Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
nedense zeliha bodrum a inanasım gelmio.ben de ksım döneminde ilk sınavda 6 ders verdim ve maliyetten kaldım sadece.teorik kapasiteye göre yaptım.normal kapasiteye göre yapan herkes geçti, bi tanesi de kaldım demedi.sınav sonuçları açıklanacağı gün, herkes beni telefonla aradılar dedi.sadece teorik yapanlar kaldı.üstelik bi de 2.sorunun yarısını yaptım dior.böle bişi imkansız.tesmer i suçlayabiliriz soru tarzları anlamında ama vergi dışındaki bütün dersler de beklenilen puanlar alınıo.ben şahsen ne bekliosam onu aldım.sadece vergiden 80 bekliodum, 54 aldım.onun dışında hep beklediklerim geldi.yani zeliha bodrum un dediği gibi 1.soruyu tam yapıp, 2.soruyu da 7-b ye kadar yapan kişiler geçti, hatta sadece 1.soruyu yapanlar bile geçti.anlaşılan yaptıklarından emin deil arkadaşımız.insanlar notlarını hesaplarken çok fazla iyimser oluo.örneğin maliyet sınavından çıktım, baktım birisi arkadaşlarına: bu sefer kesin geçtim, bu iş bitti, ilk soruyu yaptım 2.soruda da enerji esas üretime dağıttım diordu.yani 2.sorusu yanlış olmasına rağmen kesin geçtim diodu.bence herzaman daha itidalli olmak gerek.ilk soruyu yapan arkadaşlar sadece şunu düşünmeli.biz 60 üzerinden not verilen bi sınava girdik ve tek sorulu, bişiler yaptık, 10 puan almak bizi geçirio die düşünsünler