personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
Anladığım ve çevreden edindiğim izlenim ve konuşmalardan anladığım bu forumu BBG evi gibi izleyenlerde var arkadaşlar yanlız değiliz haberiniz olsun biri bizi gözetliyor.

orası %100

izlesinler veya izlemesinler yaw bu süreç gerçekkten de çok uzun bi süreç...ben kendi adıma konuşayım bütün hayatımı askıya aldım herşeyimi sınav sonucuna endeksledim...günümüzde 60 gün gibi bi bekleme süresi çok...yani sınav sonucunun olumlu olacağını bilsek beklemek güzelde sonucu bilmeden çaresizce beklemek ya bize olan oldu da enazından bizden sonrakiler için bişeyler yapmamız gerek enazından sınav merkezlerine ayrı ayrı komisyon üyeleri tayin edilsin her bölgenin 7 ayrı komisyonu olsun ve herkes kendi bölgesinin sınav kağıtlarını okusun sonuç olarak da en geç 30 gün içinde açıklansın...veya daha farklı bi uygulama yapılsın ama erken açıklansın bu süreççç insanın psikolojisini alt üst ediyor ...ya bizim için de çok uzun bi süreç okuyanlar için de öyle...düşünsenize tek bir hoca binlerce soru kağıdı okumak zorunda kalıyor...ve kimine üzülüyor kimine seviniyor bence mesleğine yıllarını vermiş bi eğitimci başarılı kağıtlara yüksek not vermekten mutlu oluyordur...bu içgüdüsel bi davranıştır...kendi eğitim hayatınızdan pay biçin sınıfımızda hep başarılı öğrenciler sevilmedi mi...bence kötü kağıt gördüklerinde üzülüyor kızıyorve düşük puan veriyorlardır...güzel kağıtları okurken onlarda zevk alıyorlardır ve hakedilen puanı mutlu bi şekilde veriyorlardır...peki diyeceksiniz ki neden bizi ters köşe yaptılar..neden bukadar zor soruları sundular önümüze...ama şöyle bir gerçek var ki bi şekilde birileri elenmeli ve bu mesleği gerçekten hakedenlerin elinde olmalı herkes ruhsatı alıp muhasebeci olmasın ...olmasın ki hakedenlerin değeri yükselsin...ve bence bu sınav zor olduğu için puanlamada ona göre yapılacaktır doğruya yakın cevapları olanlar geçeceklerdir...hepimiz sınav açıklanınca yorumlarımızı yazacağız buraya ve ozaman aslında bukadar karamsar olmamızın sınav sonrası psikolojimizle alakalı olduğunu göreceğiz...gerçekten çalıştığınıza inanıyorsanız ve cevaplarınız sizi tatmin ediyorsa zaten geçeceksiniz...geçeceğiz ve geleceğin mali müşaviri olacağız...çünkü herzaman hakeden kazanır...karamsar olmak yok sadece sabır ve beklemek var...sonuç olumsuz olsada eninde sonunda o belge bizim olucak ...

Kesinlikle saymayınca çok daha çabuk geçiyor.29 marttan bugüne dönüp arkama bile bakmadım.Bugün ise 22 gün kalmış 60 günün tamamlanmasına 38 gün nasıl geçti anlamadım vallahi.Bir nefeste geçmiş gitmiş gibi:)

star ' Alıntı:
Kesinlikle saymayınca çok daha çabuk geçiyor.29 marttan bugüne dönüp arkama bile bakmadım.Bugün ise 22 gün kalmış 60 günün tamamlanmasına 38 gün nasıl geçti anlamadım vallahi.Bir nefeste geçmiş gitmiş gibi:)
bencede. ;)

arkadaşlar nerelerdesiniz siz ya (yst - star)
denetim grubu

serengeti ' Alıntı:
arkadaşlar nerelerdesiniz siz ya (yst - star)
denetim grubu

burdayız. ama işlerin yoğunluğundan çok fazla katılamıyoruz. malesef.

Hepimiz burdayız serengeti.20 gün sonra güzel haberleri hepbirlikte alacağız merak etme:)

arkadaşlar biz bu işi hallederiz, hiç sıkılıp üzülmeyelim ;)

::) inşallah

herkes sessiz bir bekleyiş içinde ::) :)

şartlar genelde çok normal olmuyor ama inşallah bu sefer sabrımız zorlanmaz....

her duruma hazırlıklı olmak lazım.... :)bu sefer aynı heyecanı forumda da göremiyorum zaten.

askerliğimi hatırladım
terhis gününü sayar gibi

Benim ilk bekleyişim .Kasım ayındaki heyecanı forumda okudum.
Son hafta forum tekrar heyacanına ulaşır herhalde...

balance ' Alıntı:
her duruma hazırlıklı olmak lazım.... :)bu sefer aynı heyecanı forumda da göremiyorum zaten.

Yazmıyordum uzun süredir,Balance çık aradan senin geçtiğini ben çok iyi biliyorum:)

sevgili dostum kadriko iyi dileklerinin için çok sağol.Umarım en kısa zamanda allah hepimizi sevindirir.

Umarım sonuçlar herkesin gönlüne göre olur.

geçen sefer 72.günde açıkladılar, kanunen 60 gün içinde, bi aksilik olmazsa
1 gün marttan +30 gün nisan +29 mayıstan dersek önümüzdeki değil ondan sonraki perşembe açıklamaları gerekiyor ,16 gün sonra