aynen katılıyorum benimde ilk girişimdi geçen yılların sorularına çalıştım ve ters köşe oldummmstaskiran ' Alıntı:hoşbulduk..
tüm yazılanları okudum sınavla ilgili. gerçekten içler acısı. bunca insanın emeğinin karşılığının keyfi, hasbel kader verilmiş puanlar olması üzücü.
benim de ilk girişimdi, işin açığı çok güvenmişim kendime. hele meslek hukuku ve genel hukuk'tan büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
sınav komisyonundan,hele birlikten gelen 3 soru gerçekten sürpriz.
şimdiye kadar çıkan son7 yılın sorularını hep çözmüştüm ,ama sınavda sorulan hiç bir soru eski yıllarda sorulmamıştı, eğer yanlışım yoksa.
bu da düşündürücü bundan sonrası için.
YETER-lilik ' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, hepimize Allah sabır versin. Kazım Yılmaz'ın Türk Vergi Hukuku kitabının 2008 baskısı çıkmış. Almayı düşünüyorum da tavsiye eder misiniz? Son sınavda sorulan soruların cevapları bu kitapta ya da eski basımında var mıydı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Herkese kolay gelsin..
ŞEKER ' Alıntı:analizde bazan rakamlara bazan hesap isimlerine puan veriyorlar ..........kar yada zarar pek sorun olmuyor istedikleri birkaç hesap ları bilmek önemli..........