icinar
Katkı Sunan Üye
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Merhaba herkese,kendi sevincimden unuttum..
Herkesi tebrik ederim.
Merhaba herkese,kendi sevincimden unuttum..
Herkesi tebrik ederim.
birbucuk ' Alıntı:blackmoney ' Alıntı:balance ' Alıntı:benim maliyetten çalışdığım kitaplar
kamil büyükmirza
yurdakul çaldağ
nalan akdoğan
mevlüt karakaya
3 lü matematiksel dağıtım birtek kalmiş büyükmirzanın kirabında var..
kamil büyükmirzanın kitabında konular nasıl,anlaşılır bir dille mi yazılmış acaba.? bu kitabı çok duydum ve merak ediyorum..tek dersim kaldı o da maliyet![]()
mustafayörük ' Alıntı:gülümse ben meslekten ilk sınavda 50 aldım geçtim.bu sınavı geçmenin tek şartı cevabı bilmesen bile olabildiğince uzun yorum yapmak.ben bçyle geçtim.
blackmoney ' Alıntı:bence kalan haklarınızı değil önümüdeki sınava odaklanın ve hayatla bağlantınızı kesin derim ben.
blackmoney ' Alıntı:bence kalan haklarınızı değil önümüdeki sınava odaklanın ve hayatla bağlantınızı kesin derim ben.
2 yıl içinde 4 defa girme hakkımız var.thsrock ' Alıntı:sınav hakkımız 4+1 değil mi yanlış bilmiyorum.
ilk sınavla beraber 2 yıl içinde kazanman gerekiyorthsrock ' Alıntı:İLK SINAVA GİRDİKTEN SONRA 2 YIL İÇİNDE 4 HAK DEĞİL Mİ
iki hakkın kalmış oluyor...thsrock ' Alıntı:TEMMUZDA İLK SINAVIMA GİRDİM(ZORUNLU İLK GİRİŞ) SONRA KASIM VE MART SINAVLARINA KAÇ HAKKIM KALMIŞ OLUYOR.
hiç tavsiye etmem, tesmere bağış kampanyası o...kartalercan ' Alıntı:sınava itiraz edipte notunu degiştirenı hiç görüp duydunuzmu bu olay beyhude bır cabamı olur yoksa şans varmı
kaç dersin var.thsrock ' Alıntı:TEMMUZDA İLK SINAVIMA GİRDİM(ZORUNLU İLK GİRİŞ) SONRA KASIM VE MART SINAVLARINA KAÇ HAKKIM KALMIŞ OLUYOR.