personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

komisyon üyeleri kağıt okumaz bence de ,15 yıl çalışsam ben okurmuyum bilmem

Sınav Komisyonu 7 üyeden oluşur. Üyelerin 2'si Maliye ve Gümrük Bakanlığını temsil eder. Diğer 3 üye Yüksek Öğretim Kurulunca teklif edilecek 5 aday arasından diğer 2 üye ise Birlikçe teklif edilecek 4 üye arasından Maliye ve Gümrük Bakanı tarafından seçilir.

Sınav komisyon üyeliklerine aday gösterileceklerin; hukuk, iktisat, maliye, muhasebe, işletme, bankacılık, idarî bilimler dallarından lisans veya lisansüstü seviyesinde mezun olmaları ve bu konularda onbeş yıl çalışmış veya bu kadar süre öğretim üyeliği veya görevliliği yapmış bulunmaları şarttır.

arkadaşlar komisyon hocalarının asistanların psikolojik durumları ve olaya bakış açıları sizce ne olur yani hepsi universitede gorevlı ınsanlar oluyorlar e bunlar zaten unıversıtedekı sınav sonuçlarını da okuyorlar demekkı o yuzden bızım sınavları okumaları bu kadar uzun suruyor ;Dyaaaa asıstanlar bazen hocalarından daha gıcık oluyor ama yaaa :'(

pekı bunlar hangı unıversıtelerdeler? bılen var mı

icinar ' Alıntı:
karapara burdayım bende....Umarım çalışmamızın karşılığını alırız.

alıcaz arkadaşım alıcaz sende bende göreceğiz İnşallah..

sınavda 4 soru varsa 2 sini tam yapıp diğer sorudan yarım yapan geçer
3 soru varsa 2 sini tam yapan geçer bence ,bişeyler yazdım diyen zor geçer

şimdi insanların yaşı ve makamı bazıları için öenli değil.. hep adaletli dir. bazıları ise tam bir makam mevkii ve apolet manyağı olanlardır ki onlar zaten ilk fırsatta ellerinden geleni yaparlar.. tabi onların sonuda belli.. onlardan daha gıcık biri tarafından imha edilirler..:D

ben de asistanlardan ankaradakı unıversıtelerden olanlar da olabılır dıye dusunuyorum ordakı unıversıtelerden mezun olan arkadaşlar varsa rıca etsem asıstanlar ve hocalar hakkında bılgı verseler ne durumlara düştük ya :'(

vaybe türkiyedeki 10.000 meslek mensubu adayı 353.000 kere tıklamış.. tüm meslek odaları arasında (ito dahil) açık ara öndedir..

re re re ra ra ra tesmer tesmer çok yaşa.. ;D

kişisel katkımın bu rakamda payı oldukça yüksek. ;D
bugün odayı aradım.Sonuçlarla ilgili bilgi geldimi diye..
Cevap:internetden bak ???

haydi tesmer haydi tesmer haydi.... tam zamanı tam zamanı şimdi...

hocalar ankara siyasaldan duyduğum kadarı ile bide marmara kökenli sanırım çünkü b.evler kampüs yıkılacakmış söylentisi olduğunda aa istanbul ün. ya beyazıt yada avcılar kampüsü olsa bari anca kaldırır dedim malesef dediler hocalar marmarada olcak diye diretiyorlarmış nedeni ise marmara üniversitesi vakfına yapılan bu sınavlar için bayağı bir para ödeniyormuş bilginize.

odalardaki klasik cevaplar belli.. siteye bak, sitede gerekli açıklama var, bir kaç gün içinde sitede açıklanacak... ;D

icinar ' Alıntı:
ne diyorsun Erin hanım :)Marmara varsa yandıkkk karapara

marmara üniversitesitei varsa gerçekten yandık arakaşım ki hemde nasıl aydın çırası gibi...