Teşekkür ederim.zlmnl ' Alıntı:Linde ' Alıntı:Arkadaşlar ;
Hukuk 'tan sadece geçmiş yıl sorularına çalışmam yeterli mi acaba ?
Genelde çıkmış sorulardan çıkıyor. ben sadece çıkmış sorulara çalışıp 50 almıştım.
Linde ' Alıntı:Arkadaşlar ;
EYUPPPP ' Alıntı:Linde ' Alıntı:Arkadaşlar ;
Hukuk notları kısa özet halinde var isteyen arkadaşlara gönderebilirim.
Ama çıkmış sorular zaten yeterli ....
smmm44 ' Alıntı:arkadaşlar süre zaten azalıyor.komisyon hocalarının kitaplarını araştırmak yerine ders çalışalım.
nihatmeral ' Alıntı:tüm adaylara başarılar,
üzücü bir durum ki; bu iş ezbere ve genelde çıkmış sorulardan ders çalışılmış, aynısı çıkmayınca kalınmış...
üzüldüm açıkçası smmm sınavının ezber sistemine dönüştürülmesi ve dahası, tamamen rant kapısı edilmiş olmasına.
bakın yarın smmm belgenizle ortanın üstü bir firmaya işe başlarsanız ve mali analizleride çıkmış sorulardan! yapmaya çalışırsanız o işten ne kadar başarılı olursunuz?
mali analizde başarılı olmak için yapmanız gereken; teknikleri bilmek, ortaya çıkan tablonun çıkış nedenini birden çok alanda aramaktır. ve bu konuda bence bol yorum okunmalı ki olaya bakış açımız gelişsin.
yani tabloyu iyidir kötüdür diye yorumlamamak, birçok açıdan sebep sonuç ilişkisini ihtimaller dahilinde ortaya koymaktır.
beyazzafer ' Alıntı:Kitap Duyurusu {YENİ}
Merkezimizce; Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına ve Yeminli Mali Müşavirlik Sınavlarına hazırlık amacıyla; TESMER tarafından hazırlanan "Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav Soru ve Cevapları" Kitabı'nın dokuzuncu "Yeminli Mali Müşavirlik Sınav Soru ve Cevapları" Kitabı'nın ikinci baskısı yapılmıştır.
Söz konusu kitapların üyelere satış fiyatı ise KDV dahil 50,00 YTL olup kitapları bağlı Odalarımızdan ve Kitapçılardan temin edebilirsiniz.
arkadaşlar sizce bu kitaba çalışmak faydalı olurmu malum tesmer 50 ytl ye satıyor kendi kaynakları