personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ben karar verdim bu sınav için hem özel matamatik dersi alacam hemde maliyet muhasebesi. bunların işine belli olmaz bu sınavdada trigomometrik dağıtım falan soararlar. >:(

arkadaşlar şaka bi yanada bu iş böyle olmayacak bizizm aramızda bi temsilci seçip bu işe bir el atmamız gerekiyor. malum tesmer bize her istediğini yapıyo oyunda onların kuralı geçerli ne derlerse yapmak zorundayız. ama bunun böyle olmayacağını onlara göstermemiz gerektiğini düşünüyorum ve benim önerim ankarada ikamet eden arkadaşlarımızın bu ieş bi el atıp burdan ortak karar alıp hazırlayacağımız bi maktu tilekçeyi herkesin kendi imzasıyla temsilci arkadaşa posta yoluyla iletmemiz ve onunda bu toplanan dilekçeleri tesmere ve maliye bakanlığına götürüp teslim etmeleri.gerekli kişilerle durumu izah etmeleri.
bide bi konu daha var 300 ytl veripte almış olduğumuz cd lerimizin bu sınavla hiçbir ilişkisinin olmadığı konusundada bir girişimde bulunmamız gerek cd lerde bile çıkan soruların bi alakası yok.
benim önerim bu başka önerisi olan varsa yazsın saygılar...

ben bu işin ancak odalar vasıtasıyla çözülebileceğini düşünüyorum.Odalar harekete geçmesse TESMER yada TÜRMOB bizi dikkate almaz.Bi şekilde odalara baskı yapmka gerek sanırım.Sonuçta bizde oda mensubuyuz aday meslek mensubu olarak.Yok eğer değilsek ceksinler ellerini üstümüzden ve cebimizden bizde kendi başımızın caresine bakalım

arkadaşlar odaya kayıtlı üyeler belgelerini almış insanlar onlarda belge alana kadar bizim dediklerimizi dediler belki ama belgeyi aldıktan sonra hiçbir çaba sarf edilmeyeceğine göre belgeyi alan kaçıyor galiba buralardan..........

MALİYET MUHASEBESİNDE EN ÖNEMLİ ŞEY "EMEK GİDERLERİ"...
BİZ ADAYLAR OLARAK ALNIMIZIN SON TERİNE KADAR EMEĞİMİZİ SARFETTİK. ÇALIŞTIK ÇABALADIK SINAVA GİRDİK. EMEK HARCAYARAK 2 SAYFA CEVAP YAZDIK. ANCAK GEREK SINAV HEYECANINDAN GEREK DİKKATSİZLİKTEN GEREKSE VERGİ DERSİ ZEDELERİ OLARAK GİRDİĞİMİZ SINAVDA KÜÇÜK HATALAR YAPMIŞ OLMAMIZ SONUÇLARI DOĞRU BULAMAMAMIZA NEDEN OLDU. "EMEK GİDERLERİ"MİZE NOT İSTİYORUZ.

--------- SINAVLARIN TEKRARLANMASINI İSTİYORUZ ------------

yok canım okadarda değil :)
bu seferde geçecek arkadaşların hakkını yemiş olmazmıyız. hak yemeden hak aramak gerek .

ŞEKER ' Alıntı:
arkadaşlar odaya kayıtlı üyeler belgelerini almış insanlar onlarda belge alana kadar bizim dediklerimizi dediler belki ama belgeyi aldıktan sonra hiçbir çaba sarf edilmeyeceğine göre belgeyi alan kaçıyor galiba buralardan..........

Biz burdayız ŞEKER kardeş,
Sonuna kadar da yanınızdayız.........
Odalara gelince formun diğer sayfalarında dolaşırsan şimdiden bi şeyler yapmaya çalıştığımızı görürsün..
Allah(CC) hepinize sabır wersin.......Sizin geçtiğiniz yollardan bizde geçtik. Odama bağlı yeniden seçilme telaşındaki DİNAZORlarla mücadelem ciddi anlamda başlamıştır.....

muhasebeden_yasin ' Alıntı:
MALİYET MUHASEBESİNDE EN ÖNEMLİ ŞEY "EMEK GİDERLERİ"...
BİZ ADAYLAR OLARAK ALNIMIZIN SON TERİNE KADAR EMEĞİMİZİ SARFETTİK. ÇALIŞTIK ÇABALADIK SINAVA GİRDİK. EMEK HARCAYARAK 2 SAYFA CEVAP YAZDIK. ANCAK GEREK SINAV HEYECANINDAN GEREK DİKKATSİZLİKTEN GEREKSE VERGİ DERSİ ZEDELERİ OLARAK GİRDİĞİMİZ SINAVDA KÜÇÜK HATALAR YAPMIŞ OLMAMIZ SONUÇLARI DOĞRU BULAMAMAMIZA NEDEN OLDU. "EMEK GİDERLERİ"MİZE NOT İSTİYORUZ.

