Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah geçersin yazee,bende bu kadar emekten sonra geçmek çok istiyorum ama artık bundan sonra tamamen komisyon hocalarının taktirine kaldı herşey.1.soruyu yaptım,2.soruyuda belli bir yere kadar yaptım sonucuda bulup tabloyu oluşturdum ama komisyon hocaların bunlarınhiçbirini görmezden gelir sadece sonucu tam bulana 60 puan verirse,geri kalanlara puna vermezse o zaman yapacak bir şey yok zaten...tek temnnimizin komisyon hocalarımızın 2.soruda yaptığımız onca şeye 10-15 puna vermesi için dua etmek olacak.Eğer hocalar için sonuç öneliyse zaten kaldık,ama bir takım değerlerin doğru olduğunu görüp gidişatın da doğru olduğuna puan verirlerse ancak o zaman geçeriz.ama ben umutsuzum,umarım beklentilerimiz ölçüsünden olur herşey.YAZEE ' Alıntı:Sayın kadriko ,birşey duydum doğrumu kağıda son hakkım diye yazanlar varmış,Benim bu sondan öncekiydi yani kalırsam son hakkıma gireceğim hoş,bu sınav da bile kalbim sıkıştı gelecek sınavda kriz felan olur geçemezsem,Geçmeyi umut ediyorum .İnşallah herkes gerçekten haklı emeğinin karşılığını alır.Ankarayı görmek bile istemiyorum ama Vergiye gidecez denetim riskli Maliyet Daha bir riskli
sinavahazirlik ' Alıntı:Arkadaşlar ben yeterlilik sınavı maliyet ve diğer cevaplar için www.stajforum.com sitesinden daha farklı yorumlar okudum. Biliyorum link vermek yasak ama garip geldi bana.
AYŞEMiN ' Alıntı:Benim vermiş olduğum cevabı orda kerim adında ki user kopya yapmış. Hiç yakışık alır değil. Tamamen boş bir site . . . Anlaşılan tek oda değil artık net ortamındaki dandik siteler bile bizim üzerimizden gelir sağlama peşinde . . . Çok Yazık
KAPDAN ' Alıntı:ne derece doğru takdirinize bırakıyorum
ŞEKER ' Alıntı:arkadaşlar odaya kayıtlı üyeler belgelerini almış insanlar onlarda belge alana kadar bizim dediklerimizi dediler belki ama belgeyi aldıktan sonra hiçbir çaba sarf edilmeyeceğine göre belgeyi alan kaçıyor galiba buralardan..........