A
akin94k.t.m.l.
Ziyaretçi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Mail attım bakacağız
Mail attım bakacağız
YAZEE ' Alıntı:PUANLAMA
1. SORU 40 PUAN
2. SORU 60 PUNADIR.
BİLGİLERİZNİZİ RİCA EDERİZ.
Gül SAKMAK
Öğrenci İşleri Şefi
TESMER
Dikmen Cad. No:562 Dikmen/Ankara 06460
444 60 60 (312) 475 53 00 (pbx)
Fax: (312) 475 53 14 |
[email protected]
ALEX_06 ' Alıntı:Kuralların belli olmadığı, soru ve sınav sisteminin bir sınavdan öbür sınava değiştiği, hangi sorunun kaç puan oldugunun bilinmedigi bunu sorma hakkının bile olmadığı, destek yerine köstek, sevmek yerine ezmek, sevdirmek degil küstürmek için çalışılan başka bir meslek grubu varmıdır bu memlekette ? Siyasalda sınava giriyoruz, başımızda gözetmen olarak duran gürevli asistan arkadaşlar bile bizlere tavrı nasıl hiç farketmediniz mi? smmm yeterlilik sınavı nasıl sa ... yapsa ya onu bi avukata hakime savcıya doktora eczacıya vs vs. biz ehil olmadıkça biz "haklı olan" sesimizi yükseltmedikçe, menfaat peşinde koşup bugun yaşadıklarımızı yarın koltuk üstüne oturunca unutursak mesleğe kimin saygınlığı kalır.
Avukatın stajı zorunluydu kaldırıldı, ufacıcık bişeyde tek yürek olmasını bilen adalet çalışanlarına bakıp örnek alınması gereken ne çok şey var aslında. Keşke bizlerde yasal olarak haklarımızı arayabilen, toplumda saygı gören meslek mensupları olabilsek, keşke benim oda başkanlarım serbest muhasebeciliğin kaldırılması ile ilgili yasa için bas bas bağırdıgı kadar gelipte meslek mensubu adayın orda çektigi sıkıntılara az iki kelam etse. Böyle gelmiş böyle gider ağalar. Dayısı olan geçer. 40-60 değil 10-90 olsa yine geçer 2. soruyu ellemeden. Hepimiz adına çok üzgünüm. Sonumuz hayır olsun inşallah.