mavi81 ' Alıntı:odalarda yapılan sınav öncesi bilgilendirme toplantısına katılmak zorunlu mu?
sayın ayşemin ben ilk kez temmuz döneminde sınava girmiştim ve maliyet haricinde 6 dersten başarılı oldum temmuzda.2 gün boyunca sabahtan akşama kadar insanlıktan çıktım diyebilirim.Fakat bahsettiğin 1,5 saatin sınavda nasıl geçtiğini anlayamıyosun.Kasım döneminde maliyet muhasebesinden girdim ve çok ii hazırlanmama rağmen tam ters köşe oldum diyebilirim.Şimdi martta yine yeni süprizler tuzaklar bekliyorum.Herşeye hazırlıklı ol ve derin bir nefes al.Yanında mutlaka cetvel götür.Özelikle finansal muhasebe için.cevabını bilenler için demişssin süre çok uzun.Örneğin maliyet muhasebesinde ilk soruyu incelersen cevabı 3 tane dört işlem den oluşuyor.Orda önemli olan hangi kapasite oranını kullanacağına karar vermen.Bu da inan çok kısa sürmüyor.Çok kapsamlı ve dikkatli olmakta yarar olduğunu yine 1. sorudaki gizlenmiş şaşırtmaca imla hatasından anlyabilirsin.AYŞEMiN ' Alıntı:Mart 2008 de ilk defa sınava gireceğim. Tüm yorumlarınızı okudum içim açıldıÖzellikle kasım dönemi sorularındaki süprizleri okuduktan sonra ... YAzı ve şekille ilgili yazıyı okuyunca acaba yanımda cetvel gotursemde cetvellemı cızım yapsam dıyorum
Benim anlamadığım cozumu yarım saat surecek olan malıyet soruları, hukuk soruları en azından cevabını bılenler ıcın sonucta gordugum kadarı ıle cevaplar o kadar uzun degıl 1,5 saat gıbı bır sure verıyolar. Tum gun kampuste alıkoyuyorlar. Feci stres...
Herkese başarılar......
Öncelikle sana sınavında basarılar ve bol şans dilerim.balance ' Alıntı:sayın ayşemin ben ilk kez temmuz döneminde sınava girmiştim ve maliyet haricinde 6 dersten başarılı oldum temmuzda.2 gün boyunca sabahtan akşama kadar insanlıktan çıktım diyebilirim.Fakat bahsettiğin 1,5 saatin sınavda nasıl geçtiğini anlayamıyosun.Kasım döneminde maliyet muhasebesinden girdim ve çok ii hazırlanmama rağmen tam ters köşe oldum diyebilirim.Şimdi martta yine yeni süprizler tuzaklar bekliyorum.Herşeye hazırlıklı ol ve derin bir nefes al.Yanında mutlaka cetvel götür.Özelikle finansal muhasebe için.cevabını bilenler için demişssin süre çok uzun.Örneğin maliyet muhasebesinde ilk soruyu incelersen cevabı 3 tane dört işlem den oluşuyor.Orda önemli olan hangi kapasite oranını kullanacağına karar vermen.Bu da inan çok kısa sürmüyor.Çok kapsamlı ve dikkatli olmakta yarar olduğunu yine 1. sorudaki gizlenmiş şaşırtmaca imla hatasından anlyabilirsin.
AYŞEMiN ' Alıntı:Tavsiyelerin için teşekkur ederim.
Hukuktaki mantik su dur ; Hukukta kanun neyse o dur. Bence kelimesine yer yoktur , o nedenle yorum kabul etmez. Butun hukukçular boyle der