Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

benımde sıkıntı ve stresten dişerlim agrıyor sızlıyor..analizle ilgili yorumlarınızdan dolayı cok tesekkur ederim arkadaslar ağzınızdan bal damlıyor ınsallah geceriz...sınavda iptal olan soruda resmen kafamdan kaynar sular döküldü o kadar calış bıde formullerı karıstır dedım ıcımden ...heres inşallah hak ettiği beklediği sonucu alır..çünkü bu emeklerin parayla hiç birseyle değeri ölçülemez..

kadir murat ' Alıntı:
benımde sıkıntı ve stresten dişerlim agrıyor sızlıyor..analizle ilgili yorumlarınızdan dolayı cok tesekkur ederim arkadaslar ağzınızdan bal damlıyor ınsallah geceriz...sınavda iptal olan soruda resmen kafamdan kaynar sular döküldü o kadar calış bıde formullerı karıstır dedım ıcımden ...heres inşallah hak ettiği beklediği sonucu alır..çünkü bu emeklerin parayla hiç birseyle değeri ölçülemez..

Evet bencede bu emeğin karşılığı asla ödenemez.
Allah bütün sıkıntılarımızdan bi an önce uzaklaştırır umarım hepimizi.
(Devrik cümle oldu) Bide smmm olcam:)

daha vahimi var sen cocuguna burdakini okuturken bebecikden bir ses aa baba sende neler yazmıssın..sorucak simdi siz naasıl tanıstınızz forumda oglum anneni ilk gordugumde etkilendim hele bir komisyon deyisi vardiii off :))
gülümse:))

evet analizda bos kagit vermeyen mantıklı birseyler yazan herkesi geciriyorlar

HKN ' Alıntı:
daha vahimi var sen cocuguna burdakini okuturken bebecikden bir ses aa baba sende neler yazmıssın..sorucak simdi siz naasıl tanıstınızz forumda oglum anneni ilk gordugumde etkilendim hele bir komisyon deyisi vardiii off :))
gülümse:))

evet analizda bos kagit vermeyen mantıklı birseyler yazan herkesi geciriyorlar

Pardon ama kim söledi baba adayının burdan olduğunu:) Yavaş olsak biraz...

komisyon üyelerini tebrik ediyorum.rekor kırdılar. temmuz sınavını herhalde 80 günde açıklarlar. çünkü araya ramazan bayramı giriyor. vay halimize...yandık da ne yandık.....

hersey varsayimlar uzerine sinirlenme gülümse.susuyorum artık.sustukca susuyorum.

ubuz ' Alıntı:
komisyon üyelerini tebrik ediyorum.rekor kırdılar. temmuz sınavını herhalde 80 günde açıklarlar. çünkü araya ramazan bayramı giriyor. vay halimize...yandık da ne yandık.....

30 EYLÜL Ramazan Bayramı. ve tam 72.gün oluyor. Yandık ki ne yandık...

bu sinav ertelenir 15 gun mantıken ole olması gerekir

bavulları hep toplu durmalı insanın...

Bir gün telefonların hiç çalmayabileceği hesaplanmalı...

Tül perde arkasından misafir yolu gözlemekten vaz­geçmeli...

İhanetlere, terkedilmelere, bir başına bırakılmalara hazırlıklı olmalı...

Yalnızlığa alışmalı...

* * *

Çünkü "omuz omuza" günlerin vakti geçti. Dayanışma... günümüz borsasının değer kaybeden hisse senet­lerinden biri artık...

Bireyin keşif çağı, geride kı­rık dökük yalnızlıklar bıraktı.

Terörün bile bireyselleştiği çağdayız. Zaman, birlikten kuvvet doğurma zamanı değil; zaman, tek başına dimdik ayakta kalabilmeyi becerme zamanıdır.

* * *

İşte o yüzden alışmalı yalnız­lığa...

Sokaklar dolusu ıssızlıkla başbaşa yaşamayı göze almalı insan... Güvendiği dağlardaki karlara bakıp ders çıkarmalı... Hüzünlü bir şarkıyla paylaşı­lan gecelerde başım dayayacak bir omuz arama huylarından vazgeçmeli... Sofrada tek tabağa, tabakta az yemeğe alışmalı...

Romanlardan yalnızlığı yücelten paragraflar asmalı evin en görünür duvarlarına...

"Yalnızlık paylaşılmaz/ Paylaşmılsa yalnızlık olmaz" dizeleriyle başlamalı güne...

Telesekretere "şu anda size cevap verebilecek kim­se yok" denmeli, "... belki de hiçbir zaman olmaya­cak..."

Cevapsızlığa, sessizliğe ısınmalı...

* * *

Oysa sessizlik haksızlığa alkıştır.

Haklılığın onuru yaşatır insanı... Susmanın utancı öldürür.

O yüzden en sessiz gecelerde ''doğruydu, yaptım"la teselli bulmalı insan...

Feryada komşuların yetişmemesine, soğuk duvar diplerinde sessizce ağlaşmaya alışmalı... Kendiyle he­saplaşmaya çalışmalı...

Gece yastıkla ağlaşmaya, sabah aynayla gülüşmeye, kendiyle hüzünlenip, kendiyle keyiflenmeye hazır ol­malı...

Hep başını alıp gidebilecek kadar cesur, ama hep kalıp savaşacakmış kadar gözüpek olabilmeli...

Sessizliği, sese dönüştürebilmeli...

* * *

Ve sırt çantasını her daim hazır tutmalı insan...

Yollarla barışmalı...

Yalnızlığa alışmalı...

gülümse1907 ' Alıntı:
ubuz ' Alıntı:

30 EYLÜL Ramazan Bayramı. ve tam 72.gün oluyor. Yandık ki ne yandık...

hadi yaa.ozaman temmuz sınavı için 80+ diyelimm ;)

HKN ' Alıntı:
aramalar ogleden sonrada baslıyabılır ellerıne gelirse.sivilceleri patlatma iz kalmasin sonra.her sınav doneminde bu sıvılcıler cıkar ızıde kalırsa cocuklarına gosterecek cok hatıran olacak:))

sevcan kac tane var saysana gülümsenin mi fazla senin mi:)

gülümse kıdemli onda daha fazladır sanırsam :)))

sevcan ' Alıntı:
HKN ' Alıntı:
aramalar ogleden sonrada baslıyabılır ellerıne gelirse.sivilceleri patlatma iz kalmasin sonra.her sınav doneminde bu sıvılcıler cıkar ızıde kalırsa cocuklarına gosterecek cok hatıran olacak:))

sevcan kac tane var saysana gülümsenin mi fazla senin mi:)

gülümse kıdemli onda daha fazladır sanırsam :)))

:)))) herkes yerini bilsin tabi:)

şu yaşananlar tarihe geçecek ya 73 gün ve hala tesmer ve komisyonda tık yok

bence hepimiz tırlattık tımarhaneye döndü...

arkadaşlar istanbul odasını aradım

"bugün açıklanmasını beklemiyoruz, perşembe veya cuma" dediler ...

bilginize ...