personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

mert_sert ' Alıntı:
ARKADAŞLAR MERHABA .29-30 MART 2008 SINAVI HAKKINDA ELİME GEÇEN ÖNEMLİ BİR BİLGİYİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM.SINAV SORULARI .SINAVDAN ÖNCE BAZI ARKADAŞLARIMIZA PARA KARŞILIĞI SATILMIŞTIR.BİZ İNEK GİBİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞALIMİ BAZILARI HAZIRA KONSUN.HOCALARI DA ESEFLE KINIYORIM.TESMERİ DE KINIYORUM.DUYARLI ARKADAŞLARI BU KONUDA BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM.

Bu çok ciddi bir iddia....
Eğer elinde delil warsa gereğini yap.
Eğer yoksa buradaki tansiyonu yükseltmenin anlamı yok

Bu bilgiyi nasıl edindin parayla satın alan arkadaşlardan mı yoksa satanlardan mı

Şaka herhalde ama şaşırmıyorum 5.000 usd ye geçen ler varmış diye duyuyorduk

arkadaşım bu olay her sınav da var zaten.............ama kabullenmiyorlar ayrı..........

mert_sert ' Alıntı:
ARKADAŞLAR MERHABA .29-30 MART 2008 SINAVI HAKKINDA ELİME GEÇEN ÖNEMLİ BİR BİLGİYİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM.SINAV SORULARI .SINAVDAN ÖNCE BAZI ARKADAŞLARIMIZA PARA KARŞILIĞI SATILMIŞTIR.BİZ İNEK GİBİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞALIMİ BAZILARI HAZIRA KONSUN.HOCALARI DA ESEFLE KINIYORIM.TESMERİ DE KINIYORUM.DUYARLI ARKADAŞLARI BU KONUDA BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM.

inşallah spekülasyondan ibarettir.

ARKADAŞLAR
Yazdıklarınızı okuyorum yazanlara bakıyorum sonra alt alta topluyorum ve malesef sıfır çıkyor.Bunu sakın yanlış anlamayın küçümsemek için değil aksine sonuç alınamayacak şeyler üzerine konuşuyor ve malesef sorun analizi yapmıyoruz.herkes 5-10 puan alıp yırtmanın derdinde.kimileri de ucuz kahramanlık.
Oda-maliye bakanlığı-beyaz saray
Daha dün oda için kasımda yanlış yapmadı diyenlere ne oldu,
kasım sınavında puan verilmezse eşit puanlama yapılır diye mail atanlar bugün nasıl olurda 40/60 mesajı atarlar
sorun şu ki kalmak ya da geçmek değil mesele,mesele odanın tartışmalı bir hale gelmesi ve bu şekilde mesleki yeterlilik sınavı düzenleyen komisyonun yeterliliğinin tartışılır hale gelmesidir.Yok şu hoca böyle yok şu hoca şöyle aynı safta olduğumuz kişilerle ya da kurumlarla atışmaktansa bir kollektif bir hareket tarzı olmalı.Hukuki haklarımız vardır mutlaka ama yarın sonuç açıklanınca birileri ki işte o 5-10 puanlık olanlar sonra dan odanın yağveri kesiliverecekler.
nasıl olabilir ya analizden hazırlanan sorulara bakın iptal ediliyor.maliyette çıkan ikinci soru maksadını aşmıştır.
ARTIK KOMİSYONUN İSMİ MUTLAKA AÇIKLANMALIDIR. NE OLDU BİLGİ EDİNME YASASINA.
Ben analizden geçme umudumu koruyor olmakla birlikte maliyetten 100 bekliyorum ama bu , sınavın yanlışlığını ortadan kaldırmıyor.

KOMİSYONUN İSMİ BİZİM GİBİ HAKKIYLA GEÇMEK İSTEYENLERE GİZLİ TUTULUYOR.PARASI OLAN İSMİ DE ÖĞRENİYOR SORULARI DA KAPIYOR.LANET OLSUN SİSTEME LANET.