--------- SINAVLARIN TEKRARLANMASINI İSTİYORUZ ------------

yok artık neyi çözecek tekrarlanması sınavın

aykut111 ' Alıntı:
ŞEKER ' Alıntı:

Biz burdayız ŞEKER kardeş,
Sonuna kadar da yanınızdayız.........
Odalara gelince formun diğer sayfalarında dolaşırsan şimdiden bi şeyler yapmaya çalıştığımızı görürsün..
Allah(CC) hepinize sabır wersin.......Sizin geçtiğiniz yollardan bizde geçtik. Odama bağlı yeniden seçilme telaşındaki DİNAZORlarla mücadelem ciddi anlamda başlamıştır.....

doğru yürüdügünüz yolda tebrik ediyorum sizi. selam ile ...

gül hanımdan cevap geldi maliyette 40-60 vergide 25 er puanmış arkadaşlar bende cevap yazdım
1-gül hanım bu puanlama ve puanlamanın sınavda gösterilmemesi son hakkı olan arkadaşlar için bir uçurum değilmi sizce? ben ve herkes biliyorki kime sorsanız 2 soru soruldumu 50 ye 50 dir puanlar der.son hakkı olan arkadaşlar 1.soruyu yaptım geçtim diye 2.soruda zorlanan yapmadı ve geçtim sandı.bu arkadaşların emeğine yazık değil mi?zaten 2 sınavdır sorduğunuz soruların özellikle 2.soruların sürümcemelede olduğu apaçık gerçek bizler şeffaflık istiyoruz.analiz sorularındaki keşmekeşlikten bahsetmiyorum farkındaysanız.bizler bu konuda gerekenin yapılmasını istiyoruz

111 kardeş emin ol formun hepsini okuyorum.......ne güzel ama ben odadaki diğer insanların da katılmaları gereğini söylemiştim onların çocuklarıda aynı durumdalar ...........ben artık havuz problemlerine de çalışacam.........

emretaha ' Alıntı:
gül hanımdan cevap geldi maliyette 40-60 vergide 25 er puanmış arkadaşlar bende cevap yazdım
1-gül hanım bu puanlama ve puanlamanın sınavda gösterilmemesi son hakkı olan arkadaşlar için bir uçurum değilmi sizce? ben ve herkes biliyorki kime sorsanız 2 soru soruldumu 50 ye 50 dir puanlar der.son hakkı olan arkadaşlar 1.soruyu yaptım geçtim diye 2.soruda zorlanan yapmadı ve geçtim sandı.bu arkadaşların emeğine yazık değil mi?zaten 2 sınavdır sorduğunuz soruların özellikle 2.soruların sürümcemelede olduğu apaçık gerçek bizler şeffaflık istiyoruz.analiz sorularındaki keşmekeşlikten bahsetmiyorum farkındaysanız.bizler bu konuda gerekenin yapılmasını istiyoruz

Arkadaşım şu hanfendinin mail adresini bende alabilirmiyim analizle ilgili birkaç şey yazayım

arkadaşlar
çok üzgünüm..
okuduklarıma dayanarak maliyetten geçmem zora girdi 50/50 olsaydı keşke (ki aksi belirtilmediği sürece puanlamanın eşit yapılmaması diye bi durum sözkonusu olmaması gerekirdi. yalnız puanlamayı kafalarına göre yapanlarda çok iyi biliyorki bu konuyu dava etmeye kalksak eminimki yanan dosyamı tekrar açtırıp tekrar sınava girerim ki hala sonuçlanmamış olur)
önümüzdeki sınav son hakkım olacak o stresle nasıl çalışcam ne yapcam bilemiyorum bu sınava bile bu sondan önceki son sınav diye sıkıntıya girmiştim.

