Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Arkadaşı biz kutlayalım. İnşallah kalan bir dersini de verir ve bu kabustan kurtulur.

evet bende 6 dersten gecım benıde aramadılar..bızım tekirdağ odası böyle durumlarda oldukça zayıf..7/7 yapan arkadaslarıda aramadılar..

komisyon cevaplara bakamadı soruları nasıl haızrlıcak bilemiyorum.bu sınav kolay olacağa benziyor geçmiş yıl sorularının gelmesini bekliyorum.ama kimle konuşsam sınava girmicem diyor.ilk girenler şanslı olcak kolay gelecek bence sorular.

444-60-60/1102 TESMER'i aradım. 1-2 günde açıklıcaz dediler. Bugün olma ihtimali var mı dedim. Bugün gelirse verecez hemen nete dediler.

Bu 1-2 gün bugündemi dahil acaba. Yani cumaya sarkmayabilir öyle değil mi? Gerçi 1 günden ne olcaksa...

ben tesmerin yerınde olsam komısyon uyelerının ceplerını ev nolarını verırıım etkinin aa babasını gorsunler:)hala kesın bır bılgı veremıyorlar

gülümse1907 ' Alıntı:
444-60-60/1102 TESMER'i aradım. 1-2 günde açıklıcaz dediler. Bugün olma ihtimali var mı dedim. Bugün gelirse verecez hemen nete dediler.

Bu 1-2 gün bugündemi dahil acaba. Yani cumaya sarkmayabilir öyle değil mi? Gerçi 1 günden ne olcaksa...

pazartesiden beri 1-2 günde açıklayacaz diyorlar.Geçmedi gitti şu 2 gün.

HKN ' Alıntı:
ben tesmerin yerınde olsam komısyon uyelerının ceplerını ev nolarını verırıım etkinin aa babasını gorsunler:)hala kesın bır bılgı veremıyorlar

Onlarda bilmiyordurki komisyonun evinin cebinin numarasını. Adamlar mübarek inmi cinmi belli değil. Belkide komisyon diye bişey yoktur yaaa:)

emretaha ' Alıntı:
komisyon cevaplara bakamadı soruları nasıl haızrlıcak bilemiyorum.bu sınav kolay olacağa benziyor geçmiş yıl sorularının gelmesini bekliyorum.ama kimle konuşsam sınava girmicem diyor.ilk girenler şanslı olcak kolay gelecek bence sorular.

yaaa acaba bende mi girmesem... ama kolaysa ve yaparsak boşuna kaçırmış oluruz. gerçi daha sonuçlar bile açıklanmadı ama işte bi açıklansada napçağımızı bilsek ...

kadir murat ' Alıntı:
iremsezin 2 yıldız ın hayırlısı olsun arkadasım..sende terfi etti sonunda...gectıkmı acaba bu analızden...senınde aynı derstı sanırım..kabusumuz oldu bu ders ya..

Saol arkadaşım... Umarım bu sınavlar benim yıldızlar daha fazla artmadan açıklanır :) İçimdeki ses analizden geçicez diyo. Bakalım artık inşallah geçeriz..

bu komisyon adamı sakat yapar yawwwwwwwwww

analizden onca yaptıklarından sonra geçirsinler artık.. bileni bile şaşırttılar hatalı sorularla

benim görüsüm en kolay sorular kasım sınavında geliyor oyüzden bende girmemeyi düsnüyorum yada peşin hükümlü olmıyayım hele bi açıklansında ona göre düsünürüz sanırım ya tesmer yaptığına bak kafayı yemek üzereyim sınav sonuçları açıklanmadan diğer sınav üzerinde yorum yaptırıyorsunya helal olsun vallahi başka bişey demiyorummm

analizden sonuc bekleyen arkadaşlar bence bu sınav dan kesin gecerler oranlar ayrı yorumlar ayrı oranlardan kesin tam not alacaklar yorumlarla 50 garanti diyorum.

Analizden geçireceklerini 15 gün felan önceden söylemiştim sanırım. Hislerimde pek yanılmıyorum. İnşallah benle beraber bütün kader arkadaşlarım geçer analizden.

ilkinsan ' Alıntı:
analizden sonuc bekleyen arkadaşlar bence bu sınav dan kesin gecerler oranlar ayrı yorumlar ayrı oranlardan kesin tam not alacaklar yorumlarla 50 garanti diyorum.

:) Umarım söylediklerin çıkar. Hayatımda hiçbir dersi analiz kadar çalıştığımı hatırlamıyorum. Sınavda resmen kafayı yedim. Bu ne yaaa, acaba ben formüllerimi karıştırdım çok çalışmaktan diye. Meğer sorular hatalıymış :D

Seviyeyi bu kadar düşürmemiştim ben en azından. Ayıp valla....