personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

önce sonuçlar açıklansaydıda sonra Temmuz sınavı için bilgilendirme yapsaydınız...Sayfayı açınca heyecanlandım.... :o

icinar ' Alıntı:
önce sonuçlar açıklansaydıda sonra Temmuz sınavı için bilgilendirme yapsaydınız...Sayfayı açınca heyecanlandım.... :o
evet ya ben de sayfayı ilk açtığımda ne olduğunu anlayana kadar anlık heyecan yaşadım boşuna... ;D

bana da sınav sonucu için cumayı beklemeyecekler gibi geliyor salı gibi olur inş...

Aranıyor sahibi ruhumun / tam yerine mi düştüm / direniyor faili tutkunun / kızmış ve küçülmüş / aranıyor sahibi ruhumun / tam yerine mi düştüm / direniyor / direniyor / direniyor / beni büyütün / ağlatmayın / sevginiz nerde / övündüğünüz / beni büyütün / ağlatmayın / sahte düşlerle / oyalamayın / bir yarım akıllı bir yarım deli / dört yanım akıllı bir yanım deli / herkes akıllı bir ben deli / bir ben deli........

Bu şarkıyı nedense daha çok sevmeye başladım....

Ruh halimden olsa gerek.... ???

staskiran sağol arkadaşım inşaallah aranırım
umarım sizde aranırsınız
bu arada benim aranmam lazım son hakkım

icinar ' Alıntı:
Aranıyor sahibi ruhumun / tam yerine mi düştüm / direniyor faili tutkunun / kızmış ve küçülmüş / aranıyor sahibi ruhumun / tam yerine mi düştüm / direniyor / direniyor / direniyor / beni büyütün / ağlatmayın / sevginiz nerde / övündüğünüz / beni büyütün / ağlatmayın / sahte düşlerle / oyalamayın / bir yarım akıllı bir yarım deli / dört yanım akıllı bir yanım deli / herkes akıllı bir ben deli / bir ben deli........

Bu şarkıyı nedense daha çok sevmeye başladım....

Ruh halimden olsa gerek.... ???
tam bunalım olmuşsun ya...Allah hepimize sabır versin gerçekten.....

Selam;
Beni hatırlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Ruhsattan sonra pek bi şey değişmiyor inanın sadece daha bi gururla mesleğinizi söylüyorsunuz stajer, aday meslek mensubu gibi ekleri söylemiyorsunuz. Kartınız oluyor kartınıza bi ruhsat no ve oda sicil no yazıyorsunuz.Güzel bir tabelanız oluyor her sabah altından geçerken gözünüz takılıyor ve o sınav sonuçları öncesi yaşadığınız günleri hatırlıyorsunuz ve kısa bir gülümseme ile yolunuza devam ediyorsunuz. Meslek aynı meslek iş aynı iş sıkıntı aynı sıkıntı yani anlayacağınız. Ayrıca stajer sorunları sık kullanılanlarda kayıtlı her sabah mutlaka güne başlarken çayımı içerken ilk iş burayı okuyorum sonra smmm sayfasına geçiyorum en son ismmmo ya bakıyorum sonra işime devam allah hepinizin yolunu açık etsin şimdi beni anlamıyacaksınız ama bu sıkıntılar bile insana zevk veriyor sonrasında. Yada sizi bilemem ben piskopata sarmış da olabilirim bu tesmer yüzünden.

icinar ' Alıntı:

Bende çok heyecanlandım. Biri bizimle dalga geçiyor sanırım >:( :-\

çalkantılı bir hafta olacağa benziyor..hadi hayırlısı.

herkese günaydın. bu hafta bizim için çok zor geçecek umarım hafta sonuna kadar açıklanır.

Umudum perşembe.... ???

Sizede Günaydın Sevgigül Hn.
Evet Artık Bu Hafta Açıklanır Büyük İhtimalle.
Hadi Hayırlısı

1. Süre gün olarak belli edilmişse başladığı gün hesaba katılmaz ve son günün tatil saatinde biter.

60 gün içinde açıklanması lazım dersek ve 30 martı dikkate almazsak perşembe bu iş biter gibi geliyor en geç cuma

sanırım daha çok bekliyeceğiz :) :P :-[

Bence Cuma Açıklanıcak, İlla Eziyet Çektirecekler Ya :(

bürokrasi başka bişey değil ,memur zihniyeti,illa son gün, yat yat yat son gün herşeyi toparla açıkla ,adamlar ymm ve abc sınavlarını bile 60.günde açıklıyo ki YMM sayısı SMMM ye göre ne kadar azdır..

son günlerde hiç geçmek bilmiyor yahu. kafayı sıyırcaz her dakika siteye bakıyorum bir haber var mı diye.

Sormayın Paranoyak Ettiler Bizi Sevgigül Hn. :(
Bi Ümitle Giriyoruz Sonuçlar Açıklanmıştır Diye Ama Nerde