thsrock ' Alıntı:İZCAN BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.BİR ARA YAZILANLARDAN KAFAM KARIŞTI ASLINDA YÖNETMELİK AÇIK FAKAT TEREDDÜT ETTİM
sen odana bir sor.ben öyle duydum.kanunda 2 yıl içinde 4 sınava girebilirler diyor.thsrock ' Alıntı:İZCAN BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.BİR ARA YAZILANLARDAN KAFAM KARIŞTI ASLINDA YÖNETMELİK AÇIK FAKAT TEREDDÜT ETTİM
mustafayörük ' Alıntı:sen odana bir sor.ben öyle duydum.kanunda 2 yıl içinde 4 sınava girebilirler diyor.thsrock ' Alıntı:İZCAN BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.BİR ARA YAZILANLARDAN KAFAM KARIŞTI ASLINDA YÖNETMELİK AÇIK FAKAT TEREDDÜT ETTİM
eminmisin.ben kütahya smmmo'ya sordum.4 dedilerizcan ' Alıntı:iki yıl içinde 4 hak biriniciye girdikten sonra başlıyor,
yani 1+4
mustafayörük ' Alıntı:sen odana bir sor.ben öyle duydum.kanunda 2 yıl içinde 4 sınava girebilirler diyor.thsrock ' Alıntı:İZCAN BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.BİR ARA YAZILANLARDAN KAFAM KARIŞTI ASLINDA YÖNETMELİK AÇIK FAKAT TEREDDÜT ETTİM
mustafayörük ' Alıntı:eminmisin.ben kütahya smmmo'ya sordum.4 dedilerizcan ' Alıntı:iki yıl içinde 4 hak biriniciye girdikten sonra başlıyor,
yani 1+4
gülümse sen hukuktan kaç almıştın.gülümse1907 ' Alıntı:Analizden Tesmerin çıkmış soru kitabına çalışarak geçtim. Oradaki yorumların aynısını yazdım. 70 aldım.
kasım ' Alıntı:analizden ne yapmak, lazım geçen arkadaşlar yorumlarını yazabililer mi acaba 2. defa tökezledim bu dersten.
mustafayörük ' Alıntı:gülümse sen hukuktan kaç almıştın.gülümse1907 ' Alıntı:Analizden Tesmerin çıkmış soru kitabına çalışarak geçtim. Oradaki yorumların aynısını yazdım. 70 aldım.
gülümse1907 ' Alıntı:gülümse o notları gönderebilirmisin.ya bu hukuk bende panik atak oldu.hukuk kitabını sipariş ettim ama yinede o notları merak ediyorum.şu hukuğu bir geçsem,maliyeti düşünmüyorum.mustafayörük ' Alıntı:gülümse sen hukuktan kaç almıştın.gülümse1907 ' Alıntı:Analizden Tesmerin çıkmış soru kitabına çalışarak geçtim. Oradaki yorumların aynısını yazdım. 70 aldım.
Arkadaşım hukuğu ilk girişimde verdim. 50 ile verdim.
Nasıl verdiğimi anlatayım.
Sınava 2 gün kala 40 sayfalık notları sadece okudum. Ve öyle girdim.
Ben çünkü ilk sınava hiç çalışmadan girdim. Finansal Muhasebeyi 82 İle hukuğuda kıl payı 50 ile geçtim.
Eminimki çalışarak giren arkadaşlar o notları okuyarak 70-80 ile geçer.B
Bunu başaran arkadaşlarım var çünkü.
notları nezaman yollayabilirsin.bu sefer o notlarla gireceğim.geçersem dile benden ne dilersen.gülümse1907 ' Alıntı:Mustafa Yörük arkadaşım, sen o kitap eline ulaşınca 1 kez oku. Sonra benim yollayacağım 40 sayfalık notu (Arif kocaman özeti) ezberle. Eminim ki geçeceksin.
Deeper tebrikler arkadaşım, hayırlı olsun.