bazı arkadaşlar 100 bekliyor olabilir ama insanlar tabiki 5-10 puan alma derdine 2 ay sonra sonuç açıklanacak temmuz sınavın dderken insanların zamanları gidiyor ütelik ben ankaradayım yol problemi olmuyor ama erzurumdan karstan ağrıdan gelen insanlar var onlar için sizin beğenmediğiniz 5-10 puan çok önemli

elifkaptan ' Alıntı:
ARKADAŞLAR
Yazdıklarınızı okuyorum yazanlara bakıyorum sonra alt alta topluyorum ve malesef sıfır çıkyor.Bunu sakın yanlış anlamayın küçümsemek için değil aksine sonuç alınamayacak şeyler üzerine konuşuyor ve malesef sorun analizi yapmıyoruz.herkes 5-10 puan alıp yırtmanın derdinde.kimileri de ucuz kahramanlık.
Oda-maliye bakanlığı-beyaz saray
Daha dün oda için kasımda yanlış yapmadı diyenlere ne oldu,
kasım sınavında puan verilmezse eşit puanlama yapılır diye mail atanlar bugün nasıl olurda 40/60 mesajı atarlar
sorun şu ki kalmak ya da geçmek değil mesele,mesele odanın tartışmalı bir hale gelmesi ve bu şekilde mesleki yeterlilik sınavı düzenleyen komisyonun yeterliliğinin tartışılır hale gelmesidir.Yok şu hoca böyle yok şu hoca şöyle aynı safta olduğumuz kişilerle ya da kurumlarla atışmaktansa bir kollektif bir hareket tarzı olmalı.Hukuki haklarımız vardır mutlaka ama yarın sonuç açıklanınca birileri ki işte o 5-10 puanlık olanlar sonra dan odanın yağveri kesiliverecekler.
nasıl olabilir ya analizden hazırlanan sorulara bakın iptal ediliyor.maliyette çıkan ikinci soru maksadını aşmıştır.
ARTIK KOMİSYONUN İSMİ MUTLAKA AÇIKLANMALIDIR. NE OLDU BİLGİ EDİNME YASASINA.
Ben analizden geçme umudumu koruyor olmakla birlikte maliyetten 100 bekliyorum ama bu , sınavın yanlışlığını ortadan kaldırmıyor.

sizin maliyet hocanız kimdi..?

ARKADAŞLAR ÇALIŞMAYI FALAN BIRAKIN ,YOK MALİYET 40/60 MİŞ ,YOK FİNANSAL ANALİZ İPTAL OLMUŞMUŞ LAF İŞTE...ATI ALAN ÜSKÜDARI ÇOKTAN GEÇTİ.BİR DE 2 AY SONUÇLARI BEKLİYORUZ.KAZANACAK OLANLAR DA BELLİ.HEP BERABER BU SİSİTEME BİR DUR DEMEMİZ LAZIM ,LİYAKAT MI PARA MI GEÇERLİ,SATILIK BİR SİSTEMİN KURBANLARIYIZ HEPİMİZ.SİZ BU KONUYU HEMEN SİNDİRDİNİZ SANIRIM AMA BENİM MORALİM ÇOK BOZULDU.

Abi onu bırak soruları görmüyormusun gözetmenler bile ellerinde sallaya sallaya geliyorlar sınava 15 dakika önce yani sorulara şöyle bir göz atsa ve tanıdığına kısa mesaj la 2 kelime yazsa işte adam geçti o kadar basit kimsenin ruhu duymaz.Sorular niye kapalı zarfta gelmiyooooooo çok ilginç yani para veripte almaya gerek yok doğrumu arkadaşlar

mert_sert ' Alıntı:
ARKADAŞLAR ÇALIŞMAYI FALAN BIRAKIN ,YOK MALİYET 40/60 MİŞ ,YOK FİNANSAL ANALİZ İPTAL OLMUŞMUŞ LAF İŞTE...ATI ALAN ÜSKÜDARI ÇOKTAN GEÇTİ.BİR DE 2 AY SONUÇLARI BEKLİYORUZ.KAZANACAK OLANLAR DA BELLİ.HEP BERABER BU SİSİTEME BİR DUR DEMEMİZ LAZIM ,LİYAKAT MI PARA MI GEÇERLİ,SATILIK BİR SİSTEMİN KURBANLARIYIZ HEPİMİZ.SİZ BU KONUYU HEMEN SİNDİRDİNİZ SANIRIM AMA BENİM MORALİM ÇOK BOZULDU.

alınteri ile kazanmak daha bi heyecanlı oluyor..bırak bazıları o heyecanı yaşamasınlar..mert sert kardeşim benim..

