personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Maşaallahımız var sayfalar su gibi akıyor, zamanda öyle çok düşünmeyelim yeter...
nihayetinde açıklanacak sabır... Forum heyecan yapıyor bende de ... uzakta kalamıyorum en iyisi uzaktan takip :) hayırlı akşamlar herkese...

YST ' Alıntı:
Mesai bitti. 1-2 saat sonra evde devam ederim artık.

Bakarsın akşam bir sürpriz ile karşılaşırız. :D

Şimdilik İyi Akşamlar O Zaman

Herkese iyi akşamlarrr :D

bugün de bitii bakalım yarın ilk kim günaydın diyecek??

Anlaşılan yarın katılım daha da çok olacağa benziyor...
İyi akşamlar arkadaşlar...

Bende Çıktım Hepinize İyi Akşamlar Yarın Görüşmek Üzere

olumlu düşünün....olumlu olsun...

HERKESE İYİ GÜNLER.. SEVGİLİ ARKADAŞLAR, BEN BUGUN TESMERİ ARADIM SINAV SONUCU İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İÇİN. BANA SINAV SONUCUNUN NE ZAMAN AÇIKLANACAĞINA DAİR BİR BİLGİNİN ELLERİNE ULAŞMADIĞI, AMA BU HAFTASONUNA KADAR AÇIKLANABİLECEĞİNİ SÖYLEDİLER.. ŞİMDİ SORUYORUM SİZE T.C. SINIRLARI İÇERİSİNDE 2 AY VE DAHA UZUN SÜREDE AÇIKLANAN KAÇ SINAV VAR?? 2 GÜN BOYUNCA TÜM GÜN DEVAM EDEN KAÇ SINAV VAR?? BENİM SADECE BİR DERSİM VAR VE BUNUN SONUCUNU 2 AY GEÇTİKTEN SONRA ÖĞRENEBİLECEĞİM, BUNDAN BÜYÜK Bİ SAÇMALIK MI VAR??? BU 2 AYLIK SÜRE İÇERİSİNDE BİZİM İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ PSİKOLOJİK DURUMU HİÇ Mİ DÜŞÜNDÜKLERİ YOK?? BU GİDİŞLE PSİKOLOJİK DESTEK ALACAĞIM... :'(

selmaca ' Alıntı:
Metehan02 ' Alıntı:
HERKESE İYİ GÜNLER.. SEVGİLİ ARKADAŞLAR, BEN BUGUN TESMERİ ARADIM SINAV SONUCU İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İÇİN. BANA SINAV SONUCUNUN NE ZAMAN AÇIKLANACAĞINA DAİR BİR BİLGİNİN ELLERİNE ULAŞMADIĞI, AMA BU HAFTASONUNA KADAR AÇIKLANABİLECEĞİNİ SÖYLEDİLER.. ŞİMDİ SORUYORUM SİZE T.C. SINIRLARI İÇERİSİNDE 2 AY VE DAHA UZUN SÜREDE AÇIKLANAN KAÇ SINAV VAR?? 2 GÜN BOYUNCA TÜM GÜN DEVAM EDEN KAÇ SINAV VAR?? BENİM SADECE BİR DERSİM VAR VE BUNUN SONUCUNU 2 AY GEÇTİKTEN SONRA ÖĞRENEBİLECEĞİM, BUNDAN BÜYÜK Bİ SAÇMALIK MI VAR??? BU 2 AYLIK SÜRE İÇERİSİNDE BİZİM İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ PSİKOLOJİK DURUMU HİÇ Mİ DÜŞÜNDÜKLERİ YOK?? BU GİDİŞLE PSİKOLOJİK DESTEK ALACAĞIM... :'(
hangi ders?

