personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Bir şey daha var : tesmer şefi komisyonun kimler olduğunu biliyor, tabiki o biliyorsa odada bilir...

arkadaşlar ben ksa bir süredir formu takip ediyorum dahil olmak istedim. ben odanın kursuna gittim bize kursta söylenen (hocaların istatiği) tüm kongre öncesinde ve sonrasındaki sınavlarda kolay soru sorarlar diyolardı. açıkçası heveslendirdiler bizi ama sınava girdiğimizde öyle olmadığını anladık onun için herkesin lafına itibar etmemek lazım

arkadaşlar.. her sınav öncesi aynı şeyler söyleniyo. bırakın kolayı zoru, mümkün olduğunca çalışın, bir kanun maddesini bir kere fazla okusanız kardır bu kadar kafa patlatacağınıza. artı kolay derken onun kıstası nedir? son 10 yılın sorularından birebir gelmesi ise geçin onu. Son 2 sınav artık bu adamların birşeyleri değiştirmek istediğini gösterdi bence. önceden staj başlatma sınavından bile daha kolaydı bu sınavlar (hep aynı sorular evirip çevirip sorulduğu için) ama artık öyle olmayacak bence. bunlar benim şahsi fikrim tabii ki kimsenin moralini bozmak istemem, umarım yanılıyorumdur. herkese kolay gelsin..

YETER-lilik ' Alıntı:
arkadaşlar.. her sınav öncesi aynı şeyler söyleniyo. bırakın kolayı zoru, mümkün olduğunca çalışın, bir kanun maddesini bir kere fazla okusanız kardır bu kadar kafa patlatacağınıza. artı kolay derken onun kıstası nedir? son 10 yılın sorularından birebir gelmesi ise geçin onu. Son 2 sınav artık bu adamların birşeyleri değiştirmek istediğini gösterdi bence. önceden staj başlatma sınavından bile daha kolaydı bu sınavlar (hep aynı sorular evirip çevirip sorulduğu için) ama artık öyle olmayacak bence. bunlar benim şahsi fikrim tabii ki kimsenin moralini bozmak istemem, umarım yanılıyorumdur. herkese kolay gelsin..

tamamen katılıyorum ...

bence efsanelerle avunup ümit etmek de gerekli :) ama bunu sınav sonrasına bırakmalı insan .çünkü lan olmuştur karamsar düşünsek de olumlu düşünsek de sonucu değiştiremeyeceğiz..onun içindir ki sonuç değişmeyecekse mutsuz olmanın içini karartmanın bi anlamı olmayacaktır...yaptığımız stres ve sıkıntı bizze kalacaktır..şu durmda pozitif olalım ve umut edelim belki iyi günlerine denk geliriz diye dua edelim yada yazdığımız yanlış cümleleri görmeyeceklerini düşünelim çünkü başka türlü zaman geçmiyor ki :'( :'( sınav açıklanınca zaten yapacağımız tek şey olumluysa sevinmek olumsuz sa bir gün üzülüp tekrar kanunlara ve hesap makinelerine sarılmak olacak...biz her olumsuzluğun arkasına sığınıp kader böyleymiş hayırlısı buymuş diye kendimizi ve çevremizdekileri kandırmayı çok iyi biliyoruz...bizim geleneğimiz kadercilik >:( o yüzden hiçbirimiz için dünyanın sonu olmayacak bu sınavın sonucu ..ve bugün olmazsa yarın muhakkak olacaktır..er yada geç hepimiz ruhsatımızı alıp meslek camiasında boy gösterecez ;D sonraki sınavların kolaylık derecesine gelince ben kasımdan sonra farkettim zaten sonraki sınavların nasıl olacağını artık kolay yok arkadaşlar en iyi olan kazanacak ....ama genelleme yapılır genel olarak herkes kötüyse aralarında ki iyiler muhakkak geçecektir...yani bence sonuçlar sınavın zorluğuyla paralel olarak yansıyacak..belkide ümitsiz olan biçoğumuz aslında kazanacak....birileri kazanlamalı arkadaşlar ve belki de o birileri bizizdir...son günlere girdik artık az kaldı tek rakkama inmeye hele bi ayın 30 u gelsin sonrası kolay herkese Allah sabır versin nediyim ...poliana polina poliana........ :) şimdilik elimizden gelen bu

öncelikle başka bir site linki vermen burada nekadar doğru bilemiyorum.sakıncası varsa, sanırım site yöneticileri buna müdehale edecektir. Ama ne okuduğunu yazarsan eğer, doğru ya da yanlış olduğu konusunda görüşümüzü söyleriz.

ne yazmışlarsa bize özetleseniz?

tufanari ' Alıntı:
ARKADAŞLAR TESMERDEN ALDIM BİLGİYİ KOMİSYON DEĞİŞMEMİŞ VE HER SINAVIN HOCASI AYRIYMIŞ
komisyonun değişip değişmediği konusunda aslında tesmere sormaya bile gerek yok bence.Ben komisyonun kesinlikle değiştiği kanısındayım.Temmuz, kasım ve mart sınavlarına girenler ya da çıkmış soruları inceleyenler bence temmuz ve öncesi ve temmuz sonrası olarak karşılaştırma yaparlarsa soru tarzlarının nekadar farklı olduğunu görecekler.Yani ben soruların zorlaştığından ziyade tarzının tamamen değiştiği kanısındayım.Ama sınava sadece çıkmış soruları baz alarak hazırlanmayan, konu seçmeden çalışan için soru tarzının çok fazla önemi olmadığını düşünüyorum.Ama çalışırken örneğin vergi hukukunda sadece çıkmış soru konularının ezberleyip, vergi hukukun büyük bir kısmını kenara atarsak başarı sadece şans meselesi olur bence.Ama vergi hukukuna hakim olan bir bütün olarak konu çıkarmadan hazırlanan birinin de başarılı olması kaçınılmazdır.Komisyon ister aynı olsun ister değişsin...

merhaba, benden analiz ve denetim ders notlarını isteyen arkadaşların mail adreslerine ders notlarını gönderdim.

arkadaşlar

yaz geldi, havalar güzel, belki komisyon temmuzda "kolay soralım" der, :) ne dersiniz? ;)

ahhh keşke öyle deserler .......kalan tüm dersleri verip,bu sınav kabusundan biran önce kurtulsak hepimiz:)

hafta sonu ve havalar güzel olunca kimse sınav veya sonuç konuşmuyor anlaşılan. bizim meslek hafta içi mesleği tabi ondan olabilir :)

blackmoney ' Alıntı:
merhaba, benden analiz ve denetim ders notlarını isteyen arkadaşların mail adreslerine ders notlarını gönderdim.

Arkadaşım,
analiz notlarını aldım. Çok teşekkürler, emeğine sağlık. çok zahmet oldu,
Tekrar teşekkür ederim.

Rüyalardan uyanalım arkadaşlar. Güya mart sınavıda kolay olacaktı. Hani nerde?

Bundan sonra hep böyle gider. Zor ve zorr :(

Arkadaşlar Benim için zor diye bişey yoktur, imkansız biraz zamanımı alır..

bi ara tesmer'in sitesi açılmadı
heyecan yaptım ama bi şey yokmuş

blackmoney ' Alıntı:
Arkadaşlar Benim için zor diye bişey yoktur, imkansız biraz zamanımı alır..

Sonuçlardan sonrada umarım bu söylediklerin geçerli olur arkadaşım ;)

10 günden sonra sayarız arkadaşlar :D