Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
bunada İMZA ...
YAZEE ' Alıntı:Bu günleri unutmayacağıma söz veriyorum
bunada İMZA ...
YAZEE ' Alıntı:Bu günleri unutmayacağıma söz veriyorum
Doğru söylüyonda kardeşim,Birincisi Tek ders değil ,İkincisi Diğer sınava çok az kaldı(Oynatmaya da),Üçünçüsü Ders çalışamıyoruz,Dördüncüsü diğer sınavı ertelemeyiz diyorlar.Tarık_Cafer ' Alıntı:neden sabretmiyorsunuz.Neden bu kadar isyanlardasınız.Herşeyde bir hayır vardır?Birbirinize dua edeceğine isyan modunu seçiyorsunuz.Bu cümleleri yazan ben tek dersin sonucunu bekliyorum ve bu belge elimde olmadığı için çok iyi bir iş fırsatını kaçırmak üzereyim.Hayırlısı Allah tan.Sabrın sonu selamettir.
ALEX_06 ' Alıntı:YAZEE ' Alıntı:Bu günleri unutmayacağıma söz veriyorum
bunada İMZA ...
Unutulmaz unutulmaznrcn ' Alıntı:ALEX_06 ' Alıntı:YAZEE ' Alıntı:Bu günleri unutmayacağıma söz veriyorum
bunada İMZA ...
hiç unutulur mu ...
Helal olsun arkadaş,Tarık_Cafer ' Alıntı:neden sabretmiyorsunuz.Neden bu kadar isyanlardasınız.Herşeyde bir hayır vardır?Birbirinize dua edeceğine isyan modunu seçiyorsunuz.Bu cümleleri yazan ben tek dersin sonucunu bekliyorum ve bu belge elimde olmadığı için çok iyi bir iş fırsatını kaçırmak üzereyim.Hayırlısı Allah tan.Sabrın sonu selamettir.
nrcn ' Alıntı:ALEX_06 ' Alıntı:YAZEE ' Alıntı:Bu günleri unutmayacağıma söz veriyorum
bunada İMZA ...
hiç unutulur mu ...
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:İnsallah belgeyi hepimiz alacağız.
addict ' Alıntı:SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:İnsallah belgeyi hepimiz alacağız.
inşaallah kardeşim inşaallah
Zamanında nasıl olsa ben bu dersleri veririm hesabına yattım, ilk hakkım hariç her girdiğimde 2 şer 3 er verdim kasım sınavımda 2 dersim vardı vergi ve denetim, adamlarda kolay sordu kesin gecerim diye iyice ağırdan aldım notlarımın birkaçınıda çöpe gönderdim 41 ve 45 le ikisinden de kaldım sınav sonucunu görünce kafamdan aşağı kaynar sular döküldü iyice korkmuştum hele bide yaw bizim bi arkadaş vardı son hakkında veremede ile başlayan muhabbetler beni iyice kastı. şimdi temmuz son hakkım ve aynı psikoloji içindeyim daha kötü de denebilir...........
Zamanında nasıl olsa ben bu dersleri veririm hesabına yattım, ilk hakkım hariç her girdiğimde 2 şer 3 er verdim kasım sınavımda 2 dersim vardı vergi ve denetim, adamlarda kolay sordu kesin gecerim diye iyice ağırdan aldım notlarımın birkaçınıda çöpe gönderdim 41 ve 45 le ikisinden de kaldım sınav sonucunu görünce kafamdan aşağı kaynar sular döküldü iyice korkmuştum hele bide yaw bizim bi arkadaş vardı son hakkında veremede ile başlayan muhabbetler beni iyice kastı. şimdi temmuz son hakkım ve aynı psikoloji içindeyim daha kötü de denebilir...........
gülümse1907 ' Alıntı:addict ' Alıntı:SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:İnsallah belgeyi hepimiz alacağız.
Offf içler acısı bi durum yaa.... Bu sınav nasıldı peki? Varmı umut
izcan ' Alıntı:Addict sınavlara başlama tarihin kaç,
kasım 2006 mı....