Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

milangos sen ne yapyın arkadaşım

yücel beyi arayamıyorum korkuyorum umut elimde kalan tek şey onu da bir süreliğine yaşamak istiyorum beni anlayan var mıdır acaba

aranan arkadaşları tebrik ediyorum.aranmayacağımı biliyorum :( meslek hukuku yaktı beni de artık eklesinler siteye yaw en azından başka süpriz varmı diye öğrenek ona göre ders çalışak..:)

milangos ' Alıntı:
yücel beyi arayamıyorum korkuyorum umut elimde kalan tek şey onu da bir süreliğine yaşamak istiyorum beni anlayan var mıdır acaba

seni çok iyi anlıyorum arkadaşımk bende korkuyla aradım ama kazanmışım işte ara sende hadi

KOCAELİ 11:40 İTİBARİYLE HALEN GELMEMİŞ SONUÇLAR,BİLGİLERİNİZE...

aranmayanlar paniğe kapılmayın beni de aramadılar 11:00 de kendim aradım ismmo kazanmışım tablolar ve meslek hukuku sormak isteyen var mı bu derslerle ilgili

murat kekilli dinliyorum biraz önce vergi ders notlarıma baktım allah halime acısın arkadaşlar ben bitik durumdayım

milangos ' Alıntı:
murat kekilli dinliyorum biraz önce vergi ders notlarıma baktım allah halime acısın arkadaşlar ben bitik durumdayım

ya sakin ol hemen ara yücel beyi belki boşuna psikopata bağlanıyosun

forumdaki çoğu arkadaş kazandı galiba
temmuz sınavında yalnız kaldık anlaşılan:)

kadir murat tebrikler bende kazandımmmmmm

ben aramayacağım arayacakları varsa onlar arasınlar olumsuz haberi kendi çabamla duymak istemiyorum bu saatten sonra olumlu birşey olursa bari bir kere de tesmer benim için bişeyler yapsın

milangos ' Alıntı:
ben aramayacağım arayacakları varsa onlar arasınlar olumsuz haberi kendi çabamla duymak istemiyorum bu saatten sonra olumlu birşey olursa bari bir kere de tesmer benim için bişeyler yapsın

ya saçmalama ara hemen topla kendini ya

kadir murat tebrikler ben biliyordum analizden geçeceğini :)

arkadaşlar kocaeli aramıyor neden hala aranmayı bekliyorsunuz. kocaeli aramıyor aramayacakta biz kocaeliler tesmerden netten öğreneceğiz ancak. beklemedeyiz.