ARKADAŞLAR ÇALIŞMAYI FALAN BIRAKIN ,YOK MALİYET 40/60 MİŞ ,YOK FİNANSAL ANALİZ İPTAL OLMUŞMUŞ LAF İŞTE...ATI ALAN ÜSKÜDARI ÇOKTAN GEÇTİ.BİR DE 2 AY SONUÇLARI BEKLİYORUZ.KAZANACAK OLANLAR DA BELLİ.HEP BERABER BU SİSİTEME BİR DUR DEMEMİZ LAZIM ,LİYAKAT MI PARA MI GEÇERLİ,SATILIK BİR SİSTEMİN KURBANLARIYIZ HEPİMİZ.SİZ BU KONUYU HEMEN SİNDİRDİNİZ SANIRIM AMA BENİM MORALİM ÇOK BOZULDu
Arkadaş bu konu hakkında somut bildiğin varsa neden tesmere bildirmiyorsun ya da Maliye bakanlığına
en azından dilekçe yaz emaıl at ne bilim ismi verenleri söyle,

Arkadaşlar ben ve bir kaç arkadaım sınavın hemen sonrasında dava açacagız.İlgilenenler mail atsınlar.Beraber yuruyelim bu yollarda. [email protected]

Arkadaşlar anlaşılıyor ki herkes 1.soruyu doğru yaptı ,ve ikinci soruda da dağıtım oranlarını doğru hesapladı ama formülü yanlış kurdu ama tabloyuda yaptı ve esas gider yeri toplamı tutmadı(1.dağıtım sonucuyla)yani küsürlü 288889,38889,97777 gibi.sonuç buldu, sadece dağıtım oranları yarım sayfa tuttu 10 puan gelmezmi burdan deli olacam ben ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YAZEE ' Alıntı:
Arkadaşlar anlaşılıyor ki herkes 1.soruyu doğru yaptı ,ve ikinci soruda da dağıtım oranlarını doğru hesapladı ama formülü yanlış kurdu ama tabloyuda yaptı ve esas gider yeri toplamı tutmadı(1.dağıtım sonucuyla)yani küsürlü 288889,38889,97777 gibi.sonuç buldu, sadece dağıtım oranları yarım sayfa tuttu 10 puan gelmezmi burdan deli olacam ben ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10-20 arası bi puan verirler bence.

YAZEE ' Alıntı:

Bende enerjiyi 97.773 buldum ilk başta diğerlerinide senin bulduğun rakamlar gibi buldum sonra enerjiyle tekrar diğerlerini formulledim (Bir nevi farklı bir turlama yöntemi oldu) :) 38,küsür yemekhane 48.küsür bakım çıktı Tam Tamına 1,saat 20 dakika ikinci soruyla uğraştım tablo falan bilmem ne kağıt bitti 10 puan vermezlerse Ne diyeyim onları çok seviyorum .....!

Ayrıyetten şöyle düşünüyorum birinci soruyu 50 puan yapsalardı çok kişi geçecekti bilerek 40/60 yaptılar Kafalarına göre adamı olanları son hakkı olanları yazısı güzel olanları :) kendi görüşlerine yakın olanları geçirebilmek diğerlerini eleyebilmek için

20 yi boşver 10 versin yeter

akin94k.t.m.l. ' Alıntı:
Bende enerjiyi 97.773 buldum ilk başta diğerlerinide senin bulduğun rakamlar gibi buldum sonra enerjiyle tekrar diğerlerini formulledim (Bir nevi farklı bir turlama yöntemi oldu) :) 38,küsür yemekhane 48.küsür bakım çıktı Tam Tamına 1,saat 20 dakika ikinci soruyla uğraştım tablo falan bilmem ne kağıt bitti 10 puan vermezlerse Ne diyeyim onları çok seviyorum .....!

Ayrıyetten şöyle düşünüyorum birinci soruyu 50 puan yapsalardı çok kişi geçecekti bilerek 40/60 yaptılar Kafalarına göre adamı olanları son hakkı olanları yazısı güzel olanları :) kendi görüşlerine yakın olanları geçirebilmek diğerlerini eleyebilmek için
Aynen bende, en son enerjiyide dağıttım rakamlar aynı

aynen bende sizin gibi yaptm ve bu kadar emekten sonra gerçekten çok üzüleceğim kalırsam...
Sanki şaka gibi,şu mesleği seçtiğime sadece şu komisyonun bize çektirdiğinde dolayı üzlüyorum..
500.000 bul 250.000 i bul,dağıtmıda yap ama enerjiyi denkleme dahil etmedin diye 0 puan alıp kal,çok üzüleceğim böyle olursa.birde benim son hakkım,bütün emekler gidiyor.

Sayın kadriko ,birşey duydum doğrumu kağıda son hakkım diye yazanlar varmış,Benim bu sondan öncekiydi yani kalırsam son hakkıma gireceğim hoş,bu sınav da bile kalbim sıkıştı gelecek sınavda kriz felan olur geçemezsem,Geçmeyi umut ediyorum .İnşallah herkes gerçekten haklı emeğinin karşılığını alır.Ankarayı görmek bile istemiyorum ama Vergiye gidecez denetim riskli Maliyet Daha bir riskli