HANGİ DERS ARKADAŞIM

ŞU SINAV SORULARINI HAZIRLAYAN KOMİSYON ÜYELERİ KİMLER ÇOK MERAK EDİYORUM.. SORULARI HANGİ KRİTERLERE GÖRE HAZIRLIYORLAR ACABA?? CEVAPLARI NEYE GÖRE DEĞERLENDİRİYORLAR ANLAMIŞ DEĞİLİM.. BEN GİRMEDİM AMA MART DÖNEMİ ANALİZ SORULARINI GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜM.. KOSKOCA 7 TANE SINAV KOMİSYON ÜYESİ, Kİ BUNLAR KENDİ ALANLARINDA UZMAN KİŞİLER, NASIL OLURDA 3 AY DA 5 SORU HAZIRLAYAMAMIŞLAR?? SORULAR YANLIŞ, HAZIRLADIKLARI MALİ TABLOLAR YANLIŞ, SORU KAĞIDI VARSA KONTROL EDİN BİLANÇODA AKTİF VE PASİF EŞİT DEĞİL.. BENİM GİRDİĞİM DÖNEMDE VERGİ MEVZUATINDA 3 SORU SORULDU BEN BU ÜÇ SORUYU DA TAM YAPTIĞIMA İNANIYORUM.. 80 VE ÜZERİ Bİ NOT BEKLERKEN 52 ALDIM.. DENETİM SINAVIM ÇOK İYİ GEÇMEMİŞTİ.. 50 CİVARI Bİ NOT BEKLERKEN 74 ALDIM.. AYNI SINAVA GİREN ARKADAŞIM DENETİMDEN 4 SORUNUN 3NÜ CEVAPLAMIŞ VE 80 PUAN ALMIŞ.. BU NASIL BİR SİSTEM ANLAMADIM.. ANLAYAN VARSA BANA DA AÇIKLASIN???

çok iyisin tşk ederim.. gerçekten de beni ümitlendirdin.. umarım öyledir.. söz kazanırsam ilk sana haber edeceğim.. bak benim mail adresim [email protected] bu aynı zamanda msn adresim.. burda bulamazsam bile sana illaki haber edeceğim..:)

benim de tam tersi 2. sorum tam.ilk sorumun a şıkkı tam gelir tablosunda bir kalem eksiğim var....

balance,
inşallah birlikte şu maliyet zulmundan kurtuluruz.. sınava giren ve girecek olan herkesin allah yarımcısı olsun.. çok yıprandım artık, bunaldım bu sınavlardan.. iki de bi tesmerden bakıyorum açıklandı mı acaba diye :(

Metehan02 ' Alıntı:
balance,
inşallah birlikte şu maliyet zulmundan kurtuluruz.. sınava giren ve girecek olan herkesin allah yarımcısı olsun.. çok yıprandım artık, bunaldım bu sınavlardan.. iki de bi tesmerden bakıyorum açıklandı mı acaba diye :(

inşallah arkadaşım....

selmaca,
sen bu maliyet ile ilgili değerlendirmeyi neye göre yaptın???

arkadaşlar siz böyle söyleyince içim kararıyor mutlaka mantıklı bır açıklamaları vardır diye düşünüyorum yoksa işimiz şansa kaldı

ıyı bekleyen kotu kotu bekleyen ıyı alıyor nasıl bır saçmalıktı bu ya
70 bekleyen bırının en kötu ıhtımalle 60 alması lazım
neye kıme ınanacağımı şaşırdım artık ya kac kışı okuyor bu sınav kağıtlarını ??
bır de soruların puanları sınav yonetmelığıne gore belırtılmış olmasıerekmıyor mu derslerden soğudum yahuu
maliyette yurdakul çaldağa çalışıyorum ancak konu anlatımlı kıtap önerebılecek bı arkadaş çıkarsa çok sevınırım
kabus gibi olduk artık bu süreç 60 gunden önce açıklamazlar gıbi geliyor bana 60 gunu gecerse telefona boğarım o tesmeri yeter artık yaaa ne bu

altı üstü mali müşavir olucaz yanii 3 kuruş para kazanıcaz diye düştüğümüz durumlara bakın yaaa
resmen rezalet sefil ettiler bizi

yani bu durumda mali müşvirliğin avukatlardan daha kazançlı bir meslek olması lazım

bi arkadaş vardı 1 yıl staj yaptı ve avukat buro açacak bana acıyor keşke avukat olsaydım ya hayret bişey...