personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Maliyetten Sınav puanlaması nasılmış öğrenebilen varmı

birbucuk ' Alıntı:
hadi yaa doğru sorularıda mı iptal ettiler hangisi onlar.???

arkadaşım az zahmet edip birkaç sayfa ileriyi okursan görürsün epey tartışıldı bu konu ;)

okudum hocam ama net cevap göremedim

arkadaşlar tesmer le görüştüm maliyet puanlaması 40 - 60 şeklinde imiş hoca öyle demiş yani ben birinci soruyu yaptım ikinci soru yarım puan alırmıyım dedim hocanın takdiri bilemeyiz dediler eğer sonuca bakarsa başarı % 1 olur heralde

flash flash flash .... :o

arayan oldumu inşallah yanlıştır ama bayan bi saniye dedi kağıda filan baktı hoca not bırakmış 1 soru 40 2 . soru 60 dedi o an yıkıldım hayırlısı olur inşallah

uçmuş ya bunlar kim geçebilir Bence bu 1 nisan şakası

evet aradım şaka değil 40/60 mış puanlama

İçimde bu sınavı yapanlara karşı bir şeyler birikti,Ama bende kalsın.

:o zaten geçemeyiz diyodum, tescillendi!! geçmiş olsun arkadaşlar..

ama burda önemli olan ikinci soruyu kısmende olsa yapanlara puan verirlermi

1.Soruyu tam yapıp ikinci soruyu ikinci soruyu yarım yapmanın sonucu nedir

bende aynı durumdayım nasıl bi puanlama olur bilmiyorum

o zaman niye 1 soru sormuyorlar yazık günah % 95 gecemicek dersten yazık.bende 1 soru tamam 2.yaptım ama yanlış alakasız .sormasınlar ozaman 1.soruyu, 40-60 puanlamamı olur
2 sorunun sorulduğu yer puanlama 50-50 olamsı lazım 3.soru sorsa 40-30-30 dese tamam saçmalıktan başka bişey değil gün geçtikçe meslekten soğutmayı beceriyorlar hayırlısı....

Ben pu soruları hazırlayanların bu puanlamayı yapanların bu adamlara bu fırsatı verenlerin ve diğer bilumum bu olaylarda parmağı olanların hepsini seviyorum .........

ben daha çok.......

Peki geçen sınavda neden 1.soruyu normale göre yapanlar geçti.adamlar zorlanılan soruyamı puanı çok veriyorlar ya anlamadım.Deli olacam ya yani geçmemiz hocanın insafına kaldı desenize 2.soruyu 3 lüye göre çözmeyenler

bence tesmerden puan durumu için yazılı mail isteyin arkadaşlar. Öyle şey olurmu sen not durumunu kağıda yazma sonra kafana göre 30/70- 40/60-20/80 puanla olmaz öyle şey eskiden 40/60 ise orda soru değerleri yazıyordu sanırım en son 2007 martta 40/60 diye özellikle belirtilmişti. Eğer belirtmiyorsa 50/50 dir. Belirtmesi gerekir ki cevaplayan kişi getirisi yüksek olan soruyu daha detaylı ve itinalı çözmek isteyebilir bu da çok büyük ve önemli bir haktır.Bence siz bu sekreteryaya pek güvenmeyin yazılı mail yada faks çekin puanlama belirtilmemişse 50/50 olmalıdır. Kasımda bu konuyla ilgili hatırlarsınız cevap 50/50 diye gelmişti hatta inanamamıştık ilk soru çok basitti içerik olarak 2. soru ise hem karmaşık hemde çok detaylıydı 50/50 olmasına biz bile şaşırmıştık.