personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Şimdiden heyecana gerek yok arkdaşlar 1 hafta boşuna stres yapmayalım kendimize.Bence en erken haftaya cuma en geç 6 haziran cumaya kadar açıklanacak bu sınav.önümüzdeki haftayı en rahat haftamız olarak değerlendirelim.Ders çalışmak yok, siteye bakıp açıklandımı acaba streside yok çünkü öyle bir olasılık yok ;D​

Buarada busefer zaman neçabuk geçti yaa.Geriye dönüp gün saymayınca süper oluyormuş.Sanki daha geçen hafta sınava girmiş gibiyim:)

zaten iki haftada açıklamazlarsa hiç açıklamasınlar geçen arkadaşın dediği gibi sınav günü açıklasınlar

Tesmeri telefon bombardımanına tutmanın zamanı geldimiki acaba arkadaşlar? ;D

bu telefonla bildirimi sınavlar açıklanmadan mı yapıyorlar bilgi verirseniz sevinirim

evet sınav sonuçlar internette açıklanmadan önce bazı şehirlerdeki odalar başarılı olanları yani ruhsat almaya hak kazananları arayıp tebrik ediyorlar.

o halde sınav sonuçları açıklanmadan odalara daha önce listeleri gidiyor yani telefon yoksa umut ta yoktur demektir

aokten ' Alıntı:
mevsim bahar olunca
tesmer sonucu açıklayınca
birgün önce oda cepten arayınca
yaşamak ne güzel

;D ;D ;D

iremsezin ' Alıntı:
Ankara odası da arıyor mu acaba? :)

arayan odalar içerisinden en önce İzmir arar. en son Ankara. Son iki sınavda edindigim izlenim bu. tesadüf olabilir.

işkence henüz başlamadı haftaya cumadan sonra muhtemelen paronayak oluruz
artık her telefon her çalışında acabalarla geçecek hele bide çalan telefona yetişemediğinizde düşünemiyorum bile

bana kalırsa birçoğumuz iyi sonuçlar alacak. çünkü mart sınavında görüldü. analiz, maliyet ve vergideki yığılmaları....bana kalırsa bu derslerden çoğu arkadaşımız geçecek. ama temmuz sınavı denetim, hukuk gibi derslerin zor olacağını düşünüyorum.

deffo ' Alıntı:
bana kalırsa birçoğumuz iyi sonuçlar alacak. çünkü mart sınavında görüldü. analiz, maliyet ve vergideki yığılmaları....bana kalırsa bu derslerden çoğu arkadaşımız geçecek. ama temmuz sınavı denetim, hukuk gibi derslerin zor olacağını düşünüyorum.

Allah mı konuşturuyor seni kardeşim ,konuş konuş ağzın dert görmesin

deffo ' Alıntı:

Tuttuğun Altın Olsun Kardeşim Süpersin Ya

ya aslında benim içimdeki bitürlü objektif olamayan yanım da sınav tarihinden bu güne kadar hep sonuçların sınavın zorlığuyla paralel gelebileceğini söylüyordu bi çok insanın süeprizlerle karşılaşıp geçeceğini söylüyordu....ama zaman yaklaştıkça sanırım içimdeki poliana öldü ve objektif olmaya başladı ??? :-X :-\ :'( adamlar stajı 3 yıl yapıyor sınavları ters köşe yapıyor bu mesleğe adam kazandırmak olsaydı niyetleri çıkmış soruları döşerlerdi önümüze ::) bas bas bağırdılar resmen hazıra konmayın araştırın yelpazeniz geniş olsun bundan sonra heryerden soru gelebilir....biz sizi mali müşavirin yanında iyi bir vergi dairesi elemanı yapmak istiyoruz ...ceza cetveli ni hesapla ...yoklamayı iyi belle belki yoklamaya yetkili memurların arasına mali müşavirleri de ekleriz:P..yada işsiz kalırsan matematik dersi de verebilirsin üç bilinmeyenli denklem üzerinde master yap:Psen herşeyi anlamalısın bak sana bi bilanço veriyorum tutmuyor eşitliğin tutmadığını görmelisin...sana devir hızlarını soruyorum ama sana sadcece bilanço bilglerini veriyorum gelirtablosu bilgilerine ihtiyaç olduğunu bana söylemelisin ....sınavda 20 dakika beklettikten sonra iptal ettiğimizi söyleyecez size ve aslında ek süre vermeyeceğiz bakalım ne kadar serisin ...bakalım ne kadar soğuk kanlısın heyecan yapmadan kalan sürede ne alabilirsin ?????? kişilik testi kadar kolay seri olabiliyor musun :P sen aslında bir mali müşavir değil spider man olacaksın :P olağanüstü güçlerin olmalı yada okadar hukuk dersini gereksiz yere ezberletiyorlar ki bize spider man ın size uyarlanmış ismi de haşerat ül adem diyecekler:P dendi ki bize: hadi bakalım haşeratül ademler tırmanın iyi olan kazansın ;D ;D ;D

beyazzafer ' Alıntı:
sizi bilmem ben ne süper man oldum nede ninja ama şunu iyi biliyorum mali müşavir olmadan sıyırdım kafayı dengesizleştim bakışlarım aptallaştı bana bişeyler oluyor artık offf offf

Süperman Değil Spider Man O Zafer ;D

bende bi özeleştiri yapayım 3 sınava girdim birinde 7de 6 verdim ki 7 de 7 bekliyordum o basit kademeliyi yapamadım 35 aldım daha sonrakinde 8/10 u hangi akla hizmetse %40 yaptım ve 25 aldım bu sınavda ise muhtelen 40 60 barajına takılırım yani bütün hata bende artık aptallığıma doymayayım. not birde belgeye acil ihtiyacım olmasına rağmen

4 soru olduğunu varsayarsak

heryeri çalışıp ezberleyip sorular ın hepsini ,bir iki madde kaçırmak suretiyle ,yapanlar
3 soru yapıp yırttık diyip notları ihtiyacı olana veririz diye bi köşeye sallayanlar
2 soru çalıştığı yerden çıkanlar,diğer sorulardanda çeyrek yapıp 50 yi garantiye alanlar
1 soru çalıştığı yerden çıkıp diğer sorunun yarısı,diğer iki soruyu sallayıp kaldık ama belki komisyon güzellik yapar diye sonucu bekleyenler,
belli yerleri çalışıp çalıştığı yerden hiç soru çıkmayıp,soru kağıdına ve tüm insanlara küsüp dibe vuranlar,

mesleğe kazandırdıkları ruh hali,