Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

birbucuk ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:
balance ' Alıntı:
benim maliyetten çalışdığım kitaplar
kamil büyükmirza
yurdakul çaldağ
nalan akdoğan
mevlüt karakaya

3 lü matematiksel dağıtım birtek kalmiş büyükmirzanın kirabında var..

kamil büyükmirzanın kitabında konular nasıl,anlaşılır bir dille mi yazılmış acaba.? bu kitabı çok duydum ve merak ediyorum..tek dersim kaldı o da maliyet:(

evet çok anlaşılır bir dille.Ben kesinlikle bu kitabı tavsiye ederim.en azından sınava girmeden kaynak seçimi yaparken bir inceleyin derim..nalan akdoğandan konu çalışmadım sadece arkasındaki soruları çözdüm

gülümse ben meslekten ilk sınavda 50 aldım geçtim.bu sınavı geçmenin tek şartı cevabı bilmesen bile olabildiğince uzun yorum yapmak.ben bçyle geçtim.

bende herkesi tebrik ediyorum...herkes için hayırlısı olsun..esas mücadelemiz bundan sonra baslıyor..darısı herkesin basına..çok güzelbir DUYGU..ALLAH HERKESE YAŞAMAYI NASİP ETSİN..

mustafayörük ' Alıntı:
gülümse ben meslekten ilk sınavda 50 aldım geçtim.bu sınavı geçmenin tek şartı cevabı bilmesen bile olabildiğince uzun yorum yapmak.ben bçyle geçtim.

Ben bütün soruları yaptım ama 15 aldım:) Hukukda yorum yapılmaz diye biliyorum.

Bu arada maliyetten tek başına Kazım Büyükmirza faydalı olur mu Balance? Maliyetten kaldım bende bide ondan çalışayım diyorum.

bence kalan haklarınızı değil önümüdeki sınava odaklanın ve hayatla bağlantınızı kesin derim ben.

blackmoney ' Alıntı:
bence kalan haklarınızı değil önümüdeki sınava odaklanın ve hayatla bağlantınızı kesin derim ben.

Haklısın. Bugün dinleneyim yarın hemen başlıcam ben. Az zamanımız kaldı zaman su gibi akıp geçiyor bi tek sınav bittikten sonra 60 günlük süre geçmiyor:)

sınav hakkımız 4+1 değil mi yanlış bilmiyorum.

blackmoney ' Alıntı:

bu akşam herkes sinemaya falan gitsin son kez.yarın akşam keselim hayatla bağlarımızı.1 günden birşey olmaz...derim ben.

İLK SINAVA GİRDİKTEN SONRA 2 YIL İÇİNDE 4 HAK DEĞİL Mİ

Arkadaşlar maliyet ile ilgili bol soru-cevaplı
iki kişinin birlikte çıkardığı bir kitap vardı, hangisiydi...

sınava itiraz edipte notunu degiştirenı hiç görüp duydunuzmu bu olay beyhude bır cabamı olur yoksa şans varmı

TEMMUZDA İLK SINAVIMA GİRDİM(ZORUNLU İLK GİRİŞ) SONRA KASIM VE MART SINAVLARINA KAÇ HAKKIM KALMIŞ OLUYOR.

thsrock ' Alıntı:
TEMMUZDA İLK SINAVIMA GİRDİM(ZORUNLU İLK GİRİŞ) SONRA KASIM VE MART SINAVLARINA KAÇ HAKKIM KALMIŞ OLUYOR.
iki hakkın kalmış oluyor...

kartalercan ' Alıntı:
sınava itiraz edipte notunu degiştirenı hiç görüp duydunuzmu bu olay beyhude bır cabamı olur yoksa şans varmı
hiç tavsiye etmem, tesmere bağış kampanyası o...