personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

evet komisyonun değiştiğini kursta söylemişlerdi yalnız bu ikinci sınavları oldu geçen dönemde bu komisyonmuş aynı zamanda 2002 yılından öncemki komismuş bunlar söylenen yani

arkadaşlar nasıl olur sizce sorum 1.cisi doğru ikincisi gidiş yolu doğru rakamlar yanlış çıktı
50 lazım alırmıyım

işte biz bu yüzden güdülüyoruz, işte biz bu yüzden biz dedik oldu diyenlerin dediklerine mahkum kalıyoruz.

Arkadaşlar konu neyken nereye geldi. yine düştük birbirimize. bi durun bi bırakın kısır çekişmeleri. sana sormuyoruz maliyet mi bilirsin matematikmi, belgen varmı belgen yokmu? aöflimisin örgün egitimlimisin ticaret lisesi kökenlimisin imam hatiplimisin , bunu sormuyoruz. bi durun bi bakın halimize ya. Kısır çekişmelerle geleceğimiz en iyi nokta bugun oldugumuz noktadır. Şeffah bir sınav sistemi için yada doğru olanı bulmak için tüm geçmişinizden arının sadece hepimizin aynı oldugunu düşünün. Paranla girdigin sınavın daha organize bir sınav, daha adil bir sınav istiyoruz. nereye nasıl çalışacagımızı bilmek istiyoruz. Matematigi iyi olan arkadaş ne seni alkışlamak nede senin kadar iyi olmayanı ayıplamak gayesi içinde olmayalım. Ben yırttım geride kalan düşünsün diyorsanız sizin kardeşiniz arkadaşınız yada çocugunuz çekecek bunu.

son hakkınız girdiniz sınava puanlamalar yazmıyor, 50-50 diye tahmin ettiniz, çünki bir önceki sınavda böyle olmuştu, birinci soruyu yaptınız çıktınız. 40 alıp kaldınız ve dosyanız yandı. nerde emek ? nerde hak hukuk şeffaflık demokrasi prensipli o övdüğümüz aydınlık insan ?

hani onlarca yüzlerce smmm yetiştiren ellerinden öptüğümüz saygıda kusur etmedigimiz degerli sm üstadlarımız, hani geçen sınavlarda belgeyi alıp asla unutmak yok mesleğin saygınlıgı için hep burda olacağız diyenler ... Ağamda sen paşamda devrinin bireyleri olmaktansa ne istedigini bilen meslek mensubu adayı olmak daha onur vericidir. lütfen ama lütfen kısır çekişmelerden öte bişey olsun en azından burda yaptıklarımız. saygıyla ...

Arkadaşlar kökten bi değişikiliğe ihtiyacımız var.Sadece sınav için değil bütün staj için.

Hadi madem ne yapalım söyleyin,Ben varım.Ne yapabiliriz

bende varımmmmmmmmmmmmm

ikinci soruyu yaptim ama basinda hesaplama hatasindan yanlisti

BENDE VARIM

Arkadaşlar benim önerim Tümob ve Tesmer den bişey yok maliye bakanlığına bari mektup yazalım ne dersiniz.

Ben Davarım

Bu mesleği seçtiğim için ....

maliye bakanlığına mail atalım

akin94k.t.m.l. ' Alıntı:
Ben Davarım

;D ara ara benimde böle hissetmedigim olmuyor hani ... yazık şu halimize ya.

aynen katılıyorum 1996 yılında turizme başladım smmm hevesiyle işi bıraktım. üniversiteye gittim.hakikaten bende DAVARIM :P

hukuk adalet demektir.biz hukuk arayalım diyoruz ama bu ülkede hangi alanda hukuk var? avukatlardan bahsedenler oldu, onlar bile bu ülkede arkalarına siyasi destek alıyolar.barolar birliğine bakın, istanbul barosuna bakın, kimler tarafından yönetilio.ve avukatlarla, biz mali müşavirleri karıştırmamak lazım.avukatlar dolaylı yoldan, hukuk adı altında ülkenin en önemli mekanizmasında yer edinmiş durumdalar.herşeyden önce bu mesleğin öneminin arttırılması lazım.bu mesleğe bakış açısı; amatör, küçümseyici, basit ve sıradan bi noktada oldukça, bu mesleğin mensuplarına da aynı bakış açısıyla yaklaşılır.siyasiler tabii ki bizim yüzümüze bakmaz.bizim odanın yapacağı açıklama, örneğin; işte partilerin kapatılması bu ülkeye zarar verir dese kim takar, kim önemser ki, siyasetçiler de bizi muhatap kılsın kendine.yeni türk ticaret kanunu çıkarsa, yeni meslek yasası çıkarsa, oligarşik yönetim anlayışından odamız ve birliğimiz kurtulursa, belki bizlere de bakış açısı değişebilir.belki de burada yapılacak en güzel şey, yargı yoluna başvurmak.mahkemeye gitmek, belki bu yolla bilirkişi heyeti tarafından incelenen sınav kağıtlarımız, 50 geçer notu almaya layık bulunur.oda da bunu kabul etmek durumunda kalır.üniv.de beklediğimiz notu vermeyen, fevri notlama sistemleri ile öğrencileri mağdur durumda bırakan hocalara karşı dava açılıo ve bilirkişi heyeti cevap kağıdını inceleyerek öğrenci lehine karar verebilio.belki bu şekilde en azından onlarda bi kaygı ve hassasiyet oluşturabiliriz

Allah yardımcımız olsun arkadaşlar bakalım nasıl davrandıklarını 60 gün sonra göreceğiz
ama bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum ..maliyet soru dağılını görünce bunalıma girdim valla
bende 1 soruyu yaptım .1 ders daha eklendi galiba ..

SLM.BEN KASIM DÖNEMİNDE MALİYETTEN 70 ALIP GEÇTİM
BENİM ÇÖZÜM YÖNTEMİMLE DERSHANELERİN ÇÖZÜMLERİNİ KARŞILAŞTIRDIĞIMDA FARKLILIK VARDI BUNA RAĞMEN GEÇTİM BENCE DEĞERLENDİRMEYİ YAPARKEN KONUYU BİLİP BİLMEDİĞİNE YADA NE KADAR ANLADIĞINA NOT VERİYOLAR BU DÖNEMİN 1.SORUSU KOLAYDI AMA DİKKAT ETMEK GEREKİYORDU 2.SORU ZORMUŞ İNŞALLAH HERKES BİR AN ÖNCE BU STRESTEN KURTULUR

akin94k.t.m.l. ' Alıntı:
Ben Davarım

;D ÖYLEYİZ HARBİDEN HOCAM. MALUM KİŞİLER DE ÇOBANIMIZ İŞTE. SOPAYI Bİ VURUYOLAR İSTEDİKLERİ YERE SÜRÜKLÜYOLAR BİZİ. YAZIKLAR OLSUN..

maliyetten ikinci soruya yapan yok denecek kadar az yinede allahtan umut kesilmez ama birinci soruyu herkez yapmis herkesi geçirmeyeceklerine göre saglik olsun artik birdahaki sinava

yapmayın arkadaşlar kendinize haksızlık ediyorsunuz sorun bu sınav düzeninde her kazanan bu işi çok biliyor yada kazanamayan bu işi yapmasın diye bişey yokki gücümüz yettiğince dayanacağız

Nisan 1 şakası demedilermi daha lanet olsun şu içimdeki insan sevgisine