SMMM-ÖZKAN
Katkı Sunan Üye
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
bence de
bence de
gülümse1907 ' Alıntı:444-60-60/1102 TESMER'i aradım. 1-2 günde açıklıcaz dediler. Bugün olma ihtimali var mı dedim. Bugün gelirse verecez hemen nete dediler.
Bu 1-2 gün bugündemi dahil acaba. Yani cumaya sarkmayabilir öyle değil mi? Gerçi 1 günden ne olcaksa...
HKN ' Alıntı:ben tesmerin yerınde olsam komısyon uyelerının ceplerını ev nolarını verırıım etkinin aa babasını gorsunlerhala kesın bır bılgı veremıyorlar
emretaha ' Alıntı:komisyon cevaplara bakamadı soruları nasıl haızrlıcak bilemiyorum.bu sınav kolay olacağa benziyor geçmiş yıl sorularının gelmesini bekliyorum.ama kimle konuşsam sınava girmicem diyor.ilk girenler şanslı olcak kolay gelecek bence sorular.
kadir murat ' Alıntı:iremsezin 2 yıldız ın hayırlısı olsun arkadasım..sende terfi etti sonunda...gectıkmı acaba bu analızden...senınde aynı derstı sanırım..kabusumuz oldu bu ders ya..
ilkinsan ' Alıntı:analizden sonuc bekleyen arkadaşlar bence bu sınav dan kesin gecerler oranlar ayrı yorumlar ayrı oranlardan kesin tam not alacaklar yorumlarla 50 garanti diyorum.