personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Offf şimdiden büyüdü gözümde ders çalışmak.

Tatil düşüncesi ile ders çalışmak gerçekten zor. ;D

arkadaşlar sıkmayın canınızı her şey olacağına varır. benim ilk girişimdi ve bazı arkadaşlarımızın dediği gibi doğruya puan veriyorsalar hepsinden geçerim. yok illaki noktası virgülüne derseler yandık. dediğiniz gibi derse çalışmak zor. beklemekte zor.sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr ;D >:(

arkadaşlar bence temmuzda vergi kolay
denetim zor olacak
bana öyle geliyor

bence artık kolay bişey yok en kolay denilen meslek dersi en zor oldu gördünüz

kasım sınavında gecikme nedeni ile tesmeri arayıpta insanlıktan istifa ettiğim bir anda ne 60 günü kardeşim siz maya tavimimi kullanıyorsunuz yoksa hicri takvim mi hesap ortada bugün 65 inci gün dediğimde.Siz sınav ertesinden başlayarak 1 sayıyorsunuz ama komisyon kendilerine teslim edildikten sonra 1 sayıyor dedi.hafta sonu teslim edilmiyor zaten dedi bi arkadaşın dediği gibi +7 yani.

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
kasım sınavında gecikme nedeni ile tesmeri arayıpta insanlıktan istifa ettiğim bir anda ne 60 günü kardeşim siz maya tavimimi kullanıyorsunuz yoksa hicri takvim mi hesap ortada bugün 65 inci gün dediğimde.Siz sınav ertesinden başlayarak 1 sayıyorsunuz ama komisyon kendilerine teslim edildikten sonra 1 sayıyor dedi.hafta sonu teslim edilmiyor zaten dedi bi arkadaşın dediği gibi +7 yani.

İşimiz var yaaa...Kimbilir ne zaman teslim edildi..Biz 60 rakamını gerçekten unutalım öyleyse >:(

arkdaşlar sınav 2 haziranda açıklanır ise temmuz sınavına kalan süre 1 ay 17 gün olucak...kasım sınavı şubatın 4 ünde pazartesi günü açıklanmıştı...ve mart sınavına kalan süre geç açıklanmasına rağmen 1 ay 25 gündü...bu sefer bi sonraki sınava çok az vakit kalıyor 60 günde açıklansa bile ...o yüzden geciktirmezler...bence bu ayın sonu en geç de haziranın ikisinde belli olur...önce ki sınav 72 günde değil sınav günü sayıldığı halde 69.günde açıklanmıştı...ders çalışmayın şimdiden (bence) çünkü bi çoğumuz zaten çalıştık ve biliyoruz sadece bi kez daha okuyacaz...yada ders çalışmak için değil hobi olarak okumaya başlayalım vergiyi :) neyse umarım herşey istediğimiz gibi olur eğer ruhsatı alamayacaksak da bari tek dersimiz kalsın ki rahat girelim temmuz sınavına....ben ençok şunu merak ediyorum bakalım ilk önce kim yazacak bu foruma (beni aradılar kazanmışım herkese başarılar) cümlesini :)))))) herkese Allah sabır versin hep sonlar hiç bitmeyecek gbi gelir insana .....

staskiran ' Alıntı:
Bu arada şaka maka temmuz sınavı da yaklaştı. Kesin şu dersten kalırım diyerek çalışmaya başlayan var mı?

var

vergiye başladım çalaışmaya :(

staskiran ' Alıntı:
Arkadaşlar bu arada İslam Çankaya'nın kitabının 4.baskısı çıkmış. Yani mayıs 2008 basım.
bilgilerinize,

teşekkürler ama çankaya yeterli değil bence ...

staja başlamada da, yeterlilikte de çankaya almadım

her iki sınavdan önce de kitabı inceledim ama güven uyandırmadı ::)

KASIM 24/25 sınav

kasımdan 5 gün
aralık 31 gün
ocak 31 gün
şubat 4 gün

sınav gününü saymasak bile toplamda 71 gün eder tespih misali çok saydımda ordan biliyorum.çentikleri hala takvimimde duruyor hatıra olarak. ;D

staskiran ' Alıntı:
hımm..
neyse şimdi moralleri bozmayalım di mi?
hemen kaynak paylaşımı falan, belki gerek kalmaz yahu :)

inşallah :)

1 haziran 2008 de posofluların (benim memleketim) seyranı var.inşallah o tarihte açıklanmış olur geçmiş te olurum ve bende rahat rahat halay çekerim.

Selam,
2008 SMMM yeterlilik ınavı ne zaman açıklanır bilen var mı ?

merhaba arkadaşlar, seyirci olmaktan çıkıp aranıza katılmak istedim. ve ilk sözüm arkadaşlar herkes istediğini alacak diye düşünüyorum ... 60 değil 75 günde açıklasınlar ama istediğimiz notları versinler diyorum ben.