%90 san herkes kaldı demektir.ne yapcaz bilmiyorum.

ALEX_06 ' Alıntı:
hani onlarca yüzlerce smmm yetiştiren ellerinden öptüğümüz saygıda kusur etmedigimiz degerli sm üstadlarımız, hani geçen sınavlarda belgeyi alıp asla unutmak yok mesleğin saygınlıgı için hep burda olacağız diyenler ... Ağamda sen paşamda devrinin bireyleri olmaktansa ne istedigini bilen meslek mensubu adayı olmak daha onur vericidir. lütfen ama lütfen kısır çekişmelerden öte bişey olsun en azından burda yaptıklarımız. saygıyla ...

Değerli Meslektaşım,
Son sınavda aldım ruhsatımı yazdıklarınız noktadan virgüle doğru. Her girişiminizde yanınızda olacağınızı bilmenizi isterm.

arkadaşlar bana göre bu tesmerle çözülecek bi durum değil. her koyun kendi bacağından asılır diye düşünmeyelim evt maliyetten son girişi olan arkadaşlara ve tabiki bizede çok büyük haksızlık. finansal muhasebede aynı şekilde 2şıkkın iptal edildiğini ilk bir saat sonra açıkladırlar ve soruda düzene göre demişler benm gibi bi çok insan orda takılıp kaldı sonra uğraş bi şekilde çöz pat sorular iptal.bu bence tesmerle olucak bi iş değil arkadaşlar. onlara tepkimizi göstersekte değişen bişey olucağını sanmıyorum. o yüzden [email protected] maliye bakanının mail adresi belki hepimiz ortak hareket edersek bir sonuç doğurur. allah(CC) hepimizin yardımcısı olsun.

mestt ' Alıntı:
ben karar verdim bu sınav için hem özel matamatik dersi alacam hemde maliyet muhasebesi. bunların işine belli olmaz bu sınavdada trigomometrik dağıtım falan soararlar. >:(

arkadaşlar şaka bi yanada bu iş böyle olmayacak bizizm aramızda bi temsilci seçip bu işe bir el atmamız gerekiyor. malum tesmer bize her istediğini yapıyo oyunda onların kuralı geçerli ne derlerse yapmak zorundayız. ama bunun böyle olmayacağını onlara göstermemiz gerektiğini düşünüyorum ve benim önerim ankarada ikamet eden arkadaşlarımızın bu ieş bi el atıp burdan ortak karar alıp hazırlayacağımız bi maktu tilekçeyi herkesin kendi imzasıyla temsilci arkadaşa posta yoluyla iletmemiz ve onunda bu toplanan dilekçeleri tesmere ve maliye bakanlığına götürüp teslim etmeleri.gerekli kişilerle durumu izah etmeleri.
bide bi konu daha var 300 ytl veripte almış olduğumuz cd lerimizin bu sınavla hiçbir ilişkisinin olmadığı konusundada bir girişimde bulunmamız gerek cd lerde bile çıkan soruların bi alakası yok.
benim önerim bu başka önerisi olan varsa yazsın saygılar...

7 / b seçeneği,ekonomik sipariş miktarı,yönetim muhasebesi,başa baş noktası, grafik çizimmleri,bunlardan bile gelebilir artık dye düşünmeye başladım..ve riske etmemek adına bunlara da bi bakmak lazım bence..artı, maliyetten neden 2 soru sorulur anlamadım..3 soru neden olmaz 33,33 puandan..bu kısıtlama neden..

ARKADAŞLAR MERHABA .29-30 MART 2008 SINAVI HAKKINDA ELİME GEÇEN ÖNEMLİ BİR BİLGİYİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM.SINAV SORULARI .SINAVDAN ÖNCE BAZI ARKADAŞLARIMIZA PARA KARŞILIĞI SATILMIŞTIR.BİZ İNEK GİBİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞALIMİ BAZILARI HAZIRA KONSUN.HOCALARI DA ESEFLE KINIYORIM.TESMERİ DE KINIYORUM.DUYARLI ARKADAŞLARI BU KONUDA BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM.

ŞU AN SİNİRLİYİM SINAVA GİREN TÜM ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM BU KONUDA TESMERE VE KOMİSYONA HADLERİNİ BİLDİRELİM.