aokten ' Alıntı:küre dedik küre geldi iyimi...teşekkürler arkadaş..
3 vakte kadar hepimiz yolcuyuz...
aokten ' Alıntı:küre dedik küre geldi iyimi...teşekkürler arkadaş..
3 vakte kadar hepimiz yolcuyuz...
;D ;Dferatin ' Alıntı:yahu hala burdamısınız bu saatten sonra hala açıklanacağına mı inanıyorsunuz.Dağıtın kafanızıı başka şeylere yarın tekrar stres.Sağlımızıda düşünün yemişim ruhsatını 8)
furki ' Alıntı:işiniz yokmu yaw, ben yetiştiremiyorum
sizin hıznıza yetişilmiyor... ;D
selmaca ' Alıntı:Ben Mart 2008'de sınava ilk defa girdim. Herkesin heyacanını paylaşıyorum. Ben en erken cuma açıklanmasını bekliyorum. Ama kimsenin sabrının kalmadığının farkındayım. İnşallah daha erken açıklanır ve emekler boşa gitmez.
aokten ' Alıntı:gönülden dileğim o tabi,,
anka kuşu marsta su yok diyecek ,
ama bizim kağıtlar gözükmüyor komisyon kapaklanmış üzerine
beyazzafer ' Alıntı:erkan kardeşim bilgimin kaynağının güvenilir olup olmadığını bilmiyorum ama bende umarım doğrudur diye ümitleniyorum. torpilli olduğunu zannetmem ama sadece dediğim gibi daha öncede yeminli mali müşavir yanında çalışıyor ve tanıdıkları olabilme ihtimali vardır kendisinin yoksada yeminlinin tanıdığı olabilir.
dede 66 ' Alıntı:şimdiden 200. sayfadan yer ayırtın yoksa karaborsa olacak (100. sayfayı hatırlatırım)
ZELIHA_BODRUM ' Alıntı:arkadaslar forumu güncelleme yapıyorum bakıyorum yeni mesajlar yazılmıs..bizi bu hale getirenler utansın ne diyelimm..beklemekten basıma ağrı girdi..