Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

addict ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
addict ' Alıntı:
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:
İnsallah belgeyi hepimiz alacağız.

inşaallah kardeşim inşaallah

Zamanında nasıl olsa ben bu dersleri veririm hesabına yattım, ilk hakkım hariç her girdiğimde 2 şer 3 er verdim kasım sınavımda 2 dersim vardı vergi ve denetim, adamlarda kolay sordu kesin gecerim diye iyice ağırdan aldım notlarımın birkaçınıda çöpe gönderdim 41 ve 45 le ikisinden de kaldım sınav sonucunu görünce kafamdan aşağı kaynar sular döküldü iyice korkmuştum hele bide yaw bizim bi arkadaş vardı son hakkında veremede ile başlayan muhabbetler beni iyice kastı. şimdi temmuz son hakkım ve aynı psikoloji içindeyim daha kötü de denebilir...........

Offf içler acısı bi durum yaa.... Bu sınav nasıldı peki? Varmı umut

denetimi çok iyi yaptım kesin diyorum

vergiden ümidim vardı 3 soru yapmıştım

vergi ziyaı cezasını tabloda yaptım sonra

%40 %60 oranlarında emin olmadığım için cevap kağıdına yazmamak gibi bi salaklık yaptım.

dehanın cevaplarını internetten görünce iyice korktum çünkü çok detay yazmış ben sadece yoklamaya yetkilileri saydım birde maksadını yazdım

vergi kesintisi yapanlarıda yaptım

bence smmm ruhsatın şimdiden hayırlı olsun..

deniro ' Alıntı:
addict ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
addict ' Alıntı:
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:
İnsallah belgeyi hepimiz alacağız.

inşaallah kardeşim inşaallah

Zamanında nasıl olsa ben bu dersleri veririm hesabına yattım, ilk hakkım hariç her girdiğimde 2 şer 3 er verdim kasım sınavımda 2 dersim vardı vergi ve denetim, adamlarda kolay sordu kesin gecerim diye iyice ağırdan aldım notlarımın birkaçınıda çöpe gönderdim 41 ve 45 le ikisinden de kaldım sınav sonucunu görünce kafamdan aşağı kaynar sular döküldü iyice korkmuştum hele bide yaw bizim bi arkadaş vardı son hakkında veremede ile başlayan muhabbetler beni iyice kastı. şimdi temmuz son hakkım ve aynı psikoloji içindeyim daha kötü de denebilir...........

Offf içler acısı bi durum yaa.... Bu sınav nasıldı peki? Varmı umut

denetimi çok iyi yaptım kesin diyorum

vergiden ümidim vardı 3 soru yapmıştım

vergi ziyaı cezasını tabloda yaptım sonra

%40 %60 oranlarında emin olmadığım için cevap kağıdına yazmamak gibi bi salaklık yaptım.

dehanın cevaplarını internetten görünce iyice korktum çünkü çok detay yazmış ben sadece yoklamaya yetkilileri saydım birde maksadını yazdım

vergi kesintisi yapanlarıda yaptım

bence smmm ruhsatın şimdiden hayırlı olsun..

Bnecede Hayırlı uğurlu olsun.. ama belgeyi alınca şu an yaşadığın sıkıntıları başkalarıda yaşamasın iye lobi faaliyetlerinde bulunmayı unurma

derino çok teşekkür ederim inan moral buluyorum.
allah hepimizi bu sıkıntıdan hayırlısıyla kurtarsın.

vergi çok korkutuyor beni ya 40 - 45 le kalırım yada 55-60 la geçerim

addict ' Alıntı:

Vergiden silme/karalama çok oldu mu?

Emsali felan yaptıysan, kesinti yapanlarıda yazmışsın, ilk sorudan ve yoklamadan da puan alırsın, dediğin gibi 55-60 ile geçmen mümkün.

addict ' Alıntı:

daha ne yapmamız gerekiyor ki..o bilgileri yazdıktan sonra kağıda..ondan sonra o kağıdı su içmeden yutmamızı mı isticekler üstüne.inşallah herkes için hayırlı olur.

bende verginin 1. sorusunda hesap makinesi olmadığından direk kesirli halde hesaplamayı gösterdim baem puan vereceklermi... gerçi hesap lama doğru...ama şekil ofsayt

gülümse1907 ' Alıntı:
addict ' Alıntı:

Vergiden silme/karalama çok oldu mu?

Emsali felan yaptıysan, kesinti yapanlarıda yazmışsın, ilk sorudan ve yoklamadan da puan alırsın, dediğin gibi 55-60 ile geçmen mümkün.

bu sefer çok temiz ve düzenli kağıt verdim emsal bedeli yarısını VUK ile karıştırmışım

addict yalnız değilsin, bende mart/2007 pas geçtim, benimde iki tane mevcut,
emsal bedelini bende vuk ile anlattım...

temmuzu pas geçmeyi ciddi olarak düşünmeye başladım...

emsal bedeli ve emsal ücretinde sanırsam 5 madde vardı..herbir maddeyi 5 er puandan değerlendirecekler dimi arkadaşlar..mesela 4 madde tam yazdı isek 20 puan gibi..bu şekilde olacak dimi.

valla arkadaşlar bende vergide emsal bedeli tam kesinti yapılacakları tam yaptım 1 soruyuda yarısı doğru hesaplamalr doğru yaptım bakalım ne gelecek kalırsam büyük yıkım

bu gidişle ben temmuz sınavına girmeyecek gibiyim ama bir yandan da kararsızım ya yine eski yıllara dönüp kolay yani kolay derken çıkmış sorulardan sorabilirler mi diye. Bi de bu komisyon temmuzda da soruları yetiştiremeyip bizi salonda bekletmese barii.

tek dersim vergi aşağı yukarı bende vergiden söylenen ,aynı şeyleri yaptım ama 1.soru nun çözümünde dehanın doğru yaptığı ne malum yanlış olabilir bu sorunun cevabı çok zor ,soran kişinin de bilip bilmediği mechul

tek dersi olanlara veya genel olarak vergiden notu bol tutmazlarsa yani geçen iki sınav gibi olursa 3 tam cevabı olmayan hemen çalışmaya başlamalı

Vergiden sorulan 3 soru 0 kilometre sorular tekrarlanmamış olması biraz daha bol puanlama olabilir diye düşünüyorum..Deha'nın cevabının doğruluğuna gelince umarım doğrudur ama bende güvenmiyorum.

arkadaslar yenı geldım son gelısmeler neler havadisleri allıyım

sanada iyi aksamlar.bos msj yazmayalım lutfen:)