le merak ettim.:))

arkadaşlar bu tüm vergi nin yeni çıkan güncel hali var mı yazarıyla söyleyebilirmisiniz çıkıp kitap alayım bari açıklanacağı yok bu sınavın.

gülümse1907 ' Alıntı:
furki ' Alıntı:
arkadaşlar

Mesela nasıl tavır alalım arkadaşım. Bir örnek verebilecek misin?

Bunu gerçekten yapmak içinmi istiyorsun (ki öyle ise söylerim) yoksa merak mı?

Kaldı ki herkesin ifade yöntemi farklıdır, sen seç kendininkini yoksa yardımcı olurum..

yunus vergi ile ilgili cep kitapcıkları var kitapcılarda guncel olup en hızlı yayınlayan kitaplar onlar:)

Furki yapılabilecek ciddi kayda değer bişeyler varsa elbet yaparım.Ama bu 1-2 kişinin yapmasıyla olacak bişey değil. Tesmer bizi takmıyorki... Hem ömür billah smmm olamayız diye bi korkum yok sonuna kadar mücadelemi veririm sıkıysa vermesinler belgeyi...

ben aradan ciktim gülümse costu simdi bi vazo kültablası atar:))

yunusmurat ' Alıntı:
arkadaşlar bu tüm vergi nin yeni çıkan güncel hali var mı yazarıyla söyleyebilirmisiniz çıkıp kitap alayım bari açıklanacağı yok bu sınavın.

Başbakanlığın sitesinde mevzuat bölümünden ilgili kanunların çıktılarını alabilirsin, genelde en hızlı güncellemeyi onlar yapıyor.