myrose58 ' Alıntı:bak yine bana geldilerrrrr.. zaten hiç gitmiyorlarda neyseeee.. sakşn sakinim sakineyimmmmmmmmmmmm ;D
sağol canım sende herşeye cevap verme yaww. anladın sen onuuugülümse1907 ' Alıntı:myrose58 ' Alıntı:bak yine bana geldilerrrrr.. zaten hiç gitmiyorlarda neyseeee.. sakşn sakinim sakineyimmmmmmmmmmmm ;D
Sakinleş myroseİnşallah verirsin vergiyide.
biliyorummm inş. hayırlı olacakbariss ' Alıntı:takım elbise lacoste gümlek baska secenek yok mu secim hakkı bana tanınmali. ;D myrose54 sen bosuna bekleme senin icin haberler cok hayırlı![]()
bariss ' Alıntı:janset16 temmuz sınavına kurslarımız acılmıstır.hızlandırılmıs.diplama garantidir.![]()
myrose58 ' Alıntı:sağol canım sende herşeye cevap verme yaww. anladın sen onuuugülümse1907 ' Alıntı:myrose58 ' Alıntı:bak yine bana geldilerrrrr.. zaten hiç gitmiyorlarda neyseeee.. sakşn sakinim sakineyimmmmmmmmmmmm ;D
Sakinleş myroseİnşallah verirsin vergiyide.
![]()
furki ' Alıntı:arkadaşlar
bu kadar kızıyoruz ama şöyle tesmere açık tavırda alamıyor kimse. Nedenide; aman bana kafayı takarlar neme lazım diyor herkes. Öyle de olur, ara tesmeri yetkili birisiyle görüş, yada yazılı olarak.. sonuç ne olur biliyoruz; oğlum sen bittin, senin tahsil (meslek) hayatın bitti... herkes hayırlısıyla bir geçeyim diye düşünüyor.
ve hayatımızın her aşamasında böyle... bankada, vergi dairesinde vsvs.. aman bana kafayı takmasın işim bitsinde.....
bizi kanundan, yönetmelikten sınav yapanları bunu ne kadar uyguluyor görün işte....
gülümse1907 ' Alıntı:furki ' Alıntı:arkadaşlar
bu kadar kızıyoruz ama şöyle tesmere açık tavırda alamıyor kimse. Nedenide; aman bana kafayı takarlar neme lazım diyor herkes. Öyle de olur, ara tesmeri yetkili birisiyle görüş, yada yazılı olarak.. sonuç ne olur biliyoruz; oğlum sen bittin, senin tahsil (meslek) hayatın bitti... herkes hayırlısıyla bir geçeyim diye düşünüyor.
ve hayatımızın her aşamasında böyle... bankada, vergi dairesinde vsvs.. aman bana kafayı takmasın işim bitsinde.....
bizi kanundan, yönetmelikten sınav yapanları bunu ne kadar uyguluyor görün işte....
Mesela nasıl tavır alalım arkadaşım. Bir örnek verebilecek misin?
yunusmurat ' Alıntı:arkadaşlar bu tüm vergi nin yeni çıkan güncel hali var mı yazarıyla söyleyebilirmisiniz çıkıp kitap alayım bari açıklanacağı yok bu sınavın.