personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

beyaz arkadaşım özele sitenin adresini atarmısın

bence o sitede biraz hareket yaratmak istemişler.E buda çok güzel bir araç bunun için.Ben aslı olduğuna inanmıyorum

yanlış anlaşılmalara olanak vermemek için yazdıgım şeyi daha açık yazıyorum :)

alomaliyenin sitesindeki bu forumu yeterlilik sınavlarına girmeye başladıgımdan beri, 2 sınavdır takip ediyorum. daha önceki sınavların son gunlerinde az önce yazıldıgı gibi bazı sitelerde asılsız haberler çıkıp biz sınava giren arkadaşlara boşuna üzüntü verip kafamızı karıştırmıştır. oysa bu sitede bu tarz asılsız haber ve bilgilere rastlamadım. o yüzden doğru haberin tek kaynagı benim için alomaliyenin forum sayfasıdır. (Saygılarımla ...)

şimdi YORUMLU ...

açıklansada bi görsek sonucu
en azından kaldığımız derslere çalışmaya başlardık ooooooooooooofffffffffooooooooffffffffffffffffffff

açıklanacağını düşünürsek.. arkadaşlardan birisi İstanbul Muhasebeciler odasını ararsa sonuçlar onlara gelmiştir.

Umarım en kısa sürede açıklanır, eğer konu ile ilgili bir duyum alırsam sizlerle paylaşırım.

Ogün Güneş ' Alıntı:
Umarım en kısa sürede açıklanır, eğer konu ile ilgili bir duyum alırsam sizlerle paylaşırım.

:)

Bizde sizi anmıştık

Duyumlar geldi özel mesaj yolu ile iş yoğunluğundan pek vakit ayıramıyorum.

Ogün Hocam bir önceki sınav, kasım 2007 sınav sonuclarının açıklanmasına yakın , yanlış hatırlamıyosam "sonuçlar odalara gönderildi, nerden öğrendiğimi sormayın" diye bir mesajınız vardı. bu mesajınız sonrası 12 gun sonra sonuclar açıklanmıştı. şimdi buna istinaden, vereceginiz bilgiler asparagasmıdır, bizlere şaka amaçlımıdır, yanlış kaynaktanmıdır. forumundaki bilgi paylaşımının kalitesi açısından bir açıklama rica ediyorum. Saygılar.

sınav sonuçları haziranın ancak 10'nuna doğru açıklanır diye düşünüyorum. stres yapmaya gerek yok...

deffo ' Alıntı:
sınav sonuçları haziranın ancak 10'nuna doğru açıklanır diye düşünüyorum. stres yapmaya gerek yok...

Kalmaz o zamana itirazlar var itiraz sonuçları var en geç 2 haziran

HAKLISIN AKİN94. O ZAMAN BUNLARIN EN GEÇ 2 HAZİRANDA AÇIKLAMALARI LAZIM. HEMDE EN GEÇ....

ben zaten başından beri aynı kanıdayım... ve diğer sınava kalan süreyi baz alarak bu fikrimi sizle de paylaştım...önümüzdeki hafta açıklanır bu sınav...arkadaşlar süreci uzatıp bize işkence çektirme lüksleri yok bu sefer :D öfffff her sabah umutla uyanıp beklemek asker gibi şafak saymak sabır çekmek bitsin artık bu çile diye dua etmekten kendi sağlımı unuttum :( bugün 53. gün memleketimin plakası ;) son 7 gün .......artık duyu organlarım durdu görmüyorum ...duymuyorum....hissetmiyorum ne oluyor bana kimim ben neyimmmmm ??? ::) :o :-X biri bu sınavı açıklasın yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

tesmeri aradım.60 günlük süresi var süreyi bekleyin dediler :)

ya şu asparagas haberin kaynağını bana da biri özelden yazsınnnnnnnnnn....okumak istiyorum :-[ uyduruk da olsa umut etmek anlık mutlu olmak istiyorummmmmmmm bana biri özelden yazsın o siteyi

Banada Atın Bari Arkadaşlar ;D