personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

beyaz kesinlikle doğru söyledin....geçerim diyen kalıyor kalırım diyen geçiyor ............ ne kadar bilsek te bilmesekte biraz da şans olacak insan da:)

beyazzafer ' Alıntı:
-hatta mümkünse sınav cevaplarını araştırmayın moraliniz bozulmasın
-kesinlikle gün saymayın
-geçtiğin derslerden nasıl geçtiğinizi
-kaldıklarınızdan neden kaldığınızı analiz etmeyin

geçme sebebleri: -sınavı okuyan şahıs güzel bir gün geçirmiştir.
-içinde manevi bir huzur vardır.vs.vs.
kalma sebeblerimiz: - sınavı okuyan şahıs kötü bir gün geçirmiştir.
- tipimizi beğenmemiştir.
- kafası bozuktur vs.vs.vs.

Aynen katılıyorum çok doğru mesala adamın kağıdı ne ortam da okuduğu belli değil gece yarısı okuyorsa bol not veriyordur. güngüz gözüyle okuyorsa didik didik ediyordur kağıdı............

beyazzafer ' Alıntı:
-kesinlikle gün saymayın

Katılıyorum. Sınavdan çıktığımdan beri cevaplara hiç bakmadım bakmayacağımda. Hiç sınava gitmemiş gibi davranmaya çalışacağım stres yapmadan sonucu bekleyeceğim (desemde çok inanmayın ).

Korkuyla beklemekten başka çare yok. Yine sonuçlar açıklanana kadar ders çalışamayacağız. Yine eziyet dolu günler sırada bekliyor malesef...

CEVAP KAĞIDININ ALTINA TEK DERSİMDİ 52 ALMAK GEREKİYOR DİYE YAZMAK ETKİLİ OLUYOR MU?

ömer duman ın tesmer yayınlarından bir hafta önce çıkan kitabında var o kitabı tavsiye ederim eski kitap biraz eksik

son hakkı olanları değerlendirdiklerini ERCAN BEYAZITLI tesmer müdürü söyledi yalnız mümkün olduğunca çok şey yazın tüm cvp larınızı doğru kabul etsek yine geçemeyenler oluyor dedi

Birisi şu denetim sorularından 3.sorunun cevabını birisi yazabilirmi ,Dehanınkinden ben bir şey anlamadım

tamamını oku bence çünki bazen o konularada giriyorlar güzel bi kaynak

Zeliha bodrum, benin inanasım gelmiyor.çünkü şahit oldum ki bu forumda, normale göre tam olarak yapan herkes geçti.siz neden hakkınızı aramadınız ki.yani herşey oluyo ama böle bi durum pek olmuo.bu yüzden inanmak zor gelio bana.belki de teselli veriorum kendime ama keşke peşine düşseydiniz

arkadaşlar bende kasım yeterlilikte normale göre yaptım, 2. soruyuda 1-2 şey karaladım ama 40 aldım. puanlama 50-50 denilmişti. itiraz ettim sonuç değişmedi.Yani zeliha-bodrum doğru söylüyor. Eğer gerçekten 1. soruyu yapıpta geçen varsa maliyeti, lütfen bana bildirsin ve en azından dava açayım. teşekkürler

KASIM 2007 sınavında ilk soruyu normal maliyete göre çözdüm.2.sorunun tek bir kelimesine dokunmadım 50 aldım.Sadece ben değil bir çok arkadaşımda 50 aldı.Teorik olarak çözende elli aldı.

Tarık_Cafer ' Alıntı:
KASIM 2007 sınavında ilk soruyu normal maliyete göre çözdüm.2.sorunun tek bir kelimesine dokunmadım 50 aldım.Sadece ben değil bir çok arkadaşımda 50 aldı.Teorik olarak çözende elli aldı.

