personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaslar bu ülkede zaten işini legal olarak yapanlara prim tanınmıyor illegal olacaksınkı değeri bilinsin hükümet bile af gibi saçma sapan kanunlarla ödemesini yapanı değil ödeme yapmayanı kolluyor

dede 66 ' Alıntı:
arkadaslar bu ülkede zaten işini legal olarak yapanlara prim tanınmıyor illegal olacaksınkı değeri bilinsin hükümet bile af gibi saçma sapan kanunlarla ödemesini yapanı değil ödeme yapmayanı kolluyor

Kesinlikle Öyle Fakat Diğerlerinden Farklı Olarak Bazı Şeyleri Değiştirmemiz Gerekiyor En Azından Bizim Jenarasyon Olarak Bir Vizyonumuz Olmalı

SIYIRMAK ÜZERESİNİZ

Yorumlarınızı okuyorum.Bazılarınız inanılmaz stratejiler geliştirmiş.Her olgu her delil kullanılarak sınav tarihi ne zaman veya sonuçları nasıl olur diye çok ilginç yorumlar yapmışsınız.Gülerek okudum.Şunuda söyleyeyim bazı arkadaşlar gerçekten kafayı sıyırmış durumda. Allah onlara sabır ve şifa versin.Allah hepinizin yüzünü iki cihanda güldürsün.

Ynt: SIYIRMAK ÜZERESİNİZ

Tarık_Cafer ' Alıntı:
Yorumlarınızı okuyorum.Bazılarınız inanılmaz stratejiler geliştirmiş.Her olgu her delil kullanılarak sınav tarihi ne zaman veya sonuçları nasıl olur diye çok ilginç yorumlar yapmışsınız.Gülerek okudum.Şunuda söyleyeyim bazı arkadaşlar gerçekten kafayı sıyırmış durumda. Allah onlara sabır ve şifa versin.Allah hepinizin yüzünü iki cihanda güldürsün.

;D

birde benim gibiler var.
Bunalımdayımmmm...
yazılanları okudukça da artıyor,içim daralıyor yazmayım yazmayım dedim ama duramadım belki iyi gelir....

napalım kardeşşş ?????? ben bende değilim meçhullerdeyim :P 8) :o 30 mayıs mı 2 haziran mı 6 haziran mı ????? temmuza kaç ders kalacak????????? vergi kanun istiyor eksik yaptım ne olacak ???? biriii beni durdursun yahuuuuuuuuuuuuu :-\ ??? ??? ??? ??? ???

Zeynep seni kurtarmak zor olacak gerçekten ;D ;D

ugur_35 ' Alıntı:
dede 66 ' Alıntı:

Kesinlikle Öyle Fakat Diğerlerinden Farklı Olarak Bazı Şeyleri Değiştirmemiz Gerekiyor En Azından Bizim Jenarasyon Olarak Bir Vizyonumuz Olmalı

bu ülkede altta kalanın canı çıkar arkadaşlar o kadar,
değişimmi yaklaşık 20-30 sene topluma psikolojik ve sosyolojik eğitim ,güzel ahlak,erdemler,estetik anlayışı,birlikte yaşayabilme,başkasını düşünme ,eşitlik,adalet ....vs vs vs eğitimlerinden sonra belki bir adım yol alabilmek mümkün ,başka türlü imkansız.
eğitim şart ama oda yalan bu ülkede be kardeşim...

beyazzafer ' Alıntı:
ugur_35 ' Alıntı:
beyazzafer ' Alıntı:
sizi bilmem ben ne süper man oldum nede ninja ama şunu iyi biliyorum mali müşavir olmadan sıyırdım kafayı dengesizleştim bakışlarım aptallaştı bana bişeyler oluyor artık offf offf

Süperman Değil Spider Man O Zafer ;D
benim kültür seviyem biraz düşük arkadaşımya kusura bakma. ben hayatımda sinemayada hiç gitmedim ;)

Estağfurullah Ne Haddimize

bende dört gözle bekliyorum sınav sonucunu..

4.sınav hakkımdı.denetim ve vergi kalanlar..

sanırım bu sınavlada benimle kalmaya devam edecekler...

feratin ' Alıntı:
İyi güzel şimdi sonuçlar için heyacan yapıp meraklanıyoruz acaba ruhsatı aldıktan sonra neler bekliyor bizleri :((( inşallah lanet olsun demeyiz.Alan arkadaşlar ne yapıyor şimdi biraz anlatsınlar da az çok bilelim nasıl gidiyor muş ruhsatlı yaşam ;D ;D ;D

Allah Allah Erin hala cevap vermedi

umutburcak ' Alıntı:
feratin ' Alıntı:
İyi güzel şimdi sonuçlar için heyacan yapıp meraklanıyoruz acaba ruhsatı aldıktan sonra neler bekliyor bizleri :((( inşallah lanet olsun demeyiz.Alan arkadaşlar ne yapıyor şimdi biraz anlatsınlar da az çok bilelim nasıl gidiyor muş ruhsatlı yaşam ;D ;D ;D

Allah Allah Erin hala cevap vermedi

Erin Smmm lerin sayfasında dır ara sıra bakıyor buraya nostalji olsun diye yazıyor bazen

sınav yapmayın demiyoruz ama biraz seffaflık lütfen yani insanları germeyin madem 5 hak verdiniz bir senede yapın insanların zamanını çalmayın çoğumuz üniversite okudu vede haftada 5-10 dersi verdi bunlarımı veremeyeceğiz hem o sınavlarda 1 hafta 10 günde okunabiliyordu. adam sıyırmış diyeceksiniz ama yazıncca iyi oluyor pozitif enerji

;D ;D üzülme sıyıranlar çok. :D

neyse kdv ler i bitirdik artık haftaya ba bs leri de bitirirsek en azından sınav sonucu işlerimizi etkilemez herkese iyi akşamlar

bu arada ymm lerin sonuçları açıklanmış

Sayfa 100 olmuş benimde tuzum bulunsun yüzüncü sayfada ......

yüüncü sayfaya bende yazmak istedim ;D