icinar
Katkı Sunan Üye
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Merhaba herkese,kendi sevincimden unuttum..
Herkesi tebrik ederim.
Merhaba herkese,kendi sevincimden unuttum..
Herkesi tebrik ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birbucuk ' Alıntı:blackmoney ' Alıntı:balance ' Alıntı:benim maliyetten çalışdığım kitaplar
kamil büyükmirza
yurdakul çaldağ
nalan akdoğan
mevlüt karakaya
3 lü matematiksel dağıtım birtek kalmiş büyükmirzanın kirabında var..
kamil büyükmirzanın kitabında konular nasıl,anlaşılır bir dille mi yazılmış acaba.? bu kitabı çok duydum ve merak ediyorum..tek dersim kaldı o da maliyet![]()
mustafayörük ' Alıntı:gülümse ben meslekten ilk sınavda 50 aldım geçtim.bu sınavı geçmenin tek şartı cevabı bilmesen bile olabildiğince uzun yorum yapmak.ben bçyle geçtim.
blackmoney ' Alıntı:bence kalan haklarınızı değil önümüdeki sınava odaklanın ve hayatla bağlantınızı kesin derim ben.
blackmoney ' Alıntı:bence kalan haklarınızı değil önümüdeki sınava odaklanın ve hayatla bağlantınızı kesin derim ben.
2 yıl içinde 4 defa girme hakkımız var.thsrock ' Alıntı:sınav hakkımız 4+1 değil mi yanlış bilmiyorum.
ilk sınavla beraber 2 yıl içinde kazanman gerekiyorthsrock ' Alıntı:İLK SINAVA GİRDİKTEN SONRA 2 YIL İÇİNDE 4 HAK DEĞİL Mİ
iki hakkın kalmış oluyor...thsrock ' Alıntı:TEMMUZDA İLK SINAVIMA GİRDİM(ZORUNLU İLK GİRİŞ) SONRA KASIM VE MART SINAVLARINA KAÇ HAKKIM KALMIŞ OLUYOR.
hiç tavsiye etmem, tesmere bağış kampanyası o...kartalercan ' Alıntı:sınava itiraz edipte notunu degiştirenı hiç görüp duydunuzmu bu olay beyhude bır cabamı olur yoksa şans varmı
kaç dersin var.thsrock ' Alıntı:TEMMUZDA İLK SINAVIMA GİRDİM(ZORUNLU İLK GİRİŞ) SONRA KASIM VE MART SINAVLARINA KAÇ HAKKIM KALMIŞ OLUYOR.