Yine aynı şeye geldik Teoriğe göre çözüp kim 50 aldı ikinci soruyuda sonuna kadar yapmıştır.Yoksa bizde birinci soruyu teoriğe göre yaptık ikinci soru muhasebe kayıtları yok 35 aldık nasıl oluyor anlamadım .

bu forumda onlarca insan kasım 2007 maliyet sınavında birinci soruyu yapıp geçmiş 2.soruya dokunmadan 50 alanlar olduğuna göre neden çelişkiye düşüyorsunuz anlamadım.

içiniz rahat olsun birinci soruyu doğru yapanlar geçecek o gün hepiniz bana teşekkür edeceksiniz.

YST ' Alıntı:
beyazzafer ' Alıntı:
-kesinlikle gün saymayın

Katılıyorum. Sınavdan çıktığımdan beri cevaplara hiç bakmadım bakmayacağımda. Hiç sınava gitmemiş gibi davranmaya çalışacağım stres yapmadan sonucu bekleyeceğim (desemde çok inanmayın ).

Korkuyla beklemekten başka çare yok. Yine sonuçlar açıklanana kadar ders çalışamayacağız. Yine eziyet dolu günler sırada bekliyor malesef...

önemlli bir ek..sınav kağıdını okumadan bi gün önce hanımı ile kavga etmemesi de gerekiyor......bayan ise kocası ile kavga etmemiş olmaması gerekiyor..

deniro ' Alıntı:
YST ' Alıntı:
beyazzafer ' Alıntı:
-kesinlikle gün saymayın

önemlli bir ek..sınav kağıdını okumadan bi gün önce hanımı ile kavga etmemesi de gerekiyor......bayan ise kocası ile kavga etmemiş olmaması gerekiyor..

O anda çalan müziğe ,televizyon açıksa habere ,veya diziye ,Kağıtları okuyacağı yere gelirken otobüslemi geldi otobüs kalablıkmıydı ,arabaylamı geldi trafik varmıydı park yeri bulabildimi ,sabah kaçta kalktı uykusu varmı,parası varmı cebinde bir taraftan kağıt okuyup bir taraftan hesap kitapmı yapıyor bunlara göre de değişir puanlama

Bizimle ilgili çok önemli olan şeylerin bazı insanların psikolojik durumlarına bağlı olması çok üzücü .....

ok tarık kardeş, ben dava açıyorum o vakit. zira dava açılması durumunda kağıdımızı geçenlerinkiyle karşılaştırıyorlarmış. siz normale göre çözüp geçtiğinize göre benim kalmamın bi anlamı yok. umarım davayı kazanırım, ve gerçekten kazanırsam bu bana maddi kayıplarımı tazmin imkanı da sağlar. belki bu yolla bi nebze de olsa keyfi uygulamaların önüne geçmiş oluruz. yalnız benim merak ettiğim konu dava aşaması ne kadar sürüyor??? daha önce hiç dava açan oldumu???

Yapılan bilgilendirme toplantısında Ateş Beyin cümle arası bir sözü vardı. "Yapılan itirazlarda takdire ilişkin kontrol den çok matematiksel kontrol yapılıyor demişti" Bir nevi takdir edilen not için bişiy yapamıyoruz demeye getirmişti.

Ne derece doğru bılemem tabi... İtiraz edenlerin teyit etmesi gerek

arkadaşlar ben soruların parayla falan alındığına inanmıyor olmakla birlikte, sistemin çok ta ciddiye alınmaması taraftarıyım. 3 ayda soru hazırlayamayanların bu kadar cevabı hangi beceri ile değerlendirebilecekleri sorusuna kaç puan verirsiniz:) ben yüz bekliyorum derken bunu 2. denklem bilgime borçlu olarak yaptığım içindir. yoksa soruda matematikseli herkes biliyordu zaten. bence ilk soru daha kritikti ama hayırlısı artık bakarsınız bende kalabilirim çünkü inanın ölçü olmayınca anlamsız oluyor herşey.

Bizimle ilgili çok önemli olan şeylerin bazı insanların psikolojik durumlarına bağlı olması çok üzücü .....
akın sana katılıyorum.

çooook saçmaaaaa.. çookkk üzücüüü.

kasimda bende ilk soruyu yaptim 40 aldim dava açma okuyan kisi farkli bizde demekki oda 40 verdi sans yani