Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

komisyonun kafasına saksı düştü herhalde okuyamıyorsa kesin ondandır. yada komisyon okuma yetisini kaybetti. ilkokul çocukları okumuştu kağıtları

yarını olmayan günlere kaldık diyor

olur olur yarında olur öbür günde bunlarda saklansalarda yırtınsalarda o kağıtları okuyacaklar tabi ihtilal olmazsa başka

esmer güzeli nalan la aynı fikirdeyim..bitmişiz..ne zaman bitecek tanrım bu azap.

artık susma eylemine başladık sessiz nöbete devam

artık yarında dananın kuyruğu kopmazsa ortada ne dana kalacak ne kuyruk....iyiceee cırkı çıktııı artık....

zeynepyaroglu ' Alıntı:
artık yarında dananın kuyruğu kopmazsa ortada ne dana kalacak ne kuyruk....iyiceee cırkı çıktııı artık....

çok sabırlıyız, çoooooookkkk

ve bu suistimal edildi ...

yarında açıklanmazsa gün boyu sinir krızı geçirip ağlarım heralde.....bugün zaten öğleden sonra 2 saat sinirden ağladım

zeynepyaroglu ' Alıntı:
dana damızlık boğa oldu

ağlamak yyyooookkkkk gülmek varrrrrrrrr alt tarafı bir ruhsat hiçkimsenin kendisinden kıymetli değill

doru diyosun bencede öyle bi halt olmayacak
ama çektiğimiz sıkıntıları bir biz biliyoruz

az önce msn imi açtım arkadaş güzndüz bana yazmış yeni aldım iletiyi...ismmo ile görüşmüş onlarda ankarayı aramış ve cevap: perşembe yada cuma açıklanacak yarında beklemeyin .....bilginize :'( :'( :'( :'( :'( :'(

zeynepyaroglu ' Alıntı:
az önce msn imi açtım arkadaş güzndüz bana yazmış yeni aldım iletiyi...ismmo ile görüşmüş onlarda ankarayı aramış ve cevap: perşembe yada cuma açıklanacak yarında beklemeyin .....bilginize :'( :'( :'( :'( :'( :'(

bilgi için teşekkürler.zeynep hn.